35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:nie ma fajnych butów, to siedzę i szukam firanek do pokoju. Znalazłam coś takiego jak w linku poniżej. Bardzo to obciachowe? Ma która takie? Nie wiem jeszcze jaki kolor bym chciała, chodzi mi tylko o fason. Zdjęcia różnych kompozycji są ponizej materiałów zamieszczonych w ofercie.
http://allegro.pl/firany-wachlarze-24-kolorow-62-x-150cm-i5618144911.html
Mnie się one nie podobają, ale ja w domu nie mam żadnych ozdobnikow, więc i firanki u mnie proste i gładkie. Zależy jaki masz wystrój w domu. -
Magdala wrote:Ktos kasuje posty. Tylko mowie, nic mi do tego.
Firanki z domu obejrze, ale ja tez raczej bezfiranowa jestem.
Nikt dzis kawy nie pije? Tak ponuro dzis u mnie.właśnie będę kroić ostatnie kawałeczki
iwcia77, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:A jaki mialas tort? Nie wspominalas.
Smakowo od góry truflowy, potem cytrynowy, na dole ciasteczkowy. Pyyyycha. Trochę zbyt słodki,dlatego jeden kawałek i masz dość.dorbie, anna maria, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Halo Baby
Tradycyjnie, tyko na chwile w przelocie, wczoraj pecherzyki byly 3, dwa po 17.5 i jeden 19.5, dzis zrobilam sobie zastrzyk z Ovitrelle i zemdlalam, igiel nie lubie, dobrze ze chlop nade mna stal to zbieral mnie z podlogi
Kazali mi papier podpisywac w klinice ze zostalam poinformowana o mozliwosci ciazy mnogiej i jesli sie zdecyduje na evie to jutro o 15 czekaja w klinice.
To tyle.
Nowosci? Ciaze? Porody?dorbie, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, Heretyczka, Dziobak, anna maria, macduska, BISCA, ania.g, SolarPolar, iwcia77, caffe, Mega, Magdala, megan8, malgos741, mama78 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no bo gienka straszyla mnoga, papiery kazala podpisywac, chlop tez sie zestresowal
i ja tez-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:Widze, ze piatkowe puchy, zawijam sie zatem i zycze Wam udanego wieczoru
paszczakin, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Piątkowe?
Burszta bardzo jest zdenerwowana - boi się ciąży mnogiej i rozważa inseminację - czy nie odpuścić...starałam się ją przekonać, ale ona nie chce czuć presji....lekarka przestraszyła ją tym podpisem - ale przecież to formalność i cudownie by było, gdyby w ogóle udało się zaciążyć....no ale cóż - na siłę nic się nie uda..moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Arwena, anna maria, BISCA, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hehehehe, no dobra, dobra
postaraj się i jeszcze poszukaj...albo wróć do butów - lepiej Ci szło - szczególnie z kurewskimi....paszczakin, moremi, Aasiula, kapturnica, BISCA, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Zapodałam temat wojakowi. Wszystko zależy jak się nam grafik ułoży, ale jest to opcja do wykonania. Mogłabym na bliżej nieokreśloną chwilę do was wpaść
raczej późnym popołudniem lub wczesnym wieczorem? O której planujecie się spotkać i gdzie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:my planujemy w piątek wieczorem - ale nie wiem, czy wtedy jesteście juz w Kraku? Gdybys się zdecydowała, to całą inicjatywę przełożymy na sobotę....
my dopiero rano spod Opola będziemy wyjeżdżać. W sobotę.
-
ComeToMeBaby wrote:Ja juz jestem zdecydowana, a m przyjął do wiadomości. Jakąś godzinkę na wstępie wynegocjowałam
my dopiero rano spod Opola będziemy wyjeżdżać. W sobotę.
Burszta, jak się otrząśnie po tych swoich jajcach, to też jej potwierdzę...moremi, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ok - czyli piszę do myszy info, ze przekładamy spotkanie na sobotę - na 17.00? Powinno byc ok...
Burszta, jak się otrząśnie po tych swoich jajcach, to też jej potwierdzę...Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ponieważ mi się pomału włącza jakis tam syndrom, to wczoraj zrobiłam mężowi jazdę, że olewa temat i odkłada wszystko na ostatnią chwilę. Ponadto wszystko zostawił mi do przygotowania. Ja się na jutro z majstrem umówiłam i będę musiała jeszcze stolarza odwiedzić.
Dzisiaj ja czytam książkę, on siedzi w kompie i od czasu do czasu rzuca jakieś dziwne pytania typu "są siatkowe majtki? a do czego służą?". To zainteresowałam się co on tam wymyśla.
On mi przygotował całą listę z wyprawką
Podzielił co dla dziecka, co dla mnie, co do szpitala, co do domu. I nie ograniczyl się do gotowca, bo widzę, że kilka takich list przejrzał. Szczęka mi opadła.Bozia3, ComeToMeBaby, paszczakin, Reni, Aasiula, Dziobak, anna maria, macduska, BISCA, ania.g, SolarPolar, iwcia77, Mega, caffe, Magdala, dorbie, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!