35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bo te brzuchate siedzą w domach i się nudzą. A staraczki albo się obijają, albo urlopują.
A reszta siedzi na drugim wątku. Przejęły ostatnio pałeczkę. Czekam kiedy my ją odzyskamy
Jak to kiedy ? Pierwszego wrzesnia, na rozpoczecie nowego roku szkolnego
macduska, efcia, ania.g, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLudzie, ale ja mam dziś pechowy dzień!
Rano wstałam i napisałam zyczenia slubne dla Solara zamiast dla Komety, choć doskonale wiedziałam, że to Kometa wyszła za mąż. Potem wylałam kubek herbaty na stół, podłogę, telefon i drukarkę (dobrze,że komputer ocalał).
Potem zrobiłam test ciążowy i jak tylko zobaczyłam ,że negatywny, to niechcący rąbnęłam się czołem w róg szafki kuchennej i mam czerownego guza.
Rozryczałam się jak małe dziecko z bólu.
A poza tym dziś muszę skonsultować stan zapalny oka u okulisty.
Do tego te niedogodności od luteiny mnie rozstrajają.
A zaraz po opłakaniu guza znowu zerknęłam na test i nie wiem, czy to od tego uderzenia, ale ja widzę cień cienia drugiej kreski.
Przejdę się do okulisty, bo może ja mam coś ze wzrokiem. Do tego to duszne powietrze i upał! Mam dość.
A jutro rano z pierwszego sikania zrobię jeszcze raz test. Bo ten to był z 10 sikania. No jeszcze raz spojrzałam - zwidy nie zwidy? Cień cienia jest....
macduska, efcia, ania.g, caffe, BISCA, Aasiula, krycha.stara, megan8, moremi, kapturnica, anna maria, gosia7122, ComeToMeBaby, kicia 123, Bozia3, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Efca, Wacia, niedostepne wasze wykresy. Nie mozna kibicowac. Jak tam staranie ida ?
Na moim nic nie ma. Nie mierzę temperatury. Nie mam abonamentu. Aktualnie 20 dc.
I tak wiem, ze mi kibicujecie!
efcia, BISCA, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bo te brzuchate siedzą w domach i się nudzą. A staraczki albo się obijają, albo urlopują.
A reszta siedzi na drugim wątku. Przejęły ostatnio pałeczkę. Czekam kiedy my ją odzyskamymacduska lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Zazdroszcze tym, ktore siedza w domu i sie nudza. Mi sie juz chyba nigdy to nie przytrafi. No moze jak bede na emeryturze.
Z tymi godzinami pracy tutaj to ciezko wygospodarowac troche wolnego czasu. W tygodniu w biurze od rana do wieczora, w weekend spotkania towarzyskie (czytaj chlanie) , zakupy, restauracje. Kiedy tu sie nudzic ? Jak zyc ?ania.g, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:...
Potem zrobiłam test ciążowy .... No jeszcze raz spojrzałam - zwidy nie zwidy? Cień cienia jest....
I to jest wiadomość dnia!!! Oby ciemniała z dnia na dzień!BISCA, Margolcia88, Aasiula, moremi, peppapig, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Ludzie, ale ja mam dziś pechowy dzień!
Rano wstałam i napisałam zyczenia slubne dla Solara zamiast dla Komety, choć doskonale wiedziałam, że to Kometa wyszła za mąż. Potem wylałam kubek herbaty na stół, podłogę, telefon i drukarkę (dobrze,że komputer ocalał).
Potem zrobiłam test ciążowy i jak tylko zobaczyłam ,że negatywny, to niechcący rąbnęłam się czołem w róg szafki kuchennej i mam czerownego guza.
Rozryczałam się jak małe dziecko z bólu.
A poza tym dziś muszę skonsultować stan zapalny oka u okulisty.
Do tego te niedogodności od luteiny mnie rozstrajają.
A zaraz po opłakaniu guza znowu zerknęłam na test i nie wiem, czy to od tego uderzenia, ale ja widzę cień cienia drugiej kreski.
Przejdę się do okulisty, bo może ja mam coś ze wzrokiem. Do tego to duszne powietrze i upał! Mam dość.
A jutro rano z pierwszego sikania zrobię jeszcze raz test. Bo ten to był z 10 sikania. No jeszcze raz spojrzałam - zwidy nie zwidy? Cień cienia jest....
Margolcia trzymam kciuki z calych sił
oby wzrok cie nie mylil
mówilam ze infekcja czesto jest pierwszym objawemMargolcia88, Aasiula, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Margolci, no to kciukasy. Tez juz bym chciala testowac ....
Wacia, pewnie, ze kibicujemy. Wiesz, jak tu czekamy na male waciatko. To kiedy @ planowo ?
Bisca a jak u ciebie? podpytujesz, a sama nie udostepniaszBISCA, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hello,
Próbuje nadrabiać ale tez sprzątam, piorę i gotuje to idzie mi średnio
Margolcia, wow...dawaj fotę testudawno nie oglądałyśmy
Co ja to jeszcze chciałam... A Kapta do gina idzie, ciekawe co usłyszyja tam wierze ze dotrwa do 10 września
Byliśmy w sobotę u moich rodziców, wróciłam zmęczona i byłam pewna ze czeka mnie niedziela na luzie, to chłop wieczorem obwieścił ze do teściowej mamy jechaćgorąco u niej to sie wymęczyłam jeszcze bardziej.
Miłego popołudnia!efcia, macduska, Aasiula, krycha.stara, moremi, peppapig, gosia7122, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bisca a jak u ciebie? podpytujesz, a sama nie udostepniasz
U mnie nie ma naprawde nic. Czekam na wizyte w klinice 31/08 w sprawie transferu. Wiesz, ja naturalnie nie moge zajsc, wiec dopoki nie bedzie transferu, nie mam co liczyc na cudefcia, macduska, krycha.stara, moremi, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:I to jest wiadomość dnia!!! Oby ciemniała z dnia na dzień!
Ja sądzę, że to zwidy jakieś, więc nie traktujmy tego jako wiadomości dnia, piszę wam co widzę, ale może to jakiś test sfałszowany.macduska, krycha.stara, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Ja sądzę, że to zwidy jakieś, więc nie traktujmy tego jako wiadomości dnia, piszę wam co widzę, ale może to jakiś test sfałszowany.
Natka ma racje, pokaz fotke, pomozemy Ci ocenicefcia, Natka_79, Aasiula, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:U mnie nie ma naprawde nic. Czekam na wizyte w klinice 31/08 w sprawie transferu. Wiesz, ja naturalnie nie moge zajsc, wiec dopoki nie bedzie transferu, nie mam co liczyc na cud
o to juz niedlugo bedziesz w cionży
juz zaciskam kciukiAasiula, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Natka ma racje, pokaz fotke, pomozemy Ci ocenic
Nie mam nawet jak zdjęcia zrobić i przesłać, ale nie wiem, czy byście dojrzały ten cień cienia. A dobrze by było, żeby ktoś na to okiem rzucił.
No dobra, lecę do okulisty.Jutro się przekonam co z tymi kreskami, i powiem Wam, czy będą czy też nie. Nie mogę mimo tego cienia się nakręcać.krycha.stara, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość