35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli można mieć nadzieję, że ten wqrwiony rekin, który właśnie wszamał kobietę zniknie w końcu i pojawi się jakiś normalny suwak?
nareszcie
bryComeToMeBaby wrote:A następny to bym chciała mieć ciążowy. Załatwisz mi?I słyszę: Yhyyyym
hihihihiComeToMeBaby, moremi, Magdala, iwcia77, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
tak to ja mam jak się bobu nawpieprzam
anna maria wrote:A tu ja miesiac przed urodzeniem Helimoremi, kapturnica, Bozia3, krycha.stara, anna maria, caffe, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czyli można mieć nadzieję, że ten wqrwiony rekin, który właśnie wszamał kobietę zniknie w końcu i pojawi się jakiś normalny suwak?
nareszcie
bryiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ja dopiero nadrabiam wczorajsze posty, ale mam nadzieję, że Magdala dostała wczoraj opierdol za nie odrobienie lekcji!
toż to podstawy
Magdala wrote:O ja cie. Tak sobie brykam po watkach. dowiedzialam sie, ze loze to nalezy barania skora wylozyc I raz w tygodniu jesc jajo zaplodnione przez koguta. Skora rzecz prosta, ale to jajo zagwozdka. Myslalam, ze kazde jajo jest zaplodnione przez koguta. Sa jaja niezaplodnione? Abstrachujac od tego, ze mnie to smieszy, serio pytam.moremi, macduska, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jest taka szansa. Najpierw zniknie rekin.
moremi, Reni, macduska, kapturnica, krycha.stara, Bliska 77, caffe, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Nie, nie wybieram się po żadną wyprawkę. Dopóki nie bedzie remontu nie ma sensu gromadzić tych rzeczy.
Idę za to do kosmetyczki i fryzjerki.Aasiula, ania.g, macduska, krycha.stara, Bliska 77, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, gosia7122, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
proszę wyryć na blachę!
porady Ojca Sroki
http://www.bonimed.pl/artykuly/uklad-oddechowy/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/
punkt 4, 10, 13, 19, 25
moremi, ania.g, macduska, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:proszę wyryć na blachę!
porady Ojca Sroki
http://www.bonimed.pl/artykuly/uklad-oddechowy/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/
punkt 4, 10, 13, 19, 25
krycha.stara lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Nie wraca. Z reguły poiło się je mlekiem krowy z wiadra. Bardzo szybko się uczyły. Dalej jest dwie opcje- albo cielę zostaje i jest hodowane na krowę lub wielkigo buhaja, albo sprzedawane do rzeźni...
I kto wam powiedział, ze kura nie może mieć jajek bez koguta????
Ależ może. Przecież to nic innego jak komórki jajowe? Wytwarza je i tak.
Na fermach kur w chowie klatkowym przecież kogutów nie ma wcale.
Tylko jajka przeznaczone do wylęgu musza być bzyknięte. Inaczej nici z kurczątek.macduska, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A poza tym normalnie jeBlam ze śmeichu jak czytałam jakie głupoty żeście o krowach i kurach pisały
Nie no sory hehehehehe Ja żem rodzona w mieście i wakacyje spędzałam tylko na wsi ale kurde takie rzeczy to sie wie.I potem sie ludki dziwia ,że dzieci nie wiedza co to krowa czy kura.
My oki .Młody majta dupa na dole bo czuje jak mi nogi w pachwine wciska.A głowa zgniata żołądek .I od 3dni wróciła cholerna zgaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 09:28
ania.g, Reni, macduska, Mala79, krycha.stara, malgos741, Bliska 77, anna maria, caffe, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
biologia podstawówka
kapturnica wrote:A poza tym normalnie jeBlam ze śmeichu jak czytałam jakie głupoty żeście o krowach i kurach pisały
Nie no sory hehehehehe Ja żem rodzona w mieście i wakacyje spędzałam tylko na wsi ale kurde takie rzeczy to sie wie.I potem sie ludki dziwia ,że dzieci nie wiedza co to krowa czy kura.
My oki .Młody majta dupa na dole bo czuje jak mi nogi w pachwine wciska.A głowa zgniata żołądek .I od 3dni wróciła cholerna zgaga.macduska, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No a juz miałam laski uswiadamiac na uj im kogut jak chca jesc jaja.No chyba ,ze chca kurczaki !!!
Miałam okazję przebywać z "miastowymi" dziecmi. Kiedyś jedna dziewczyna widząc koguta w trakcie bzykania kury mówi:
- "Jakiś dziwny ten kogut, wlazł na kurę i ją dziobie!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 09:34
kapturnica, malgos741, krycha.stara, Bliska 77, ania.g, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość