WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a błogosławienstwa niech se wsadzą w d.....
    najpierw błogosławią a potem dołki kopią bladzie jedne
    takie reality i musiałam swoja opinie ujawnić
    i mam to w nosie że sie nie podoba

krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Reni, Dziobak, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I dodam ,ze dla jednych rodzicow wazne bedzie nazwisko , dla innych wyznanie , posiadanie wnuków,A jeszcze inni beda otwarci nawet na slub z arabem czy innym czortem 8) Niestety albo stety ale wiążąc sie z kimś wiążemy sie też w jakimś stopniu z jego rodziną a zwł z rodzicami i czasem trzeba zgiąć kark dla dobra ogółu.
    zgięłam. na błogosławieństwie.
    tyle, że mi nie do końca wyszło :)

krycha.stara, kapturnica, Heretyczka, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    I dobrze.Dla nich to było wazne a Ciebie kosztowało jednie otwarcie buzi XD

ComeToMeBaby, paszczakin, kicia 123, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mejk siur że to było ostatni raz ;)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Taaaa, a co jak Twoje poglądy są sprzeczne z ichnimi?
    a propos, coś o tym wiesz.
    każdy dokonuje własnych wyborów- biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw. nie wiem jak ty, ale ja dokonałam z m takiego bilansu i postanowiliśmy właśnie tak a nie inaczej. mówię o debacie ślub kościelny wbrew nam czy cywilny wbrew teściom.

krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 sierpnia 2015, 21:35

Heretyczka, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Bozia3, ania.g, Dziobak, Natka_79, paszczakin, megan8, BISCA, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oprócz telefonu i ja się podłączam

p.s. Kometa dzwoniłaś? 07icon_smile4.gif
    Daj juz spokój. Widać, ze dziewczyna intensywnie się dzisiaj pakuje, więc czasu nie ma.
    A poważnie to marnować ołówków nie zamierzam. Zechce - zadzwoni. Czy to w najbliższy poniedziałek, czy w niedzielę wieczorem - co za różnica. Jej życie, jej "starania".

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Kometa-powiem ci jedno-pierdol to! nigdy nie właz tesciowej w dupe bo to na ogół złośliwe kurwy so i takie włażenie i tak niczego nie zmieni...mówie ci to na swoim przykładzie i na przykładzoe swojej bratowej również
    zarówno moja matka w stosunku do bratowej jak i moja tesciowa popisały sie nieraz i do chwili obecnej, złosliwościa , zazdrościa tak jakby o synów, obmawianie za plecami to notoryczne juz jest i chamstwem...podejrzewam że twoja tesciowa aniołkiem nie jest kiedy nie słyszysz..
    no ona od początku już całej rodzinie oburzona opowiedziała, że ja nie ochrzczona jestem i z kim się związał ten jej syn.
    jak to będzie potem, nie wiem. ale teraz wszyscy z rodziny są za mną, wszyscy mnie lubią, to wiem od osób trzecich i jak teściowa się zamartwiała to jej mówili, że go nigdy takim szcześliwym nie widzieli. myślę, ze ją to trochę uspokoiło i dzięki temu ogarnęła temat. Bo to prawda, że na codzień nas nie widuje więc może nie była pewna czy mu ze mną dobrze i czy tworzymy szczęśliwy związek. A przecież chyba tego matka dla swojego dziecka chce.

efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee myślę, że to nie groźne
    w kukluxklanach z pokolenia na pokolenie kaptury przywdziewali
    więc i tu niechęć do ciapatych będzie od małego miał wpojoną ;-)
    Bozia3 wrote:
    od razu sobie wyobraziłam, że dorasta młody Kapty i wiąże się z jakąś ciapatą....:) - on to dopiero uszanowałby mamusię hehe. Swoją drogą trudne to wszystko - bo to w tej sytuacji Kapta Ty musiałabyś się pochylić nad własnymi poglądami i mówić "córeczko" do jakiejś murzynki...:) hehe

Bozia3 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Na temat teściowej to powiem tylko tyle że cieszę się że póki co nie mieszkamy razem :) ( 4 lata starczy)
    Ja też jestem bardzo zadowolona z takiej sytuacji i naprawdę podziwiam dziewczyny, które potrafią to jakoś zgrać. Jestem już za stara, żeby aż tak się dopasowywać do obcej osoby - szczególnie takiej, która przecież patrzy na ręce - bo to jej synek....
    ALe mamy poprawne z moją ala teściową i mam nadzieję serdeczne stosunki i mnie to odpowiada. Nie chciałabym wrogo się nastawiać i nie prowokuję takich sytuacji - choć oczywiście zawsze można to zrobić. Robię to dla A. - bo wiem, że jego by to bolało - stanie między młotem i kowadłem. Życzę też sobie takiego samego traktowania moich rodziców i gdybym znalazła lub usłyszała wypowiedź mojego chłopa, że moja matka jest taka czy owaka i że on jej nie znosi i wzdryga się na myśl o jej odwiedzinach, albo o konieczności pojechania do niej na durny obiad raz na jakiś czas - bardzo by mnie to bolało. Koniec kropka.

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/55ab589590c5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 sierpnia 2015, 21:36

ComeToMeBaby, Heretyczka, moremi, efcia, ania.g, megan8, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - jeśli chcecie, żeby Wasze posty nie były usuwane - to nie cytujcie postów z wulgaryzmami - bo wtedy nie da się go edytować - trzeba usunąć Wasz post, ponieważ w cytowanym są wulgaryzmy....

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    IGZAKLI

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no wiesz...życie bywa przewrotne - dostajemy od niego to o czym marzymy, ale też i to, czego się boimy albo nienawidzimy.....wszystko przyciągamy, co skupia nasze myśli....:)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, idę sobie już.
    Śniadanie robić :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no ona od początku już całej rodzinie oburzona opowiedziała, że ja nie ochrzczona jestem i z kim się związał ten jej syn.
    jak to będzie potem, nie wiem. ale teraz wszyscy z rodziny są za mną, wszyscy mnie lubią, to wiem od osób trzecich i jak teściowa się zamartwiała to jej mówili, że go nigdy takim szcześliwym nie widzieli. myślę, ze ją to trochę uspokoiło i dzięki temu ogarnęła temat. Bo to prawda, że na codzień nas nie widuje więc może nie była pewna czy mu ze mną dobrze i czy tworzymy szczęśliwy związek. A przecież chyba tego matka dla swojego dziecka chce.
    czy wszyscy to sie dopiero okaże w praniu, ja bym nie ufała nikomu bo z rodzina to najczęściej dobrze sie tylko na zdjęciach wychodzi..w każdym razie przygotuj sie na to że każdą życiowa potyczke bedziesz miała natychmiast na tesciowej tacy :) np brak ciązy :)
    taki lajf

ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/55ab589590c5.jpg
    senkju

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czy wszyscy to sie dopiero okaże w praniu, ja bym nie ufała nikomu bo z rodzina to najczęściej dobrze sie tylko na zdjęciach wychodzi..w każdym razie przygotuj sie na to że każdą życiowa potyczke bedziesz miała natychmiast na tesciowej tacy :) np brak ciązy :)
    taki lajf
    mówisz o własnych doświadczeniach - ale nie zawsze tak jest...ja ze swoją rodziną - jak dotychczas - wychodzę bardzo dobrze. Utrzymując dobre stosunki z rodzicami A. - też. Zawsze nam pomagają, kiedy chcemy - a my możemy se pójść do kina, knajpy, znajomych czy gdzie tam chcemy....

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mówisz o własnych doświadczeniach - ale nie zawsze tak jest...ja ze swoją rodziną - jak dotychczas - wychodzę bardzo dobrze. Utrzymując dobre stosunki z rodzicami A. - też. Zawsze nam pomagają, kiedy chcemy - a my możemy se pójść do kina, knajpy, znajomych czy gdzie tam chcemy....
    bo wyjątki potwierdzaja tylko regułe

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te caffe - złość piękności szkodzi...:) gdzie spędzasz urlop - w lesie? :) kupiłaś jakieś nowe buty?

moremi, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 10936 10937 10938 10939 10940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ