35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Morka, to chyba włączył ci się jakiś niszczycielski ten syndrom
ale efekt jest.
Jak zrobił listę, to mu mocno mina zrzedła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:05
kapturnica, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale jaki niszczycielski? W panikę wpadam i tyle. Poza tym nie niszcze a planuję, porządkuję i układam. On po prostu nie przyjmował do wiadomosci, że mamy mało czasu i ze równinę dobrze mogę urodzić przed terminem, jak i po terminie.
Jak zrobił listę, to mu mocno mina zrzedła.kapturnica, iwcia77, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale jaki niszczycielski? W panikę wpadam i tyle. Poza tym nie niszcze a planuję, porządkuję i układam. On po prostu nie przyjmował do wiadomosci, że mamy mało czasu i ze równinę dobrze mogę urodzić przed terminem, jak i po terminie.
Jak zrobił listę, to mu mocno mina zrzedła. -
Bozia3 wrote:chcesz urodzić równinę czy toto?
Muszę kupić chyba klawiaturę do tableta, bo to co ten wyprawia... Echkapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:No z przymrużeniem oka niszczycielski. Pewnie nie miał świadomości tego z czym się wiąże wyprawka, teraz przestanie ci się dziwić. Najważniejsze, że lista jest, teraz na zakupy
A Simbę powinny uszy piec, bo mamy większość ciuchow na 56BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak masz meblościanke i dywan na ścianie to okcaffe wrote:nie ma fajnych butów, to siedzę i szukam firanek do pokoju. Znalazłam coś takiego jak w linku poniżej. Bardzo to obciachowe? Ma która takie? Nie wiem jeszcze jaki kolor bym chciała, chodzi mi tylko o fason. Zdjęcia różnych kompozycji są ponizej materiałów zamieszczonych w ofercie.
http://allegro.pl/firany-wachlarze-24-kolorow-62-x-150cm-i5618144911.htmlkapturnica, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, SolarPolar, iwcia77, Mega, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
No to jeszcze raz sobie zażartuje
Całowałaś chleb czy od razu lizałaś?
ComeToMeBaby wrote:Na chlebie mieliśmy dwa małe kawałeczki chleba położone i sól nasypaną. Chleb umoczyłam w odrobinie soli i zjadłam. A może m powinnam była dać? Hyhy sama zeżarłam.moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa, a Wy się zwracacie do siebie per pan/pani?
Tak z suwaka wynikaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:50
ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dla mnie obciachowe, ale moze ja się nie znam.
Wiesz... U mnie firanek nie ma, a ja się lubuję w stylu skandynawskim - czyli bez zbędnych ozdób i jak najprościej.moremi, Bozia3, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:3 piętrowy, kolor ecru, środkowe piętro ciemne ecru, wysadzane małymi perełkami, z kwiatem piwonii (cukierniczym, chciałam taki postrzepiony żeby pasował do bukietu), obwódka z dużych perełek.
moremi, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dzisiaj ja czytam książkę, on siedzi w kompie i od czasu do czasu rzuca jakieś dziwne pytania typu "są siatkowe majtki? a do czego służą?". To zainteresowałam się co on tam wymyśla.
Dzis zrobilam sobie Dzien Samotnej Skarpetki. Pojedyncze skarpetki ( co niby ta druga od pary pralka zjadla ) wrzucamy do worka na skarpetki i raz na jakis czas robimy wlasnie ww Dzien.
Zaczelam dzis od moje szuflady z bielizna i skarpetkami. Jakaz to radosc, kiedy znajdziesz brakujaca skarpetke od pary! Prawie jak trojka w lotto!
Ale ale... grzebie ja w majtkach ( w szufladzie znaczy, nie w tych na tylku ), a tam... siatkowe gatki poporodowe. Sztuk 2. Az mnie zatkalo. Czekaly tam caly rok. Czyzby jakis znak??moremi, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Arwena, ania.g, iwcia77, SolarPolar, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dla mua tez obciachowe. I tez moge sie nie znac. U mnie skandynawia. Chociaz posiadam zaslony - proste, lniane ( zajebiscie sie gniota i widac na nich kocie pazury ), w kolorze lnianym.
Dziobak, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:O, to ja w temacie!
Dzis zrobilam sobie Dzien Samotnej Skarpetki. Pojedyncze skarpetki ( co niby ta druga od pary pralka zjadla ) wrzucamy do worka na skarpetki i raz na jakis czas robimy wlasnie ww Dzien.
Zaczelam dzis od moje szuflady z bielizna i skarpetkami. Jakaz to radosc, kiedy znajdziesz brakujaca skarpetke od pary! Prawie jak trojka w lotto!
Ale ale... grzebie ja w majtkach ( w szufladzie znaczy, nie w tych na tylku ), a tam... siatkowe gatki poporodowe. Sztuk 2. Az mnie zatkalo. Czekaly tam caly rok. Czyzby jakis znak??Dziobak, Bozia3, BISCA, ania.g, Mega, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Morek, znalazlas te gabki do wanienki?
http://allegro.pl/materacyk-do-kapieli-gabka-mata-do-wanny-3-gabki-i5615302032.html
Pamietaj tylko, ze sa 3 rozne rozmiary. Noworodki to mini. Sa troszke inaczej wyprofilowane i krotsze.moremi lubi tę wiadomość