35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mam jakoś przeczucie, że ten bladzioch Margolci za 9 miesięcy bedzie przy cycku.
I mam jeszcze dwa swoje typy. Ale nie powiem
liho sie spi
A.Reni, moremi, caffe, macduska, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie, ten test to chyba jakiś felerny naprawdę i tylko mi nadziei narobił - po dłuższym czasie tak druga cieniowata kreska różowa się rozszerzyła, jest jakby za szeroka, Ewidentnie błędny test. Jutro oczywiście sprawdzę innym testem, ale czarno to widzę.
No w każdym razie zamieszania trochę narobiłam i na forum i w swojej głowie , he hekapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Wiecie, ten test to chyba jakiś felerny naprawdę i tylko mi nadziei narobił - po dłuższym czasie tak druga cieniowata kreska różowa się rozszerzyła, jest jakby za szeroka, Ewidentnie błędny test. Jutro oczywiście sprawdzę innym testem, ale czarno to widzę.
No w każdym razie zamieszania trochę narobiłam i na forum i w swojej głowie , he heMargolcia88, moremi, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Wiecie, ten test to chyba jakiś felerny naprawdę i tylko mi nadziei narobił - po dłuższym czasie tak druga cieniowata kreska różowa się rozszerzyła, jest jakby za szeroka, Ewidentnie błędny test. Jutro oczywiście sprawdzę innym testem, ale czarno to widzę.
No w każdym razie zamieszania trochę narobiłam i na forum i w swojej głowie , he heNatka_79, Margolcia88, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta, no po takim telefonie to kuzwa faktycznie można poczuć sie gorzej
nie przeciazylas sie jakoś? Moze to skurcze przepowiadające?
Margolcia, no to zobaczymy. Ja tam jestem zdania ze jak cos wyłazi tzn ze jakaś reakcja zaszła, mógł sie pózniej rozjechać. Ciekawe co to rano wyjdzieMargolcia88, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Weź od razu ze trzy różne testy. Nie sądzę, by ten byl felerny. Ale poczekamy. I może wieczorem zrobisz fotę?
No nie mam jak zrobić foty, sprzętu nie mam odpowiedniego (brak kabelka do telefonu).
Chyba był felerny, bo to niemożliwe,żeby po dłuższym czasie tak poszerzała się ta kreska.
kicia 123 lubi tę wiadomość
-
Kapta, spokojnie. Moi tesciowie zapowiedzieli, że przy okazji chrztu przyjadą na kilka dni. Co prawda mają pokój w hotelu wynająć, ale jakoś nie wierzę, że nie będą chcieli do nas na obiady przychodzić i nie będą nam dupy zawracać. Jeszcze kupa czasu, więc mam czas na przygotowanie odpowiedzi na NIE. Po chooj mi oni?
Aasiula, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia88 wrote:No nie mam jak zrobić foty, sprzętu nie mam odpowiedniego (brak kabelka do telefonu).
Chyba był felerny, bo to niemożliwe,żeby po dłuższym czasie tak poszerzała się ta kreska.
Możesz mi wysłać na komórkę, to wrzucęAasiula, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Możliwe. A jaki test?
Możesz mi wysłać na komórkę, to wrzucę
to był test Pink i tak patrzę, że nie ma co wrzucać, rozjechała się ta kreska, naprawdę, teraz to wygląda jak zaciek jakiś.Ale wcześniej, jasna to jasna, ale to była kreska, jakiś ślad jakiejś reakcji.hmmm...
No nie ma co gdybać, zobaczymy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Ale to tak się rozlało w lewą stronę, czyli w stronę kreski kontrolnej.
O, właśnie, trudne to to trudne, ale nie trzeba się nakręcać, a muszę przyznać ,że mi w tym miesiącu to nienakręcanie się bardzo dobrze szło, aż do dzisiaj, do tej bladej kreski, teraz rozlanej -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Ale to tak się rozlało w lewą stronę, czyli w stronę kreski kontrolnej.
Zdjecie miałam na tablecie,teraz mam tylko kom. Najlepiej rano testa zrobić,jeśli znowu coś sie pojawi to na bete. Jeśli nic no to wiadomo. Ja bym zrobiła dwa.Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, no po takim telefonie to kuzwa faktycznie można poczuć sie gorzej
nie przeciazylas sie jakoś? Moze to skurcze przepowiadające?
Margolcia, no to zobaczymy. Ja tam jestem zdania ze jak cos wyłazi tzn ze jakaś reakcja zaszła, mógł sie pózniej rozjechać. Ciekawe co to rano wyjdzieNie wiem moze nie umiem ocenić dobrze ale mam wrazenie,że powoli sie rozszerza i spokojnie 1/2cm juz jest. Z tym ,że wiem ,ze u rodzących juz kobiet może byc własnie wczesniej rozwierająca sie szyjka.Kaze sobie sprawdzic bo mnie to ciekawi. Gdyby tak było to pewnie do 2tyg by sie cos rozkręciło.
Natka_79, Aasiula, moremi, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Oj Margolcia, ppoż test na białej kartkę, dobrze go oświetl i cyknij fotę komórka. Wyślij mmsa komuś i będziemy debatować
no daj poczuć trochę dreszczyka z cienia cienia
Często miałam pink'a i nigdy mnie nie zawiódłMargolcia88, kapturnica, moremi, macduska, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra, muszę ochłonąć, jakoś się zrelaksować, oderwać, posprzątać, obejrzeć film czy pospacerować.
Miłego wieczoru Wam wszystkim życzę!
PS Tak ogólnie bardzo fajne jesteście. Zajdźcie wszystkie szybko w ciążę i urodźcie zdrowe dzieci!Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapta, spokojnie. Moi tesciowie zapowiedzieli, że przy okazji chrztu przyjadą na kilka dni. Co prawda mają pokój w hotelu wynająć, ale jakoś nie wierzę, że nie będą chcieli do nas na obiady przychodzić i nie będą nam dupy zawracać. Jeszcze kupa czasu, więc mam czas na przygotowanie odpowiedzi na NIE. Po chooj mi oni?
moremi, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Powiem Ci ,ze nie wiem byc moze przepowiadajace bo nie sa jakoś bardzo mocne ale wzielam kąpiel i sprawdziłam sobie szyjke. Kapeć miekki , krótka szyjka i palec spokojnie wchodzi.
Nie wiem moze nie umiem ocenić dobrze ale mam wrazenie,że powoli sie rozszerza i spokojnie 1/2cm juz jest. Z tym ,że wiem ,ze u rodzących juz kobiet może byc własnie wczesniej rozwierająca sie szyjka.Kaze sobie sprawdzic bo mnie to ciekawi. Gdyby tak było to pewnie do 2tyg by sie cos rozkręciło.
ciekawe co to gin ci wymaca
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość