35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTemperaturę mam dość wysoką od tej luteiny, zresztą moje wykresy są przeważnie ładne i obiecujące
Ale zauważyłam, że każdej, która zaszła w ciążę, po owulacji jest kremowy śluz, a u mnie nie, ciągle jest sucho, więc z tego wnioskuję, że w ciąży nie jestem.
Wiem, że i suchość w ciąży się zdarza, że reguły nie ma, ale patrzę na Wasze wykresy (te ciążowe) i jednak suchości nie widzę.macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Temperaturę mam dość wysoką od tej luteiny, zresztą moje wykresy są przeważnie ładne i obiecujące
Ale zauważyłam, że każdej, która zaszła w ciążę, po owulacji jest kremowy śluz, a u mnie nie, ciągle jest sucho, więc z tego wnioskuję, że w ciąży nie jestem.
Wiem, że i suchość w ciąży się zdarza, że reguły nie ma, ale patrzę na Wasze wykresy (te ciążowe) i jednak suchości nie widzę.Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Podczytałam pażdziernikowe ta jedna co wwody jej odeszły to juz 35ty tydzień więc juz bezpieczna granica jest.Ale jednak dla dzieciorów lepiej by sobie siedziały spokojnie conajmniej do 38go tygodnia.Wtedy juz omijaja i inkubatory i problemy z karmieniem
moremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Wiem, że i suchość w ciąży się zdarza, że reguły nie ma, ale patrzę na Wasze wykresy (te ciążowe) i jednak suchości nie widzę.
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamiętacie tę pannę marudzącą?
Na innym wątku też za to zjebkę dostała. To znaczy, że nie jestesmy takie wredne. To z nia jest coś nie teges.kapturnica, Margolcia88, Aasiula, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Kometa - gratulacje
. Z taką organizacją to wiadomo przecież - że wszystko się uda...
Bzykaliście się w noc poślubną z ciotką!!!??? - no no...
Hihihi ale dla nas @ to nie problem.peppapig, ania.g, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Helo wiedźmy
Kawka zrobiona czas się obudzić
Asiula bezpiecznego powrotu do domukapturnica, Margolcia88, Aasiula, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Kometa podziwiam ja i indianiec ? Bleh!!! No way!!!
kapturnica, macduska, Margolcia88, Aasiula, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:U mnie to samo. W żadnym wypadku.
,poscieli i mnie skutecznie zabrałby mi cała ochote na sex . Brrrr
moremi, Aasiula, ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Temperaturę mam dość wysoką od tej luteiny, zresztą moje wykresy są przeważnie ładne i obiecujące
Wiem, że i suchość w ciąży się zdarza, że reguły nie ma, ale patrzę na Wasze wykresy (te ciążowe) i jednak suchości nie widzę.Margolcia88, dorbie lubią tę wiadomość