35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kometa litości
Ale ok, rozumiem, że nie dla każdego to jest ok. Jedni to robią, inni nie. Tyle w temacie. A ci co nie robią wyobrażają sobie nie wiadomo co, np zakrwawione łóżka. Aż tak to nie ma. Tym bardziej, że unikam w dni potopowe. To chyba aż tak bardzo ekstremalna też nie jestem. -
Jeśli masz na myśli shita to nie. Nie chciałabym zrobić tego co napisałaś wyżej, ale zwykłego anala to i owszem. Ale tylko jak jestem wypróżniona. Właśnie aby uniknąć shita hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:15
peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje, że z małym w usg ok. Tylko niepokojące jest łożysko, jest podejrzenie przyczepu bloniastego i niskiego odejscia naczyń, tak jak pisałam i jak to się nie podniesie, to będzie patologia ciąży na stand by
Idę dziś do tej doktor od prenatalnych.
Edit:
Ale wszystko wskazuje na to, że się podniesie, bo jest 2,5 cm ponad ujsciem wewn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:08
malgos741, efcia, Aasiula, kapturnica, ania.g, Iwone, moremi, Bozia3, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbi trzymam kciuki aby wszystko było ok
Aasiula, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hihi właśnie zauważyłam. Fołn fałszywy
Później wam opowiem historię ze ślubu to padniecie. Wszyscy się ze mnie śmiali, pewnie przejdę do historii. Ze strony rodziny męża to tej niehlubnej pewnie, bo moja rodzina ma ze mnie ubaw po pachy hihi teraz jedziemy do moich rodziców, więc odezwę się w wolnym momenciemalgos741, kapturnica, efcia, macduska, Margolcia88, moremi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:KurVa mac mam dzis takie mdłości jak w 1szym trymestrze:-/ Juz zapomniałam jakie to potrafi byc nieprzyjemne
Juz paw byl
Nie sluzy mi lutka oj niedorbie, kapturnica, efcia, ania.g, moremi, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja juz pomijam aspekt higieniczny , ale perspektywa widoku zakrwawionego miecza
,poscieli i mnie skutecznie zabrałby mi cała ochote na sex . Brrrr
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDzisiaj mieliśmy usg i taaadam! Kajtek waży 2700
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:27
malgos741, Aasiula, efcia, kapturnica, SolarPolar, dorbie, Reni, Margolcia88, ania.g, moremi, Bozia3, anna maria, macduska, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, Magdala, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny