35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Przecierasz przez sitko czy sokowirówką jedziesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 15:23
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje 20 skończonych tygodni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ef9e83e2a94.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/606a659188fb.jpg
i 6,5 kg na plusie
beates, kapturnica, krycha.stara, BISCA, Niuta, ania.g, moremi, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Reni, Mega, ComeToMeBaby, mama78, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:co jemy?
O nie, tylko nie o jedzeniu. Ja juz glodna jestem a kolacje dopiero gdzies ok 20h00. Kolacja zreszta lajt bo jak sie zwazylam po wakacjach to o malo nie zemdlalam
Od poniedzialku chodze na sale i stosuje lekka diete. A marzy mi sie : salatka, golabki no i oczywiscie, zolty, tlusty rosol z wlasnym makaronem. Na makaron, ryz i majonez mam szlaban, wiec moge sobie pomarzyc. Na kolacje bedzie filet z dorsza z warzywami.krycha.stara, moremi, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Lale
Dzis 4 dzien stymulacji, jutro koniec, pecherzykow 4, jeden 15 mm, drugi 11, gin. mowi ze pozostale dwa pewnie juz nie urosna, mam problem poniewaz w sobote i niedz. nie robia monioringu, wiec mozliwe ze w poniedz. bedzie juz po zabawie, jutro sie dowiem co zamierzaja zrobic.
Moremi, dziekuje Ci za wiadomosc.
Pisze z doskoku, znowu z kafejki, wiec nie wiem co u Was i nie dam rady nadrobic. Ktos urodzil? Nowe ciaze?macduska, kapturnica, moremi, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Nie klam. Kicia123 i polasia przeciez maja po dwie kreski, to jak to ciazy niet?
Nie znam człowieków. Burszta tym bardziej. Co jej będę głowę zawracac?krycha.stara, Bursztyn, kapturnica, moremi, Niuta, Mega, peppapig, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny