35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Asiula, Twój syn ma zbójczą minę a zdjęciu z gór.
Tego dnia był wykonczony
Ale dobrze , džisiaj mial wolne od chodzenia po gorach a jutro na Rysy to dopiero bedzie killerrrrrmacduska, dorbie, moremi, megan8, iwcia77, Mega, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Heheeh to prawda wzrok zabojcy
Tego dnia był wykonczony
Ale dobrze , džisiaj mial wolne od chodzenia po gorach a jutro na Rysy to dopiero bedzie killerrrrrja górolka ale nie dałam rady..Mój był nie raz ja wymiękłam, zawroty głowy,nie ma opcji. Wystarczył mi Czarny Staw
albo Babia Góra
Trzymajcie sie dzielnie
dorbie, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie kciuki za malucha
Bursztyn widze była też zaciskam kegla
W ogóle zmiękczacz uczuć mi się załączył...wszystkie WaS przytulam,ściskam mojeee co ja bym bez WaS zrobiła?anna maria, macduska, kapturnica, moremi, dorbie, iwcia77, Mega, Sabina, caffe, krycha.stara, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
zabilam przed chwila pajaka,ale jakiego luja ,mozecie sie smiac ale takiego skurwiela duzego i dziwnego nigdy nie widzialm ,az mnie leb rozbolal z nerwa .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 sierpnia 2015, 17:40
iwcia77, Mega, caffe, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Heheeh to prawda wzrok zabojcy
Tego dnia był wykonczony
Ale dobrze , džisiaj mial wolne od chodzenia po gorach a jutro na Rysy to dopiero bedzie killerrrrriwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A czemu tak ???skoro tylko to raptem 4dni ?>
Juz nie pamiętam dokładnie o co tu chodziło. Kurcze! Dwanascie lat!moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:No ja nie znam przepisów ale L4 sie skróci a macierzyński chyba automatycznie,czy trzeba jakieś pisma słać zusowi?
Coś mi się obijało o uszy, ze jak zwolnienie ciazowe to dwa tygodnie przed porodem już leci urlop. Czy tam przed terminem porodu.
I ze trzeba brać zwolnienie na jakaś dolrgliwość nieciazową.peppapig lubi tę wiadomość