X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Wita was Panie czarna owca
    Kicio cieszę się,że się udało i tylko trzymać kciuki,żeby wszystko było dobrze. Nie oczekuj jednak,że wszystkie my tu będziemy skakać ze szczęścia. Wg mnie to troche takie upierdliwe ahahaha jestem w ciąży! A wy nieeee...
    Z drugiej strony, napewno sie cieszysz. Chcesz sie pochwalić całemu światu. Zobaczymy tylko czy zaraz znikniesz...

kapturnica, Bozia3, kicia 123, Niuta, BISCA, krycha.stara, gosia7122, ania.g, Aasiula, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy rybek w kuli..To męka dla nich.Już syn kiedys mnie uswiadomil o tym.I mamy normalne akwarium cobny nie wariowały.I chyba im dobrze bo se żyjOM juz długo szczęśliwe.Jedno co mi często pada to roślinki.Z dwojga złego wole zielone że pada niż rybken 8)
    Natomiast młody cisnie na modliszke ,żeby miec .I chyba sie trza będzie zgodzic .Miał juz kilka rodzajów patyczaków i innych owadów a juz wole zeby mial modliszke niz pajUNka .

Reni, peppapig, krycha.stara, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skakania nie oczekuję
    rybkę w kuli też posiadłam ale już jej nie ma i fakt to męka dla niej takie w kółko pływanie
    Jeżeli ryba to tylko w akwarium normalnym ze wszystkimi bajerami
    U mnie niestety wszyscy wszystko chcą tylko gorzej z opieką nad zwierzakami potem to i tak na moje głowie dwa koty starczą

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicia a po co chcesz skakać?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie świeża ciąża na forum. Noś się Kicia zdrowo. Do porodu i po zdajesz na bieżąco relacje? Oki

Mega, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie do gina się umówiłam na 28 sierpnia jakaś jestem niezdrowo podniecona masakra to powinna być rutyna przy trzeciej ciąży

iwcia77 lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ile mam roboty jeszcze przed tymi urodzinami, a te zapachy mnie dobijają

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę pracować ciężko w kuchni żeby moja córka miała smaczną osiemnastkę

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    1. Reni-wrzesien-telefon do kliniki w sprawie drugiego podejscia
    2. Krycha-do konca roku-zabawa w antyki
    3. Hera-?-wizyta w klinice lub telefon
    4. Bisca - 31.08 wizyta w klinice
    5.
    6.

Milo,ze pamietasz. Dzieki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 18:06

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale puchy
    wszyskie uprawiają piątking?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja prasuje-dosłownie i chyba już sie mi nic nie chce .
    Wacia a u Ciebie jak z cyklem.?

macduska, Heretyczka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja prasuje-dosłownie i chyba już sie mi nic nie chce .
    Wacia a u Ciebie jak z cyklem.?

17 dzień.

kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ale puchy
    wszyskie uprawiają piątking?

Ja pomagałam Pierworodnemu ciasto piec. Sam wszystko zrobił tylko mu przepis musiałam tłumaczyć. :-)
    Myslałam, ze nic z tego nie będzie bo jakieś dziwczne było i się pomyliłam! Pyszne wyszło!
    Pierworodny pęka z dumy! :-) A ja razem z nim!

kapturnica, Mega, gosia7122, BISCA, peppapig, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    17 dzień.
    O to znaczy sie ,że działacie mam nadzieje. ?
    Kciukasy zaciskam coby się tam zadziało.
    Brakuje nam ciążowych emocji na wątku powiem Wam szczerze.
    Tego czekania na bety , wizyty kolejne .

macduska, Mega, gosia7122, peppapig, iwcia77, ania.g, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja pomagałam Pierworodnemu ciasto piec. Sam wszystko zrobił tylko mu przepis musiałam tłumaczyć. :-)
    Myslałam, ze nic z tego nie będzie bo jakieś dziwczne było i się pomyliłam! Pyszne wyszło!
    Pierworodny pęka z dumy! :-) A ja razem z nim!
    Moj jest noga w kuchni i rzadko kiedy cokolwiek chce zrobić sam le takie ucierane z owocami sie nauczyl.Moze dlatego ,ze wiekszosc wrzuca w mikser XD I tylko owoce ma do pokrojenia.Ale fajnie jak tak maja przypływ kuchennych dziaqłań.

macduska, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    O to znaczy sie ,że działacie mam nadzieje. ?
    Kciukasy zaciskam coby się tam zadziało.
    Brakuje nam ciążowych emocji na wątku powiem Wam szczerze.
    Tego czekania na bety , wizyty kolejne .

Cos tam działamy.
    Działaliśmy znaczy, bo teraz to już musztarda po obiedzie. Przynajmniej tak mi się wydaje.
    Żebyscie wiedziały GDZIE myśmy działali! ;-)

Mega, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moj jest noga w kuchni i rzadko kiedy cokolwiek chce zrobić sam le takie ucierane z owocami sie nauczyl.Moze dlatego ,ze wiekszosc wrzuca w mikser XD I tylko owoce ma do pokrojenia.Ale fajnie jak tak maja przypływ kuchennych dziaqłań.

Mój lubi. Obydwaj lubia pichcić. Bardziej niż majsterkować np. Ciekawe dlaczego?

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jedna laska na wrzesniowkach , która na rozmowy o badaniach prenatalnych kręciła nosem ,ze to strata pieniedzy i lepiej cos dziecku kupic(bo tak jej mama mowiła heh ).
    Urodziła wczoraj córke .Dzis nad ranem dziecko załapało bezdech...I po badaniach okazało sie ,ze cos z sercem nie tak u malucha i poszedl na szczegolowe badania dalsze.
    Mysle ,ze teraz troche sobie pluje w brode ,ze załowała na zrobienie szczegolowych badan bo byc moze by rodzila w specjalistycznej klinice.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój lubi. Obydwaj lubia pichcić. Bardziej niż majsterkować np. Ciekawe dlaczego?
    A moj ani majsterkowanie ani samochody a w kuchni jak go najdzie. On bardziej sfera informatyczna ,jakies programy tworzy itd .A ostatnio znow cos zaczal interesowac sie psychologia stosowana w kryminalistyce czy jakos tak O.o i cos przebakuje ,ze mu sie to zaczyna bardzo podobac. Chociaz i tak w tym roku cos sie rozkrecil jak z ojcem pokoj remontowal to i meble skrecal i malowal itd . Ale z tego co widze to do roboty fizycznej to on sie chyba nie nadaje .

macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jest jedna laska na wrzesniowkach , która na rozmowy o badaniach prenatalnych kręciła nosem ,ze to strata pieniedzy i lepiej cos dziecku kupic(bo tak jej mama mowiła heh ).
    Urodziła wczoraj córke .Dzis nad ranem dziecko załapało bezdech...I po badaniach okazało sie ,ze cos z sercem nie tak u malucha i poszedl na szczegolowe badania dalsze.
    Mysle ,ze teraz troche sobie pluje w brode ,ze załowała na zrobienie szczegolowych badan bo byc moze by rodzila w specjalistycznej klinice.

Ostrozności nigdy za wiele.
    A w temacie nowych ciąż to na sąsiednim wątku co raz któraś wyszczywa dwie kreski. A u nas posucha.

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 10891 10892 10893 10894 10895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ