X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nati serdeczne gratulacje i mocno trzymam kciuki za 9 pięknych miesięcy.

Angela - Bozia ma racje, to sie od razu wie. Wspaniale uczcie, jakbym jeszcze raz chciała go doświadczyć.
    ja też bym chciała ......

szczęśliwa 2, Nati74, angela, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, czy piszac mialas na mysli 4-5 tydzien ciazy? jesli tak sprawdzalaoby sie to co wkleilam, bo ja w 4/5 tygodniu mialam 70 no i skonczylo sie poronieniem...jest roznica miedzy 70 a 1980....no i pozniej jeszcze przyrost byl mizerny, w dniu poronienia mialam 100 a byl to 6 tydzien.
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hej
    Cos w tym jest ja 4-5 mialam 1980 a zgadzam sie z Viola tez przegladalam ciaze i taka dziwna zaleznosc niska beta trudnosc w utrzymaniu ale to tez indywidualnie kazdy organizm inaczej chyba ma

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:23

bliska77, angela, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Szczesliwa, czy piszac mialas na mysli 4-5 tydzien ciazy? jesli tak sprawdzalaoby sie to co wkleilam, bo ja w 4/5 tygodniu mialam 70 no i skonczylo sie poronieniem...jest roznica miedzy 70 a 1980....no i pozniej jeszcze przyrost byl mizerny, w dniu poronienia mialam 100 a byl to 6 tydzien.
    Tak tydzien sorrynze nie napisalam i mi tez zjada posty ten jest drugi

Lucky lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Dziewczyny doswiadczy cie nie moze byc inaczej :-)
    Aga a Ty jakie mialabys typy na porod ? :-)
    po moim porodzie to chyba cesarka, chociaż diabelsko boję się zastrzyku w kręgosłup raz przed operacją miałam.....

Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - tego się trzymam i mam nadzieję , że tak właśnie będzie
    Bozia3 wrote:
    Promyk kurde no....byłam pewna, że to już....trudno - głowa do góry i do przodu....

angela - ja przed swoim bobasem, to chyba nigdy nie trzymałam na rękach takiego maleństwa, ale uwierz mi od pierwszego momentu wiedziałam intuicyjnie co z nim robić....nie mówiąc o tym, ze czasami w nocy z miesięcznym usypiałam przy karmieniu (jak teraz z termometrem...cha cha) i spałam czasami z nim pół nocy....i nic się nigdy nie stało - więc naprawdę zobaczysz, że wszystko będzie ok..:)

Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa - ponieważ chodzę prywatnie do lekarza, który pracuje na porodówce w Matce Polce - więc pozostaje mi ten szpital. Myślałam jeszcze o Medeorze na Ciesielskiej , ale tam przyjmują ciąże bezproblemowe i w terminie, a ze mną może być problem , bo 37tc będę miała odstawione leki i wszystko się może zdarzyć. A Ty jaki masz plan?
    szczęśliwa 2 wrote:
    Angela to chyba normalne takie obawy tez je mam :-). Ale jak dziewczyny pisza jak dziecko juz jest to samo wychodzi wszystko :-) a gdzie zamierzasz rodzic jesli to niezbyt osobiste pytanie z tego co czytalam to u nas tylko czmp rydygiera pirogowa dawny madurowicz chyba no i salve i medeor szalu nie ma :-)

Lucky, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie mam mdłości i bóle brzucha, że gdyby nie ta luteina to już w 21dc miałabym ciążę na 100% :)
    szkoda że ta luteina tak oszukuje człowieka,żeby jeszcze równie skutecznie gwarantowała ciążę

ja też chcę kupować ubranka i wić gniazdko :( buuuuuu

Mango, bliska77, szczęśliwa 2, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno bociany szykują się do odlotu więc za chwilę pare gniazd będzie wolnych to wybierz sobie ;-)
    Lucky wrote:
    no takie mam mdłości i bóle brzucha, że gdyby nie ta luteina to już w 21dc miałabym ciążę na 100% :)
    szkoda że ta luteina tak oszukuje człowieka,żeby jeszcze równie skutecznie gwarantowała ciążę

ja też chcę kupować ubranka i wić gniazdko :( buuuuuu

Mango, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, z twoja tempka to ja bym radzila zebys to ty szukala jakiegos bocianiego gniazda;-)
    Reni wrote:
    podobno bociany szykują się do odlotu więc za chwilę pare gniazd będzie wolnych to wybierz sobie ;-)

Reni, Mango, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to w kapuście ;-)

tak mnie cycki bolą i brzuch że myśle, że @ w weekend
    dziwne że nie plamię
    Viola wrote:
    Reni, z twoja tempka to ja bym radzila zebys to ty szukala jakiegos bocianiego gniazda;-)

Viola, bliska77, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak! Reni wskakuj do gniazda; ) Tylko jak Ty tam się wdrapiesz; ) ?
    Viola wrote:

bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! tak jak kiedyś wdrapywało się na drzewa i płoty gorzej było z zejściem ;-)

bliska77, szczęśliwa 2, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati gratuluje bardzo ciazy , trzymajcie sie zdrowo :)

Bozia i Bursztyn bawcie sie dobrze!!!

Czesc i czolem, u mnie dlugi dzien i glowa tak mi napiernicza ze nie wim, caly dzien wytrzymalam ale jak przyszlam do domu dwa panadole poszy w ruch, moj luby dzisiaj jakis nie w sosie wiec sie nie udzielam bo brzeczy i burczy wiec mam go gdzies...

Reni lubie Twoj wykres : ) mamy ten sam dzien po ovu i ta sama tempke tyko ze uciebie tendencja w gore a u mnie w dol haha....

milego dnia wszystkim

bliska77, Andzia33, Nati74, Lucky lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:24

angela, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na prenatalnych byłam w sonomedika ale jakiegoś gina z Diasona tez miałam polecanego
    szczęśliwa 2 wrote:
    Ja jeszcze mam duzo wiecej czasu niz Ty :-) ale gina tez mam z czmp wiec mysle o tym szpitalum:-) zobacze co bedzie sugerowac gin teraz na prenatalne dajac skierowanie podpowiedziala diason radwanskana ze mam blisko to poszlam tam medeor prywatnynale mozna na nfz ale masz chyba racje ze tam trzeba byc tip top ciazowym ksiazkowym:-) a ja w pierwszej ciazy mialam szew niewydolnosc szyjkimnie wiem jak bedzie teraz :-). Najlepiej chcialabym tak po 10 lutym coz wiem to maciezynski zwolnienie ale ja musze pewne sprawy w pracy zrobic i tak kombinuje , pierwsza ciaza porod wywolany fajnie bo nie zaskoczy cie w sklepie nagla akcja :-)

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku nie smuc sie ..... bedzie dobrze bedzie na pewno niedlugo :)
    promyk wrote:
    No i czarna duuuuupa....przepalila sie dla mnie zielona zarowka...szlak...
    Beta >2

szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego nie róbmy więcej tak wcześnie badań, testów..za kazdym razem jest przykro
    Panda wrote:
    Promyku nie smuc sie ..... bedzie dobrze bedzie na pewno niedlugo :)

bliska77, Panda, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    po moim porodzie to chyba cesarka, chociaż diabelsko boję się zastrzyku w kręgosłup raz przed operacją miałam.....
    Ta cesarka to chyba nie fajna :-) chciaz niektorzy sobie chwala :-)

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu nastawilam sie ze jak bede w ciazy to tylko cesarka, boje sie ze w tym wieku przy naturalnym porodzie to sie tam tak rozjade ze juz beda nici z seksu. jednak wiek robi swoje i cialo juz sie tak nie regeneruje jak wtedy kiedy mialam 20 lat....ale to byl drugi z powodow, a pierwszy i najwazniejszy to to ze panicznie sie boje bledu lekarskiego i porazenia mozgowego, wiec jestem w 100% nastawiona na cesarke.
    szczęśliwa 2 wrote:
    Ta cesarka to chyba nie fajna :-) chciaz niektorzy sobie chwala :-)

szczęśliwa 2, Mango, bliska77, Bozia3, anek42 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1097 1098 1099 1100 1101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ