35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma fajnych butów, to siedzę i szukam firanek do pokoju. Znalazłam coś takiego jak w linku poniżej. Bardzo to obciachowe? Ma która takie? Nie wiem jeszcze jaki kolor bym chciała, chodzi mi tylko o fason. Zdjęcia różnych kompozycji są ponizej materiałów zamieszczonych w ofercie.
http://allegro.pl/firany-wachlarze-24-kolorow-62-x-150cm-i5618144911.html -
caffe wrote:nie ma fajnych butów, to siedzę i szukam firanek do pokoju. Znalazłam coś takiego jak w linku poniżej. Bardzo to obciachowe? Ma która takie? Nie wiem jeszcze jaki kolor bym chciała, chodzi mi tylko o fason. Zdjęcia różnych kompozycji są ponizej materiałów zamieszczonych w ofercie.
http://allegro.pl/firany-wachlarze-24-kolorow-62-x-150cm-i5618144911.html
Wiesz... U mnie firanek nie ma, a ja się lubuję w stylu skandynawskim - czyli bez zbędnych ozdób i jak najprościej.megan8, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I gdzie Aasiula znikła?
Pranie , sprzatanie po urlopie
Pot po dupie mi leci ale juz prawie koniec
Ostatnia pralka , do suszarki i wsio zrobione
Aaaaa zapomnialam dodac ze brzuch mnie napierdziela typowo okresowo wiec pewnie chujnia z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:24
dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dla mnie obciachowe, ale moze ja się nie znam.
Wiesz... U mnie firanek nie ma, a ja się lubuję w stylu skandynawskim - czyli bez zbędnych ozdób i jak najprościej.
no to ja też się nie znammoremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jestem ,jestem
Pranie , sprzatanie po urlopie
Pot po dupie mi leci ale juz prawie koniec
Ostatnia pralka , do suszarki i wsio zrobione
Aaaaa zapomnialam dodac ze brzuch mnie napierdziela typowo okresowo wiec pewnie chujnia z tego
Typowo okrsowo. Też coś!
Ja sobie kąpiel we wrzątku zrobiłam, bo tak mnie brzuch typowo okresowo napierdzielał. Chciałam, żeby już ta wredna @ przyszła. Efekt w awatarze.
I proszę mi już dzisiaj bez jojczenia. Limit został wyczerpany.anna maria, megan8, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:nie ma fajnych butów, to siedzę i szukam firanek do pokoju. Znalazłam coś takiego jak w linku poniżej. Bardzo to obciachowe? Ma która takie? Nie wiem jeszcze jaki kolor bym chciała, chodzi mi tylko o fason. Zdjęcia różnych kompozycji są ponizej materiałów zamieszczonych w ofercie.
http://allegro.pl/firany-wachlarze-24-kolorow-62-x-150cm-i5618144911.html -
moremi wrote:Weź się ogarnij.
Typowo okrsowo. Też coś!
Ja sobie kąpiel we wrzątku zrobiłam, bo tak mnie brzuch typowo okresowo napierdzielał. Chciałam, żeby już ta wredna @ przyszła. Efekt w awatarze.
I proszę mi już dzisiaj bez jojczenia. Limit został wyczerpany.moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:aż strach się bać, co by zrobiła z chlebem i solą?? może solą posypałaby głowę, jak popiołem, a chleb zjadła....????
Kometa nie gniewaj się, ale też mnie to bawi na maksa.....Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa - skoro będziesz w Krakowie, to może wyrwałabyś się na chwilę od swojego wojaka i dołączyła na nasze spotkanie? Może wtedy przełożymy je na sobotę?
raczej późnym popołudniem lub wczesnym wieczorem? O której planujecie się spotkać i gdzie?