35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ja tez prasuję...dziś czerwone, duże koszule - wytrawne, kupione w Biedronce w ilości 5l/1butelka. Kupiłam, bo mi się butelka spodobała....muszę Wam powiedzieć, że całkiem się nieźle prasuje takie duże sztuki...prosto i szybko....ani kołnierzyki nie przeszkadzają, ani falbanki, ani częsta zmiana ciuszków......
W Biedronce jest pierwszorzedne,suche Prosecco za 20 zeta. No na podlasiu jest.
A prasuje sie to szybko, bardzo szybko I ciagle brakuje I trzeba dokupowac. Biedronka rules.anna maria, iwcia77, beates, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Mozecie do mnie mowic Bronka. Zarobiona jestem. Jakby ktora tynki chciala
Klasc sluze rada i pomoca. Nawet kąty umiem wyprowadzic. Jutro uczymy sie zalewac betonem posadzke . Nawet mnini betoniarke mamy. Wszystko mnie boli ale bawimy sie przednio z mezem. Czekam kiedy mnie zerznie na sianie.
Pozdrawiam.
Szacuneczek. Bylo mi dane poprobowac takiej pracy. Bez rzniecia co prawda, no ale u mnie siana brak I we wsi brak (susza).
anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
A wracajac do tematu, ktory morka poruszyla o zainteresowaniu partnera sprawami poczecia/porodu/wychowania dziecka. Od soboty, od mojego powrotu co wieczor wchodzi mi chlop do lozka lodowaty, tak cos w odczuciu ciekly azot. A idzie z lazienki, z kapieli..Az wczoraj zapytalam czy wody goracej nie ma czy to jakis trening? Okazalo sie, ze hibernuje zolnierzy.
iwcia77, Mega, BISCA, anna maria, Bozia3, dorbie, Dziobak, moremi, caffe, Aasiula, macduska, ania.g, Reni, efcia lubią tę wiadomość
dzięki dziewczyny za miłe słowa.
trochę mi zeszło, bo zadzwoniłam do mamy, w trosce o jej samopoczucie. udało mi się ja trochę rozweselić. obgadałyśmy wszystkie tematy.
teraz po tym winie uciekam, bo widze samoloty
miłego wieczoru!beates, iwcia77, Magdala, Mega, anna maria, Bozia3, megan8, caffe, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:To Prawda nie mialm duzego brzucha ,ale i zdjecie tak zrobione ze brzusio malutki
Mozesz rywalizowac z morka kto wyglada uroczej (uroczej? poprawcie) w zaawansowanej ciazy. Slicznosci.anna maria lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.