35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie, cudny brzuch
I te 6,5 kg to wcale nie tak dużo. Wiesz, że w ciąży jesteś?
Ja byłam przekonana, że z 12 przybrałam, ale na razie jest 9 na plusie.krycha.stara, kapturnica, dorbie, ania.g, Dziobak, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Wróciliśmy od lekarza. Clexane jeszcze miesiąc mam brać
Toto jest już spory - 1597g (belly twierdzi, że powinien 1100g). No prostytutka no!
Morka co nierządnicami rzucasz? Dlatego, żr Totoś duży czy przez Clexane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:24
krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Morka co nierządnicami rzucasz? Dlatego, żr Totoś duży czy przez Clexane?
krycha.stara, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ale ja planowałam sn, a jak tak dalej pójdzie, to będzie tylko cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:32
krycha.stara, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ja mam w poniedzialek na 20.00 wizyte na NFZ i pierwsze KTG . Ciekawe ile młody wazy.Obstawiam 3ke z przodu bo naprawde bolesnie juz go czuje.
A z innej beczki pod koniec ciąży takie kłucia w szyjce i nacisk na ekhm odbyt oznaczać może skracanie się szyjki ??
Bo młody to raczej nie jest jeszcze w kanale. Powiem Wam ,ze to naprawde bywa paskudne w odczuciu i naprawde bolesne.krycha.stara, dorbie, ania.g, macduska, moremi, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ania, to bedzei dziewczynka ???
Dopiero zauwazylam. W koncu sie doczekalysmy dziewczynki. Gratulujemoremi, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Bry
Toto jest już spory - 1597g (belly twierdzi, że powinien 1100g). No prostytutka no!moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Wcześniej też cc było, Elf miał słabe przepływy, dziec tez nie za duży, 37 tc. Reszty nie wiem ale od zawsze miała miec cc.
A Burszta to wpada i zadaje pytania o porody, zamiast na porodowke zajrzec. Rence opadajom. A higienistka sie tak stara, nooo, ciaze podwojnie wpisuje i nikt tego nie czyta...macduska, moremi, dorbie, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Toto jest już spory - 1597g (belly twierdzi, że powinien 1100g). No prostytutka no!ania.g, kapturnica, gosia7122, moremi, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, peppapig, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Elfak z 37 tc? To jak Adas. Ale on byl cukrzycowy, wiec grubsiejszy, chociaz malutki.
A Burszta to wpada i zadaje pytania o porody, zamiast na porodowke zajrzec. Rence opadajom. A higienistka sie tak stara, nooo, ciaze podwojnie wpisuje i nikt tego nie czyta...moremi, Dziobak, Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja mam w poniedzialek na 20.00 wizyte na NFZ i pierwsze KTG . Ciekawe ile młody wazy.Obstawiam 3ke z przodu bo naprawde bolesnie juz go czuje.
A z innej beczki pod koniec ciąży takie kłucia w szyjce i nacisk na ekhm odbyt oznaczać może skracanie się szyjki ??
Bo młody to raczej nie jest jeszcze w kanale. Powiem Wam ,ze to naprawde bywa paskudne w odczuciu i naprawde bolesne.
Ja miałam taki ucisk pod koniec ciąży bo mała nisko była w kanele rodnym cięzko mi było chodzić.13 miałam wizytę i szyjka była miękka ale nie skrócona a urodziłam 18 w 38 tygodniu.moremi, kapturnica, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość