35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ja to jestem z waszego gatunku...pisałam tu kiedyś, że będąc na działce u koleżanki byłam w szoku, że rzodkiewki pojedynczo rosną - jak zobaczyłam taką - to pomyślałam, że jakaś wybrakowana - bo mnie się wydawało, że one w kępach rosną - tak, jak są sprzedawane...
Nie piszcie glosno, bo autorytety nam pozabieraja..Bozia3, iwcia77, moremi, macduska, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:no ci mowie - dobrze , ze ja sie sama z siebie potrafie smiac ale mi sie to w glowie nie miescilo ze kura sama jajka se nie zrobi..no jak to=? przeciez my tez same produkujemy jajca
Ja jeszcze z krowa nie moge rozkminic jak jest, ze mleko daje, a ciele przeciez nie ssie. Hormony? A mleko organic?promoszka lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
to Prawda dom jest piekny ale jeszcze bardziej podoba mi sie ,sad za domem,w okol domu pelno drzew ,dom polozony na 3 hektarowej powierzchni,bedzie mial Hela gdzie biegacDziobak wrote:Anna Maria - piekny dom. Kocham takie klimaty, jak mowi Iwka, pelno takich w Gdansku. Coz, Dojcze je stawialy,hanzeatyckie miasto w koncu.
Magdala, megan8, moremi, caffe, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ale Ivo dorodny...i Ty się martwisz jak go karmić...
moremi, caffe, kapturnica, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..kurde jak sie pisze kaz/karz od slowa kazac?
Karz od karać
Iwcia!!!!iwcia77, Mega, ania.g, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Wlasnie to mnie tez intryguje. Mleka nie pije. Moze ktos wie, to nam powie.
iwcia77, macduska, paszczakin, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, efcia, dorbie, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!