35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
proszszsz....
na 15 sekundów
/ciach/
coś mi się te 15 sekundów rozpłynęło w godzinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 22:37
gosia7122, malgos741, iwcia77, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Łan mołment. Kompa odpalę, a już prasuję to sekundę dłużej zejdzie
ComeToMeBaby, beates, Dziobak, iwcia77, SolarPolar, Mega, BISCA, moremi, Aasiula, macduska, ania.g lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą
Nadrobiłam i kurka znowu mnie fota Komety ominęła.
Co to chciałam napisać jeszcze..co do sprawy Komery, to z tym nazwiskiem no zgrzyt...ale stało sie i oby jakoś rozeszło po kościach.
Margolcia, ochłoń dziewczyno i wracaj! Wierze ze sie doczekasz
Zocha, gdzie jesteś???
Byłam dzis w H&M, z kuponem ciuchy dziecięce -20% ( kupon dali na fejsbuku).I tak stalam przed ścianą bodziakow i tak mnie jakoś zaskoczyło jakie to wszystko małe. Pooglądałam i.., nic nie kupiłam
Moremi, mnie tez sie włączyła mała panika.. Lista mniej więcej jest ale ciagle cos mnie blokuje przed zakupami a z drugiej strony zaczynam sie bać czy zdarzę ze wszystkim i czy czegoś nie zapomnę kupićwe wrześniu musze chłopa wziasc w obroty i przemeblować mieszkanie.
Jutro mam gina, stresik tez juz jest...kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, megan8, Magdala, Mega, BISCA, Bozia3, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja tez prasuję...dziś czerwone, duże koszule - wytrawne, kupione w Biedronce w ilości 5l/1butelka. Kupiłam, bo mi się butelka spodobała....muszę Wam powiedzieć, że całkiem się nieźle prasuje takie duże sztuki...prosto i szybko....ani kołnierzyki nie przeszkadzają, ani falbanki, ani częsta zmiana ciuszków......
my kończymy ostatnią weselną białą półsłodką. po weselu zostały trzy. no to spijamy, bo odkorkowane, a nie rozlewane. Przecież nie mogą się zmarnować- zanim wyjedziemy wypijemy. Wczoraj wypiliśmy 1,5, dzisiaj kończymy. Całkiem nam to idziebeates, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mówię do m w przypływie rozanielenia koszulkowego "zobacz jaki mam teraz suwaczek" i mu pokazuję. Śmieje się. Mówię dalej: no niech sobie jeszcze chwilę powisi to się nacieszę. A następny to bym chciała mieć ciążowy. Załatwisz mi?
I słyszę: Yhyyyym
hihihihimegan8, Mega, dorbie, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:palma jej bije z tych nerwów....gadałam z nią przez tel - ale te same nerwy...
Burszta bardzo jest zdenerwowana - boi się ciąży mnogiej i rozważa inseminację - czy nie odpuścić...starałam się ją przekonać, ale ona nie chce czuć presji....lekarka przestraszyła ją tym podpisem - ale przecież to formalność i cudownie by było, gdyby w ogóle udało się zaciążyć....no ale cóż - na siłę nic się nie uda..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
tak, a Terz Hela 9 kg,dogonila dzieci w jej wieku ,nie choruje ,wszystko je,psoci ,dzis nabyla nowa umiejetnosc pokazuje jezykkapturnica wrote:No malizna z niej była a teraz juz taka duża panna.Ty rodziłas w 32tygodniu wtedy ?
kapturnica, dorbie, megan8, Magdala, beates, iwcia77, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Bozia3, moremi, paszczakin, caffe, Aasiula, macduska, ania.g, efcia lubią tę wiadomość