35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Kapcia tylko daj znać jak sie czujesz ok? Jakiś sposób na wyciszenie,mjuzik?
Oby do wieczornej wizyty. Trzymaj sieAasiula, moremi, peppapig, efcia, macduska, dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Peppa, to już kawał chłopa u Ciebie
Dorbie, trzymam kciuki za to łożysko. Podniesie się. U mnie było nisko położone i było podejrzenie przodującego, ale całe szczęście nie ma
Zejdzcie z Komety, ja tylko stwierdziłam, że nie jestem w stanie podczas @, ale co komu pasuje i nam nic do tego.
Wygrałam wyprawkę Chicco
Te, które wypełniały ankietę niech też zajrzą do pocztyEfcia, może też się udało?
peppapig, efcia, megan8, dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dorbie, cieszę się że z maluchem wszystko ok. Trzymam kciuki za dalszy rozwój akcji z łożyskiem
Kapta, coś mi się zdaje że Twoje godziny są policzone
Asiula, ja nie miałam żadnych atrakcji po lutce czy po dupku.
Peppa, czy oni mają Cię tam zamiar trzymać do terminu?
A ja spadam niedługo z młodszą do lekarza. Ból głowy jej przeszedł ale jest ból gardła nadal i stan podgorączkowy.kapturnica, efcia, dorbie, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyCo u mnie. Obok wprowadziła sie na łóżko dziewczyna. Odchodzą jej wody ale małe rozwarcie i czeka. Oxytocyna ją nie rusza. Ale ja nie o tym,wrzuciła piniążka do tv ja nie chcąc być łajzą dołożyłam i teraz idzie drugą godzine...wenezuelska telenowela!
Help... a zapłacone do wieczora..moremi, efcia, macduska, caffe, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oki czyli tak jak myslałam ,że cos koło pół godziny musze liczyc. Dzięki
A co do telenoweli to powiedz ,że może warto sprawdzic co leci na innych programach i zacznij przełączać i już .peppapig, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Co u mnie. Obok wprowadziła sie na łóżko dziewczyna. Odchodzą jej wody ale małe rozwarcie i czeka. Oxytocyna ją nie rusza. Ale ja nie o tym,wrzuciła piniążka do tv ja nie chcąc być łajzą dołożyłam i teraz idzie drugą godzine...wenezuelska telenowela!
Help... a zapłacone do wieczora..efcia, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
peppapig wrote:Kapta czekam na wieści ile waży Max i co Ci powiedxą.
Ja nie wiem kiedy urodze i jak
Ale cierpliwie czekam bo nic nie zrobie...efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:niestety nie mam zadnego info, pewnie źle odpowiedzialam na pytania
efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Oki czyli tak jak myslałam ,że cos koło pół godziny musze liczyc. Dzięki
A co do telenoweli to powiedz ,że może warto sprawdzic co leci na innych programach i zacznij przełączać i już .kapturnica, efcia, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!