X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umylam okna :-). Caffe jak Teoje sprzatanie cos Cie malo tutaj czyzby szlaban za balagan czy jaja badasz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 14:17

bliska77, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, faktycznie drugi porod to juz pryszcz przy pierwszym, wiesz jak przec i w ogole, ale z drugiej strony jestes swiadoma tego co cie czeka:-) ja sie panicznie balam bolu....a cesarke mozna sobie wybrac tylko trzeba zaplacic, u nas to koszt ok 2000/2500 zl,...ale tez slyszalam ze po 40 to wlasnie robia juz standardowo cesarki...

szczęśliwa 2 wrote:
    A to mozna sobie tak zazyczyc ? A Viola mowia ze drugi porod to szybki bywa ja bym chviaka wywolany :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 14:24

bliska77, Reni, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cesarke można tak sobie wybrać?
    słyszałam, że lekarze nie chcą tak za bardzo ciąć

Viola jak coś to potem pójdziemy do dr Szczyta i zoperuje rozklapioche (jak to mówi ta z ONA) spoko damy radę
    Viola wrote:
    a ja znowu nastawilam sie ze jak bede w ciazy to tylko cesarka, boje sie ze w tym wieku przy naturalnym porodzie to sie tam tak rozjade ze juz beda nici z seksu. jednak wiek robi swoje i cialo juz sie tak nie regeneruje jak wtedy kiedy mialam 20 lat....ale to byl drugi z powodow, a pierwszy i najwazniejszy to to ze panicznie sie boje bledu lekarskiego i porazenia mozgowego, wiec jestem w 100% nastawiona na cesarke.

bliska77, szczęśliwa 2, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby nie chca kroic ale jak idziesz do prywatnej kliniki to tna az sie kurzy:-)

slyszalam o tych operacjach waginy, w sumie wszystko jest dla ludzi, ale zaszywac sobie dziurke?? a jak zaszyja za ciasno?
    Reni wrote:
    a cesarke można tak sobie wybrać?
    słyszałam, że lekarze nie chcą tak za bardzo ciąć

Viola jak coś to potem pójdziemy do dr Szczyta i zoperuje rozklapioche (jak to mówi ta z ONA) spoko damy radę

bliska77, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie zrobią piękną plastykę, że będziesz chciała się wszystkim pochwalić np w tvn ;-)
    Viola wrote:
    No niby nie chca kroic ale jak idziesz do prywatnej kliniki to tna az sie kurzy:-)

slyszalam o tych operacjach waginy, w sumie wszystko jest dla ludzi, ale zaszywac sobie dziurke?? a jak zaszyja za ciasno?

bliska77, Viola, szczęśliwa 2, Bozia3, Nati74 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie zrobią piękną plastykę, że będziesz chciała się wszystkim pochwalić np w tvn ;-)
    wariatki :)

Reni, szczęśliwa 2, Nati74, Iwone, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola - co się za ciasną martwisz....:) mąż się na pewno ucieszy....:)

Mango, Reni, Reni, Reni, Andzia33, szczęśliwa 2, Iwone, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qrcze Bozia nie kuś...bo zaczne to rozwazac;-)...ciekawe swoja droga ile to kosztuje? sztuczne baloniki kosztuja kolo 12 tys., to plastyka waginy tez pewnie kolo tego...kurde niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic dmuchana lalke w sexshopie niz utrzymywac kobiete, a niestety faceci lubie takie plastikowe lale typu Doda i bula kupe kasy na operacje...
    Bozia3 wrote:
    Viola - co się za ciasną martwisz....:) mąż się na pewno ucieszy....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 15:52

Mango, szczęśliwa 2, Bozia3, Nati74, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waginoplastyka 5000 PLN

szczęśliwa 2, Bozia3, grosza, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tych facetów jest znikoma ilość
    większość woli jednak kobiety naturalne
    Viola wrote:
    qrcze Bozia nie kuś...bo zaczne to rozwazac;-)...ciekawe swoja droga ile to kosztuje? sztuczne baloniki kosztuja kolo 12 tys., to plastyka waginy tez pewnie kolo tego...kurde niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic dmuchana lalke w sexshopie niz utrzymywac kobiete, a niestety faceci lubie takie plastikowe lale typu Doda i bula kupe kasy na operacje...

Andzia33, Mango, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny do dr Szczyta są zapisy na wrzesień 2015 więc zdążycie urodzić ;-)

Andzia33, Mango, szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój na pewno jest za naturą

szczęśliwa 2, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami oglądamy ten program i jesteśmy zgodni,że to przesada,rozumiem dzieci z bardzo odstającymi lub żle wykształconymi uszami to nawet powinno byc na nfz a nie płacic tyle kasy.Chore to nasze państwo,tylko ma na swoich przydupasów kasę a normalny zjadacz chleba nic ich nie obchodzi ,to niech sobie stoi w kolejkach do 2018 jak dożyje.Strasznie mnie to wnerwia i pewnie prolaktyna mi skoczu.Reni jedziemy do Ciebie i idziemy z tymi namiotami

Bozia3, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak byłam się zapisac w szpitalu ,to zajrzałam do takiej laski pokój dalej,niz ja byłam i jutro rodzi przez cesarkę bliżnięta chłopca i dziewczynkę a w domu ma dwulatka,niezły szał.Maluchy przed terminem ale już mają ciasno.Trzymajmy kciuki&&&

Reni, szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, bliska77, megan8, Panda lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj Andzia tylko jakiś krzyż sobie skołuj i berecik.. robi się z Nas pokaźna grupa jesteś czwarta :-)

Andzia33, szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troje małych absorbujących dzieci w tym dwoje rozwrzeszczanych.. hm.. moja psychika tego jednak nie ogarnia ;-)
    Andzia33 wrote:
    a jak byłam się zapisac w szpitalu ,to zajrzałam do takiej laski pokój dalej,niz ja byłam i jutro rodzi przez cesarkę bliżnięta chłopca i dziewczynkę a w domu ma dwulatka,niezły szał.Maluchy przed terminem ale już mają ciasno.Trzymajmy kciuki&&&

Andzia33, szczęśliwa 2, Bozia3, Panda lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta laska ,też mówiła,że była w szoku,bo wcale się nie starała,poszła na kontrolę do gin a tu ciąża,na kolejnej wizycie dwa serduszka,a teraz cały miesiąc i trochę jest w szpitalu.A tak wogóle to miała pierwszego męża i nie mogli miec dzieci,długo się starali w końcu rozwiedli i teraz on ma 1 córkę a ona 3.Może tak miało byc,ma pomoc mamy napewno da radę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 16:18

szczęśliwa 2, Bozia3, Reni, bliska77, megan8, Panda lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety chyba masz trochę RACJI. Niedawno oglądałam program o Japonii, gdzie branża erotyczna kwitnie aż miło! Wypowiadał się młody Japończyk, który miał dziewczynę z którą nawet mieszkał, ale wolał iśc do takiego przybytku w którym robił sobie dobrze w taką specjalną tubę plus filmik. Stwierdził, że nie chce mu się zabiegać o kobietę, znosić jej humory skoro tam miał wszystko za kilka jenów czy co tam oni mają; ) Potem wpowiadały się różne Japonki, że one spotykają się z mężami w sypialni tylko na prokreację!
    Viola wrote:

szczęśliwa 2, Bozia3, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że u nas jest jeszcze coś takiego jak romantyzm i normalna miłośc pomiędzy partnerami

Bozia3, szczęśliwa 2, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango - Japończycy są w ogóle pojechani jeśli chodzi o te sprawy - nie dość, że dziwacznie wyglądają to jeszcze uwielbiają wszelkiej maści perwersje...

Mykam do ginki sprawdzić jajoprodukcję.....zapytam o tą ich odnawialność i czy to możliwe, ze z poprzedniego cyklu teraz mogą kiełkować....

Andzia33, szczęśliwa 2, bliska77, Lucky, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1098 1099 1100 1101 1102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ