WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mam jakoś przeczucie, że ten bladzioch Margolci za 9 miesięcy bedzie przy cycku.
    I mam jeszcze dwa swoje typy. Ale nie powiem :-)
    martfie sie o siostre Czesławe co by z tej misji z brzóchem nie wróciła...
    liho sie spi
    A.

Reni, moremi, caffe, macduska, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, ten test to chyba jakiś felerny naprawdę i tylko mi nadziei narobił - po dłuższym czasie tak druga cieniowata kreska różowa się rozszerzyła, jest jakby za szeroka, Ewidentnie błędny test. Jutro oczywiście sprawdzę innym testem, ale czarno to widzę.
    No w każdym razie zamieszania trochę narobiłam i na forum i w swojej głowie , he he :)

kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Wiecie, ten test to chyba jakiś felerny naprawdę i tylko mi nadziei narobił - po dłuższym czasie tak druga cieniowata kreska różowa się rozszerzyła, jest jakby za szeroka, Ewidentnie błędny test. Jutro oczywiście sprawdzę innym testem, ale czarno to widzę.
    No w każdym razie zamieszania trochę narobiłam i na forum i w swojej głowie , he he :)
    A może nie.Jutro zrobisz kolejny to będziesz wiedziec . Ale czas to Ci sie trochu będzie ciągnął heheh

Margolcia88, moremi, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Weź od razu ze trzy różne testy. Nie sądzę, by ten byl felerny. Ale poczekamy. I może wieczorem zrobisz fotę?

Natka_79, Margolcia88, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, no po takim telefonie to kuzwa faktycznie można poczuć sie gorzej ;) nie przeciazylas sie jakoś? Moze to skurcze przepowiadające?
    Margolcia, no to zobaczymy. Ja tam jestem zdania ze jak cos wyłazi tzn ze jakaś reakcja zaszła, mógł sie pózniej rozjechać. Ciekawe co to rano wyjdzie

Margolcia88, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Weź od razu ze trzy różne testy. Nie sądzę, by ten byl felerny. Ale poczekamy. I może wieczorem zrobisz fotę?

No nie mam jak zrobić foty, sprzętu nie mam odpowiedniego (brak kabelka do telefonu).

Chyba był felerny, bo to niemożliwe,żeby po dłuższym czasie tak poszerzała się ta kreska.

kicia 123 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, spokojnie. Moi tesciowie zapowiedzieli, że przy okazji chrztu przyjadą na kilka dni. Co prawda mają pokój w hotelu wynająć, ale jakoś nie wierzę, że nie będą chcieli do nas na obiady przychodzić i nie będą nam dupy zawracać. Jeszcze kupa czasu, więc mam czas na przygotowanie odpowiedzi na NIE. Po chooj mi oni?

Aasiula, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    No nie mam jak zrobić foty, sprzętu nie mam odpowiedniego (brak kabelka do telefonu).

Chyba był felerny, bo to niemożliwe,żeby po dłuższym czasie tak poszerzała się ta kreska.
    Możliwe. A jaki test?
    Możesz mi wysłać na komórkę, to wrzucę :-)

Aasiula, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Możliwe. A jaki test?
    Tak tak wyslij , bedziemy oceniac :)

Margolcia88, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Możliwe. A jaki test?

to był test Pink i tak patrzę, że nie ma co wrzucać, rozjechała się ta kreska, naprawdę, teraz to wygląda jak zaciek jakiś.Ale wcześniej, jasna to jasna, ale to była kreska, jakiś ślad jakiejś reakcji.hmmm...
    No nie ma co gdybać, zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pierwszy test z plusem też był jakby lekko rozlany... ;)
    A teraz Kajtek mnie kopie :)

Margolcia88, anna maria, Aasiula, moremi, efcia, ania.g, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mój pierwszy test z plusem też był jakby lekko rozlany... ;)
    A teraz Kajtek mnie kopie :)

Ale to tak się rozlało w lewą stronę, czyli w stronę kreski kontrolnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale nie ma sie co nakręcać...
    Choć ja co miesiąc sie nakrecałam.

Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:

O, właśnie, trudne to to trudne, ale nie trzeba się nakręcać, a muszę przyznać ,że mi w tym miesiącu to nienakręcanie się bardzo dobrze szło, aż do dzisiaj, do tej bladej kreski, teraz rozlanej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Teraz nie pamietam...
    Zdjecie miałam na tablecie,teraz mam tylko kom. Najlepiej rano testa zrobić,jeśli znowu coś sie pojawi to na bete. Jeśli nic no to wiadomo. Ja bym zrobiła dwa.

Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta, no po takim telefonie to kuzwa faktycznie można poczuć sie gorzej ;) nie przeciazylas sie jakoś? Moze to skurcze przepowiadające?
    Margolcia, no to zobaczymy. Ja tam jestem zdania ze jak cos wyłazi tzn ze jakaś reakcja zaszła, mógł sie pózniej rozjechać. Ciekawe co to rano wyjdzie
    Powiem Ci ,ze nie wiem byc moze przepowiadajace bo nie sa jakoś bardzo mocne ale wzielam kąpiel i sprawdziłam sobie szyjke. Kapeć miekki , krótka szyjka i palec spokojnie wchodzi. O.o Nie wiem moze nie umiem ocenić dobrze ale mam wrazenie,że powoli sie rozszerza i spokojnie 1/2cm juz jest. Z tym ,że wiem ,ze u rodzących juz kobiet może byc własnie wczesniej rozwierająca sie szyjka.Kaze sobie sprawdzic bo mnie to ciekawi. Gdyby tak było to pewnie do 2tyg by sie cos rozkręciło.

Natka_79, Aasiula, moremi, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Margolcia, ppoż test na białej kartkę, dobrze go oświetl i cyknij fotę komórka. Wyślij mmsa komuś i będziemy debatować ;) no daj poczuć trochę dreszczyka z cienia cienia :)
    Często miałam pink'a i nigdy mnie nie zawiódł :)

Margolcia88, kapturnica, moremi, macduska, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, muszę ochłonąć, jakoś się zrelaksować, oderwać, posprzątać, obejrzeć film czy pospacerować.

Miłego wieczoru Wam wszystkim życzę!

PS Tak ogólnie bardzo fajne jesteście. Zajdźcie wszystkie szybko w ciążę i urodźcie zdrowe dzieci!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapta, spokojnie. Moi tesciowie zapowiedzieli, że przy okazji chrztu przyjadą na kilka dni. Co prawda mają pokój w hotelu wynająć, ale jakoś nie wierzę, że nie będą chcieli do nas na obiady przychodzić i nie będą nam dupy zawracać. Jeszcze kupa czasu, więc mam czas na przygotowanie odpowiedzi na NIE. Po chooj mi oni?
    Wiesz goscie se moga przyjechac jak mlody bedzie wiekszy .Ale nie kurVa łikendziki sobie chciec urzadzac w czasie mojego połogu gdzie ja mam zamiar z piczkinsem sie wietrzyc a nie wkurwiac ogladajac jej facjate i skakac kolo nich. Jeszcze jakbym ja lubila to oki.Ale to pizdzior ktorej nie znosze. Wiem tyle ,ze bedzie dym jak sie moj uruchomi.Pała do wlasnej siostry zdecydowana sympatia w druga strone.

moremi, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem Ci ,ze nie wiem byc moze przepowiadajace bo nie sa jakoś bardzo mocne ale wzielam kąpiel i sprawdziłam sobie szyjke. Kapeć miekki , krótka szyjka i palec spokojnie wchodzi. O.o Nie wiem moze nie umiem ocenić dobrze ale mam wrazenie,że powoli sie rozszerza i spokojnie 1/2cm juz jest. Z tym ,że wiem ,ze u rodzących juz kobiet może byc własnie wczesniej rozwierająca sie szyjka.Kaze sobie sprawdzic bo mnie to ciekawi. Gdyby tak było to pewnie do 2tyg by sie cos rozkręciło.
    Fiu fiu :) ciekawe co to gin ci wymaca :)

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 10919 10920 10921 10922 10923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ