35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja cie. Tak sobie brykam po watkach. dowiedzialam sie, ze loze to nalezy barania skora wylozyc I raz w tygodniu jesc jajo zaplodnione przez koguta. Skora rzecz prosta, ale to jajo zagwozdka. Myslalam, ze kazde jajo jest zaplodnione przez koguta. Sa jaja niezaplodnione? Abstrachujac od tego, ze mnie to smieszy, serio pytam.
anna maria, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Mega, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Boze ,byly tu juz Taki co sobie Soda piczkinsy plukaly
mnie juz nic nie zdziwi
Magdala wrote:O ja cie. Tak sobie brykam po watkach. dowiedzialam sie, ze loze to nalezy barania skora wylozyc I raz w tygodniu jesc jajo zaplodnione przez koguta. Skora rzecz prosta, ale to jajo zagwozdka. Myslalam, ze kazde jajo jest zaplodnione przez koguta. Sa jaja niezaplodnione? Abstrachujac od tego, ze mnie to smieszy, serio pytam.Magdala, ComeToMeBaby, caffe, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:O ja cie. Tak sobie brykam po watkach. dowiedzialam sie, ze loze to nalezy barania skora wylozyc I raz w tygodniu jesc jajo zaplodnione przez koguta. Skora rzecz prosta, ale to jajo zagwozdka. Myslalam, ze kazde jajo jest zaplodnione przez koguta. Sa jaja niezaplodnione? Abstrachujac od tego, ze mnie to smieszy, serio pytam.
...no hm do dzis sie wszyscy ze mnie smieja, ze ja taka miastowa Paris jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 23:01
Magdala, anna maria, megan8, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to ja ostatnio sie dowiedzialam , ze zeby kura mogla miec jajko to musi byc kogut! ja myslalam, ze kkura sama jajka produkuje
...no hm do dzis sie wszyscy ze mnie smieja, ze ja taka miastowa Paris jestem
To Ty lepsza ode mnie.anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anna maria wrote:oczywiscie kochana wszystko jest na miejscu
a tak na serio to mam ciocie w Kolonii- chyba wtedy do ciebie to ze 100 km bedzie ?anna maria, megan8, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:To Ty lepsza ode mnie.
Magdala lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:To Ty lepsza ode mnie.
iwcia77, Magdala, anna maria, paszczakin, moremi, caffe, macduska, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja to jestem z waszego gatunku...pisałam tu kiedyś, że będąc na działce u koleżanki byłam w szoku, że rzodkiewki pojedynczo rosną - jak zobaczyłam taką - to pomyślałam, że jakaś wybrakowana - bo mnie się wydawało, że one w kępach rosną - tak, jak są sprzedawane...
serio?
Magdala, Bozia3, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość