35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a może jakaś książka...poradnikowa albo inna - jeśli lubi czytać?
-
krycha.stara wrote:To jak taki osobnik zyje? Czym sie zajmuje? Jak spedza dnie?
Wujek juz inaczej bo on ciekawy swiata i internet go pociaga i nwoinki techniczne.A ta sie anwet telefon komorkowy ledwo nauczyla obslugiwac taka strachliwa(maja stacjonarny i nawet jak ktos dzwonil z ofertami uslug to ta przezywala ,ze cos podpisala albo ja przesladuja) Kosmos normalnie.
Ale z niej dobra , prosta kobiecina.Tyle ,ze taka bojaźliwa strasznie . Co zrobisz jak nic nie zrobisz ? -
krycha.stara wrote:Zasmucilas mnie kaptur. Tym, ze dzieci nie maja najmocniej. I tak mi sie szkoda kobiety zrobilo, tak bardzo szkoda...
Wiem ,ze byliby zajebistymi rodzicamikrycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Kup jej psa na te imieniny. Albo kota. Albo chomika. Albo krolika. Borze, jaka tragedia...
No szkoda mi ich jak jasna cholera!
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Wujek najlepszy bo nie moze sie doczekac na małego. I zawsze jak mnie widzi to prosi czy moze poczuc jak mały fika. Albo ogladaja zdjecia czy filmiki z usg. Jak sie starszy syn urodził to wujek jako pierwszy sie dowazyl go wziasc na rece.Ciotka sie bała ,ze jej wypadnie hehehe. Mysle ,ze jak Maks sie urodzi to beda znow sie tak cieszyc i przychodzc do niego jak do starszego syna. A ,ze mieskzamy kilka domow od siebie to blisko jest.Szkoda tylko ,ze ona taka do swiata nastawiona jest bo nawet jak pracowalam bała sie z Dawidem zostawac i mlody musial w rpzedszkolu siedziec. No taki typ z niej .
dorbie, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Wiem, ze nie zabawka, ale ... No jakby mi kto taka kulke do domu przyniosl, to bym sie wielce wzruszyla i zajela jak wlasnym
.A jeden za siatka już mi az nad to
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwaga, uwaga!!!!!
Poszukuję ksiendza Andżeja!! Ot tżeh dni nie pojawia się w zakrystji.
Mszalne nienaruszone.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie priszony jest o zgłoszenie się do siostry Dudzisławy na plebanji.
S.D.Reni, kapturnica, iwcia77, krycha.stara, ania.g, Dziobak, BISCA, gosia7122, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobijaja mnie takie historie jak tej dziewczynki zabitej w księgarni
co za swiat beznadziejny, co za ludzie po nim chodzą?
chyba nie bede czytac netu
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 sierpnia 2015, 17:44
dorbie, Dziobak, BISCA, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Uwaga, uwaga!!!!!
Poszukuję ksiendza Andżeja!! Ot tżeh dni nie pojawia się w zakrystji.
Mszalne nienaruszone.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie priszony jest o zgłoszenie się do siostry Dudzisławy na plebanji.
S.D.
A. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny