35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:A co na to lekarz ?Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Burszta to co? Będziesz miała tę Evę czy jak tam tej nowoczesnej inseminacji?
Zobaczymu co jutro szef powie
Troche to wszystko bez sensu, poowiedzial ze jesli trzeba bedzie zrobic evie to przyjedzie i zrobi nawet w sobote lub w niedziele, a monitoringu w te dni nie robia, nawet w sobote nie.
Wiecej bede wiedziec jutromacduska, moremi, dorbie, kapturnica, Heretyczka, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Evie
Zobaczymu co jutro szef powie
Troche to wszystko bez sensu, poowiedzial ze jesli trzeba bedzie zrobic evie to przyjedzie i zrobi nawet w sobote lub w niedziele, a monitoringu w te dni nie robia, nawet w sobote nie.
Wiecej bede wiedziec jutro
Nie sprawdzi pęcherzyków na usg?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
robie testy owulacyjne i nie wiem dlaczego wczoraj druga kreska była bardziej widoczna niż dzisiaj, robie je o tej samej porze, wczoraj, test nie był pozytywny, ale ta kreska była o wiele bardziej mocniejsza niz dzisiaj. o co chodzi? to nie powinno być tak ze im bliżej owulacji to kreska jest to co raz to bardziej wyraźniejsza?
-
55monika5 wrote:robie testy owulacyjne i nie wiem dlaczego wczoraj druga kreska była bardziej widoczna niż dzisiaj, robie je o tej samej porze, wczoraj, test nie był pozytywny, ale ta kreska była o wiele bardziej mocniejsza niz dzisiaj. o co chodzi? to nie powinno być tak ze im bliżej owulacji to kreska jest to co raz to bardziej wyraźniejsza?
krycha.stara, dorbie, ania.g, Dziobak, Heretyczka, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dobra, spadam
aaa...zapomnialabym- siostro Dusislawo, czy siostra wu\ybiera sie na pielgrzymke do Krakowa? Jesli tak to prosze dac znac Bozi
Niestety nie wybieram się. Zatrzymuja mnie ważne sprawy na plebanii. Załuję.moremi, Dziobak, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry
Wróciliśmy od lekarza. Clexane jeszcze miesiąc mam brać
Toto jest już spory - 1597g (belly twierdzi, że powinien 1100g). No prostytutka no!
krycha.stara, kapturnica, macduska, ania.g, Dziobak, gosia7122, beates, paszczakin, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Wróciliśmy od lekarza. Clexane jeszcze miesiąc mam brać
Toto jest już spory - 1597g (belly twierdzi, że powinien 1100g). No prostytutka no!krycha.stara, moremi, ania.g, Dziobak, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny