35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Elf, sliczny synek, gratuluje!
Tomek ma 38,2 po czopku mu spadła do 37,9 nie wiem co mam robic czy jechać z nim na dyzur do szpitala....dziś zauwazyłam 3ciego zęba
A ile to już czasu ta gorączka? 2 doby? A spada po lekach? Jak on reaguje?
Jak nic nie ma to bym poczekala do jutra do swojej pediatry -
nick nieaktualnydorbie wrote:A coś jeszcze? Kaszel? Katar? Niepokój czy brak apetytu? Je, pije?
A ile to już czasu ta gorączka? 2 doby? A spada po lekach? Jak on reaguje?
Jak nic nie ma to bym poczekala do jutra do swojej pediatry
po czopku troche spada ale szału nie ma
je obiadek normalnie , tylko butelki nie chce ssac z mlekiem i tzreba mu tak jakby wyciskać..ma tez taki mały katar , kaszlu nie ma
oprócz tego szaleje i chce króliczkowi uszy wyrwać, oczka trze i nosek czasamiefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dzis pierwszy raz przekroczyło 38st
po czopku troche spada ale szału nie ma
je obiadek normalnie , tylko butelki nie chce ssac z mlekiem i tzreba mu tak jakby wyciskać..ma tez taki mały katar , kaszlu nie ma
oprócz tego szaleje i chce króliczkowi uszy wyrwać, oczka trze i nosek czasamiefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki po dłuższej przerwie
Miałam urwanie głowy.... dziś jest ok wracam do życia...
Elfi cudo
czy coś się działo bo ja nie w temacie a nadrabiać to zajeło by mi kupę czasu...
Kometa Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze życiaanna maria, efcia, krycha.stara, macduska, ania.g, Aasiula, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:My po wycieczce. Gorac jak cholera, na szczycie wiatr glowe urywal. Wszyscy dali rade, Adas przy schodzeniu zasnal w nosidle. Fotke jakas wrzuce na fb pozniej.
efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Asiula - schodziliście z Rysów też na stronę słowacką - czy już na polską? no bo słowacka - to taki lajcik...nawet bardzo....po polskiej stronie odczulibyście dopiero co to znaczy wdrapać się na szczyt....ale i zejście też jest dosyć takie....
efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia nie mowi sie z ciotka tylko na indianina
a pozatym moze kometa oral preferuje
Bozia3 wrote:Kometa - gratulacje. Z taką organizacją to wiadomo przecież - że wszystko się uda...
Bzykaliście się w noc poślubną z ciotką!!!??? - no no...krycha.stara, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Przeciez mogl byc oral w jedna stronekrycha.stara wrote:Jezuniu! Oral przy @?!
Moja wyobraznia tak daleko nie siega!
Dobry wieczor w ogole, sie czailam, co by tu napisac i masz, Pogodynka mnie zmotywowalakrycha.stara, Dziobak, Aasiula, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bozia nie mowi sie z ciotka tylko na indianina
a pozatym moze kometa oral preferuje
To może tu jest problem w braku ciąży.
Witam wieczornie!krycha.stara, malgos741, kapturnica, anna maria, peppapig, Bozia3, Dziobak, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość