Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umylam okna :-). Caffe jak Teoje sprzatanie cos Cie malo tutaj czyzby szlaban za balagan czy jaja badasz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 14:17

nick nieaktualny, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, faktycznie drugi porod to juz pryszcz przy pierwszym, wiesz jak przec i w ogole, ale z drugiej strony jestes swiadoma tego co cie czeka:-) ja sie panicznie balam bolu....a cesarke mozna sobie wybrac tylko trzeba zaplacic, u nas to koszt ok 2000/2500 zl,...ale tez slyszalam ze po 40 to wlasnie robia juz standardowo cesarki...

szczęśliwa 2 wrote:
    A to mozna sobie tak zazyczyc ? A Viola mowia ze drugi porod to szybki bywa ja bym chviaka wywolany :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 14:24

nick nieaktualny, Reni, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cesarke można tak sobie wybrać?
    słyszałam, że lekarze nie chcą tak za bardzo ciąć

Viola jak coś to potem pójdziemy do dr Szczyta i zoperuje rozklapioche (jak to mówi ta z ONA) spoko damy radę
    Viola wrote:
    a ja znowu nastawilam sie ze jak bede w ciazy to tylko cesarka, boje sie ze w tym wieku przy naturalnym porodzie to sie tam tak rozjade ze juz beda nici z seksu. jednak wiek robi swoje i cialo juz sie tak nie regeneruje jak wtedy kiedy mialam 20 lat....ale to byl drugi z powodow, a pierwszy i najwazniejszy to to ze panicznie sie boje bledu lekarskiego i porazenia mozgowego, wiec jestem w 100% nastawiona na cesarke.

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby nie chca kroic ale jak idziesz do prywatnej kliniki to tna az sie kurzy:-)

slyszalam o tych operacjach waginy, w sumie wszystko jest dla ludzi, ale zaszywac sobie dziurke?? a jak zaszyja za ciasno?
    Reni wrote:
    a cesarke można tak sobie wybrać?
    słyszałam, że lekarze nie chcą tak za bardzo ciąć

Viola jak coś to potem pójdziemy do dr Szczyta i zoperuje rozklapioche (jak to mówi ta z ONA) spoko damy radę

nick nieaktualny, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie zrobią piękną plastykę, że będziesz chciała się wszystkim pochwalić np w tvn ;-)
    Viola wrote:
    No niby nie chca kroic ale jak idziesz do prywatnej kliniki to tna az sie kurzy:-)

slyszalam o tych operacjach waginy, w sumie wszystko jest dla ludzi, ale zaszywac sobie dziurke?? a jak zaszyja za ciasno?

nick nieaktualny, Viola, szczęśliwa 2, Bozia3, Nati74 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie zrobią piękną plastykę, że będziesz chciała się wszystkim pochwalić np w tvn ;-)
    wariatki :)

Reni, szczęśliwa 2, Nati74, Iwone, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola - co się za ciasną martwisz....:) mąż się na pewno ucieszy....:)

Mango, Reni, Reni, Reni, Andzia33, szczęśliwa 2, Iwone, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qrcze Bozia nie kuś...bo zaczne to rozwazac;-)...ciekawe swoja droga ile to kosztuje? sztuczne baloniki kosztuja kolo 12 tys., to plastyka waginy tez pewnie kolo tego...kurde niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic dmuchana lalke w sexshopie niz utrzymywac kobiete, a niestety faceci lubie takie plastikowe lale typu Doda i bula kupe kasy na operacje...
    Bozia3 wrote:
    Viola - co się za ciasną martwisz....:) mąż się na pewno ucieszy....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 15:52

Mango, szczęśliwa 2, Bozia3, Nati74, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waginoplastyka 5000 PLN

szczęśliwa 2, Bozia3, grosza, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tych facetów jest znikoma ilość
    większość woli jednak kobiety naturalne
    Viola wrote:
    qrcze Bozia nie kuś...bo zaczne to rozwazac;-)...ciekawe swoja droga ile to kosztuje? sztuczne baloniki kosztuja kolo 12 tys., to plastyka waginy tez pewnie kolo tego...kurde niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic dmuchana lalke w sexshopie niz utrzymywac kobiete, a niestety faceci lubie takie plastikowe lale typu Doda i bula kupe kasy na operacje...

Andzia33, Mango, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny do dr Szczyta są zapisy na wrzesień 2015 więc zdążycie urodzić ;-)

Andzia33, Mango, szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój na pewno jest za naturą

szczęśliwa 2, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami oglądamy ten program i jesteśmy zgodni,że to przesada,rozumiem dzieci z bardzo odstającymi lub żle wykształconymi uszami to nawet powinno byc na nfz a nie płacic tyle kasy.Chore to nasze państwo,tylko ma na swoich przydupasów kasę a normalny zjadacz chleba nic ich nie obchodzi ,to niech sobie stoi w kolejkach do 2018 jak dożyje.Strasznie mnie to wnerwia i pewnie prolaktyna mi skoczu.Reni jedziemy do Ciebie i idziemy z tymi namiotami

Bozia3, Lucky, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak byłam się zapisac w szpitalu ,to zajrzałam do takiej laski pokój dalej,niz ja byłam i jutro rodzi przez cesarkę bliżnięta chłopca i dziewczynkę a w domu ma dwulatka,niezły szał.Maluchy przed terminem ale już mają ciasno.Trzymajmy kciuki&&&

Reni, szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, nick nieaktualny, megan8, Panda lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj Andzia tylko jakiś krzyż sobie skołuj i berecik.. robi się z Nas pokaźna grupa jesteś czwarta :-)

Andzia33, szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troje małych absorbujących dzieci w tym dwoje rozwrzeszczanych.. hm.. moja psychika tego jednak nie ogarnia ;-)
    Andzia33 wrote:
    a jak byłam się zapisac w szpitalu ,to zajrzałam do takiej laski pokój dalej,niz ja byłam i jutro rodzi przez cesarkę bliżnięta chłopca i dziewczynkę a w domu ma dwulatka,niezły szał.Maluchy przed terminem ale już mają ciasno.Trzymajmy kciuki&&&

Andzia33, szczęśliwa 2, Bozia3, Panda lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta laska ,też mówiła,że była w szoku,bo wcale się nie starała,poszła na kontrolę do gin a tu ciąża,na kolejnej wizycie dwa serduszka,a teraz cały miesiąc i trochę jest w szpitalu.A tak wogóle to miała pierwszego męża i nie mogli miec dzieci,długo się starali w końcu rozwiedli i teraz on ma 1 córkę a ona 3.Może tak miało byc,ma pomoc mamy napewno da radę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 16:18

szczęśliwa 2, Bozia3, Reni, nick nieaktualny, megan8, Panda lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety chyba masz trochę RACJI. Niedawno oglądałam program o Japonii, gdzie branża erotyczna kwitnie aż miło! Wypowiadał się młody Japończyk, który miał dziewczynę z którą nawet mieszkał, ale wolał iśc do takiego przybytku w którym robił sobie dobrze w taką specjalną tubę plus filmik. Stwierdził, że nie chce mu się zabiegać o kobietę, znosić jej humory skoro tam miał wszystko za kilka jenów czy co tam oni mają; ) Potem wpowiadały się różne Japonki, że one spotykają się z mężami w sypialni tylko na prokreację!
    Viola wrote:

szczęśliwa 2, Bozia3, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że u nas jest jeszcze coś takiego jak romantyzm i normalna miłośc pomiędzy partnerami

Bozia3, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango - Japończycy są w ogóle pojechani jeśli chodzi o te sprawy - nie dość, że dziwacznie wyglądają to jeszcze uwielbiają wszelkiej maści perwersje...

Mykam do ginki sprawdzić jajoprodukcję.....zapytam o tą ich odnawialność i czy to możliwe, ze z poprzedniego cyklu teraz mogą kiełkować....

Andzia33, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Lucky, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1098 1099 1100 1101 1102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ