X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bo te brzuchate siedzą w domach i się nudzą. A staraczki albo się obijają, albo urlopują.
    A reszta siedzi na drugim wątku. Przejęły ostatnio pałeczkę. Czekam kiedy my ją odzyskamy ;-)

Jak to kiedy ? Pierwszego wrzesnia, na rozpoczecie nowego roku szkolnego ;)

macduska, efcia, ania.g, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie, ale ja mam dziś pechowy dzień!
    Rano wstałam i napisałam zyczenia slubne dla Solara zamiast dla Komety, choć doskonale wiedziałam, że to Kometa wyszła za mąż. Potem wylałam kubek herbaty na stół, podłogę, telefon i drukarkę (dobrze,że komputer ocalał).
    Potem zrobiłam test ciążowy i jak tylko zobaczyłam ,że negatywny, to niechcący rąbnęłam się czołem w róg szafki kuchennej i mam czerownego guza.
    Rozryczałam się jak małe dziecko z bólu.
    A poza tym dziś muszę skonsultować stan zapalny oka u okulisty.
    Do tego te niedogodności od luteiny mnie rozstrajają.
    A zaraz po opłakaniu guza znowu zerknęłam na test i nie wiem, czy to od tego uderzenia, ale ja widzę cień cienia drugiej kreski.
    Przejdę się do okulisty, bo może ja mam coś ze wzrokiem. Do tego to duszne powietrze i upał! Mam dość.
    A jutro rano z pierwszego sikania zrobię jeszcze raz test. Bo ten to był z 10 sikania. No jeszcze raz spojrzałam - zwidy nie zwidy? Cień cienia jest....

macduska, efcia, ania.g, caffe, BISCA, Aasiula, krycha.stara, megan8, moremi, kapturnica, anna maria, gosia7122, ComeToMeBaby, kicia 123, Bozia3, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Efca, Wacia, niedostepne wasze wykresy. Nie mozna kibicowac. Jak tam staranie ida ? :)

Na moim nic nie ma. Nie mierzę temperatury. Nie mam abonamentu. Aktualnie 20 dc.

I tak wiem, ze mi kibicujecie! <3

efcia, BISCA, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bo te brzuchate siedzą w domach i się nudzą. A staraczki albo się obijają, albo urlopują.
    A reszta siedzi na drugim wątku. Przejęły ostatnio pałeczkę. Czekam kiedy my ją odzyskamy ;-)
    No na tym drugim wątku to normalnie wysyp jak nic.

macduska lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze tym, ktore siedza w domu i sie nudza. Mi sie juz chyba nigdy to nie przytrafi. No moze jak bede na emeryturze.
    Z tymi godzinami pracy tutaj to ciezko wygospodarowac troche wolnego czasu. W tygodniu w biurze od rana do wieczora, w weekend spotkania towarzyskie (czytaj chlanie) , zakupy, restauracje. Kiedy tu sie nudzic ? Jak zyc ?

ania.g, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    ...
    Potem zrobiłam test ciążowy .... No jeszcze raz spojrzałam - zwidy nie zwidy? Cień cienia jest....

I to jest wiadomość dnia!!! Oby ciemniała z dnia na dzień! :-D :-D :-D

BISCA, Margolcia88, Aasiula, moremi, peppapig, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Na moim nic nie ma. Nie mierzę temperatury. Nie mam abonamentu. Aktualnie 20 dc.

i na moim nic nie ma, franca przyszła, mam 7dc

macduska lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia, mam nadzieję że wzrok masz dobry i jutro rano będą dobrze widoczne dwie krechy <3

efcia, Aasiula, Margolcia88, macduska, krycha.stara, moremi, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • efcia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ludzie, ale ja mam dziś pechowy dzień!
    Rano wstałam i napisałam zyczenia slubne dla Solara zamiast dla Komety, choć doskonale wiedziałam, że to Kometa wyszła za mąż. Potem wylałam kubek herbaty na stół, podłogę, telefon i drukarkę (dobrze,że komputer ocalał).
    Potem zrobiłam test ciążowy i jak tylko zobaczyłam ,że negatywny, to niechcący rąbnęłam się czołem w róg szafki kuchennej i mam czerownego guza.
    Rozryczałam się jak małe dziecko z bólu.
    A poza tym dziś muszę skonsultować stan zapalny oka u okulisty.
    Do tego te niedogodności od luteiny mnie rozstrajają.
    A zaraz po opłakaniu guza znowu zerknęłam na test i nie wiem, czy to od tego uderzenia, ale ja widzę cień cienia drugiej kreski.
    Przejdę się do okulisty, bo może ja mam coś ze wzrokiem. Do tego to duszne powietrze i upał! Mam dość.
    A jutro rano z pierwszego sikania zrobię jeszcze raz test. Bo ten to był z 10 sikania. No jeszcze raz spojrzałam - zwidy nie zwidy? Cień cienia jest....

Margolcia trzymam kciuki z calych sił <3
    oby wzrok cie nie mylil :-)
    mówilam ze infekcja czesto jest pierwszym objawem :D

Margolcia88, Aasiula, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolci, no to kciukasy. Tez juz bym chciala testowac ....

Wacia, pewnie, ze kibicujemy. Wiesz, jak tu czekamy na male waciatko. To kiedy @ planowo ?

efcia, Margolcia88, macduska, Aasiula, krycha.stara, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    i na moim nic nie ma, franca przyszła, mam 7dc

Kciuki Efcia <3

efcia lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Margolci, no to kciukasy. Tez juz bym chciala testowac ....

Wacia, pewnie, ze kibicujemy. Wiesz, jak tu czekamy na male waciatko. To kiedy @ planowo ?

Bisca a jak u ciebie? podpytujesz, a sama nie udostepniasz

BISCA, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello,
    Próbuje nadrabiać ale tez sprzątam, piorę i gotuje to idzie mi średnio ;)
    Margolcia, wow...dawaj fotę testu :) dawno nie oglądałyśmy ;)
    Co ja to jeszcze chciałam... A Kapta do gina idzie, ciekawe co usłyszy :) ja tam wierze ze dotrwa do 10 września :)
    Byliśmy w sobotę u moich rodziców, wróciłam zmęczona i byłam pewna ze czeka mnie niedziela na luzie, to chłop wieczorem obwieścił ze do teściowej mamy jechać :/ gorąco u niej to sie wymęczyłam jeszcze bardziej.
    Miłego popołudnia!

efcia, macduska, Aasiula, krycha.stara, moremi, peppapig, gosia7122, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Bisca a jak u ciebie? podpytujesz, a sama nie udostepniasz

U mnie nie ma naprawde nic. Czekam na wizyte w klinice 31/08 w sprawie transferu. Wiesz, ja naturalnie nie moge zajsc, wiec dopoki nie bedzie transferu, nie mam co liczyc na cud ;)

efcia, macduska, krycha.stara, moremi, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I to jest wiadomość dnia!!! Oby ciemniała z dnia na dzień! :-D :-D :-D

Ja sądzę, że to zwidy jakieś, więc nie traktujmy tego jako wiadomości dnia, piszę wam co widzę, ale może to jakiś test sfałszowany.

macduska, krycha.stara, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ja sądzę, że to zwidy jakieś, więc nie traktujmy tego jako wiadomości dnia, piszę wam co widzę, ale może to jakiś test sfałszowany.

Natka ma racje, pokaz fotke, pomozemy Ci ocenic

efcia, Natka_79, Aasiula, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Margolcia, mam nadzieję że wzrok masz dobry i jutro rano będą dobrze widoczne dwie krechy <3

No właśnie generalnie mam słaby wzrok.

krycha.stara lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    U mnie nie ma naprawde nic. Czekam na wizyte w klinice 31/08 w sprawie transferu. Wiesz, ja naturalnie nie moge zajsc, wiec dopoki nie bedzie transferu, nie mam co liczyc na cud ;)

o to juz niedlugo bedziesz w cionży :D
    juz zaciskam kciuki

Aasiula, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Natka ma racje, pokaz fotke, pomozemy Ci ocenic

Nie mam nawet jak zdjęcia zrobić i przesłać, ale nie wiem, czy byście dojrzały ten cień cienia. A dobrze by było, żeby ktoś na to okiem rzucił.

No dobra, lecę do okulisty.Jutro się przekonam co z tymi kreskami, i powiem Wam, czy będą czy też nie. Nie mogę mimo tego cienia się nakręcać.

krycha.stara, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Zebys wiedziala i to bardzo <3

macduska, peppapig, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 10917 10918 10919 10920 10921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ