35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I ten moj kit do lekarza ;nie wiem co mi zaszkodzilo 2 lampki wina wypilam ; za mi nie uwierzyl
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 sierpnia 2015, 19:24
krycha.stara, kapturnica, Aasiula, macduska, efcia, Arwena, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymurzynka to i tak pikuś
kiedys po pijaku przespałam sie z bratem mojego narzeczonego miesiąc pzred weselem....obaj byli obecni na tej imprezie
wesele sie nie odbyło....
krycha.stara, anna maria, efcia, megan8, macduska, malgos741, Reni, Parka, Bozia3, Dziobak, mama78, Arwena, iwcia77, moremi, Niuta, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:I ten moj kit do lekarza ;nie wiem co mi zaszkodzilo 2 lampki wina wypilam ; za chuja mi nie uwierzyl
A gdzie kupiony itp
Czy jeszcze ktos tak samo jak ja chory .
efcia, anna maria, macduska lubią tę wiadomość
-
Ech mlodosc ma swoje prawaHeretyczka wrote:murzynka to i tak pikuś
kiedys po pijaku przespałam sie z bratem mojego narzeczonego miesiąc pzred weselem....obaj byli obecni na tej imprezie
wesele sie nie odbyło....krycha.stara, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Moze to i lepiej ze sie nie odbylo
ja to mogłabym napisac ksiązke po tyt.'lista moich idiotyzmów popełnionych po wódce'krycha.stara, efcia, Bozia3, Dziobak, Arwena, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, caffe, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hera wymiatasz
Ja jakoś nie umiem sie upić żeby film stracić...
Dobranoc wiedźmy.iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyRany jak ten mój mąż chrapie! Przez cały korytarz i klatkę schodową go słychać! Warczy jak wartburg w zimie!
Udusiłabym go poduszką tylko mi aię z łóżka nie chce wyłazić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 23:19
Dziobak, iwcia77, Aasiula, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Rany jak ten mój mąż chrapie! Przez cały korytarz i klatkę schodową go słychać! Warczy jak wartburg w zimie!
Udusiłabym go poduszką tylko mi aię z łóżka nie chce wyłazić!Zagwizdaj obok niego i przestanie chrapać.
dorbie, iwcia77, Mega, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mnie nikt nie przebije
przyprowadziła która murzynke po pijaku do domu?
ale ja to wam opowiem historie:
3 sobota lipca jak co roku w Wenecji jest swieto Cristo Redentore ( Chrystusa Odkupiciela) - jest cieplo, ludzie wynajmuja lodzie i organizuja na nich kolacje w blasku swiec, wyplywaja na lagune wenecka , cumuja i ogladaja sztuczne ognie o 24 a po widowisku wezykiem plyna przez Canale Grande i jest super widok !
wtedy jeszcze nie bylismy razem z alojzem ale pojechalismy ze znajomymi wlasnie do Wenecji na ta okolicznosc...nachlalam sie winem, zakrecilo mi sie w glowie, oczy zrobily sie ciezkie a nogi jak z betonu..czulam, ze nie umiem chodzic, znajomi ostatnim pociagiem wrocili do Padwy a ja spalam na jednym z mostow ..a pilnowal mnie Alojz...siedzialam i rzygalam dalej niz widzialam..w koncu alojz ok 4 nad ranem zadzwonil po pogotowie tlumaczac sie, ze ten zgon u mnie to juz kilka godzin trwa i on nie jest w stanie mnie docholowac do stacji ... przyplynelo pogotowie ( motoscafo) a do szpitala przeplywalo sie przed samym placem i bazylika sw. Marka. Alojz do dzis sie chwali , ze widzial wtedy najpiekniejszy wschod slonca ( z perspektywy laguny weneckiej) . przespalam sie w szpitalu z kroplowkami i nad ranem ok 9 - jeszcze na cyku wracalismy do stacji a potem do Padwy)
gdyby to nie byla Wenecja to dzwonisz po taryfe i podjezdzasz pod sam dom i jakos to by bylo ale nachlac sie w Wenecji i nie moc chodzic to juz jest zajebisty problemdobrze , ze alojz nie wpadl na pomysl wrzucenia mnie do kanalu
zeby mnie ocucic
poza tym ja nie lubie przeginac z alko- raczej mam kontrolke "stop" zbyt zle sie pozniej czuje - helikoptery, wymioty i zgon - ja lubie stan upojenia alkoholowego w trybie " allegro" ( wesoly) wtedy sie brechtam jak glupi do sera, spiewam, zarty mi w glowie itp natomiast alojz...mendzi sie po domu, je, gadka mu sie wlacza, problemy calego swiata, i dziala w trybie " love me", "love you"a ja nienawidze nachlanych napalonych dziadow, wiec oczywiscie nie ma wtedy seksa
moremi, macduska, peppapig, Aasiula, Margolcia88, Mega, kicia 123, kapturnica, dorbie, Reni, ania.g, efcia, Iwone, Bozia3, caffe, Heretyczka, megan8, Magdala lubią tę wiadomość