35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:O, to ja w temacie!
Dzis zrobilam sobie Dzien Samotnej Skarpetki. Pojedyncze skarpetki ( co niby ta druga od pary pralka zjadla ) wrzucamy do worka na skarpetki i raz na jakis czas robimy wlasnie ww Dzien.
Zaczelam dzis od moje szuflady z bielizna i skarpetkami. Jakaz to radosc, kiedy znajdziesz brakujaca skarpetke od pary! Prawie jak trojka w lotto!
Ale ale... grzebie ja w majtkach ( w szufladzie znaczy, nie w tych na tylku ), a tam... siatkowe gatki poporodowe. Sztuk 2. Az mnie zatkalo. Czekaly tam caly rok. Czyzby jakis znak??moremi lubi tę wiadomość
-
Morek, szacun dla męża za tą listę. Mi też szczęka opadła z wrażenia
Byłam dziś z mężem po spodnie i nową koszulę dla niego. W sobotę 70 urodziny mojego ojca i wielka impreza to trzeba się prezentować
Po przymierzeniu połowy asortymnetu w sklepie udało się wybrać spodnie. A potem jeszcze koszula. Musiałam wziąć sprawy w swoje ręce i sama kopać po wieszakach bo tak albo nic byśmy nie kupili albo jeszcze do domu nie wrócili do tej pory. Myślałam że to kobiety robią długo zakupy ale mój to bije wszelkie rekordymoremi, beates, Bozia3, Mega, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witam wieczorowa pora...no w koncu bylo co nadrabiac :)widac ze nadchodzi koniec wakacji i zbliza sie nowy rok szkolny
Kometa- wygladalas olsniewajaco!, przykro mi z powodu wypadku twoich bliskich ale widze ze idzie ku dobremu. trzymam sojusz z krycha, paszczakiem w sprawie osobistych wyborow
Kapta- no Max to chyba bedzie komikiem...zartownis jeden...mam nadzieje ze sie przekula jeszcze
caffe- te firanki to chyba na plebanie do A.? masakra!
Morek- ja lubie szkoly , wiec czy rodzenia czy szydelkowania -jestem za . sama chodzilam, cos wykorzystalam , czegos sie dowiedzialam i nie zaluje.Bozia3, ania.g, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Dziobak, Arwena, moremi, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Morek, szacun dla męża za tą listę. Mi też szczęka opadła z wrażenia
Byłam dziś z mężem po spodnie i nową koszulę dla niego. W sobotę 70 urodziny mojego ojca i wielka impreza to trzeba się prezentować
Po przymierzeniu połowy asortymnetu w sklepie udało się wybrać spodnie. A potem jeszcze koszula. Musiałam wziąć sprawy w swoje ręce i sama kopać po wieszakach bo tak albo nic byśmy nie kupili albo jeszcze do domu nie wrócili do tej pory. Myślałam że to kobiety robią długo zakupy ale mój to bije wszelkie rekordyania.g, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mozecie do mnie mowic Bronka. Zarobiona jestem. Jakby ktora tynki chciala
Klasc sluze rada i pomoca. Nawet kąty umiem wyprowadzic. Jutro uczymy sie zalewac betonem posadzke . Nawet mnini betoniarke mamy. Wszystko mnie boli ale bawimy sie przednio z mezem. Czekam kiedy mnie zerznie na sianie.
Pozdrawiam. -
Bozia3 wrote:to są dwie opcje - albo taka, albo wchodzi do sklepu, łapie pierwszą lepszą rzecz i wychodzi zachwycony.....
Bozia3 lubi tę wiadomość