35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa, faktycznie drugi porod to juz pryszcz przy pierwszym, wiesz jak przec i w ogole, ale z drugiej strony jestes swiadoma tego co cie czeka:-) ja sie panicznie balam bolu....a cesarke mozna sobie wybrac tylko trzeba zaplacic, u nas to koszt ok 2000/2500 zl,...ale tez slyszalam ze po 40 to wlasnie robia juz standardowo cesarki...
szczęśliwa 2 wrote:A to mozna sobie tak zazyczyc ? A Viola mowia ze drugi porod to szybki bywa ja bym chviaka wywolanyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 14:24
bliska77, Reni, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a cesarke można tak sobie wybrać?
słyszałam, że lekarze nie chcą tak za bardzo ciąć
Viola jak coś to potem pójdziemy do dr Szczyta i zoperuje rozklapioche (jak to mówi ta z ONA) spoko damy radę
Viola wrote:a ja znowu nastawilam sie ze jak bede w ciazy to tylko cesarka, boje sie ze w tym wieku przy naturalnym porodzie to sie tam tak rozjade ze juz beda nici z seksu. jednak wiek robi swoje i cialo juz sie tak nie regeneruje jak wtedy kiedy mialam 20 lat....ale to byl drugi z powodow, a pierwszy i najwazniejszy to to ze panicznie sie boje bledu lekarskiego i porazenia mozgowego, wiec jestem w 100% nastawiona na cesarke.bliska77, szczęśliwa 2, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
No niby nie chca kroic ale jak idziesz do prywatnej kliniki to tna az sie kurzy:-)
slyszalam o tych operacjach waginy, w sumie wszystko jest dla ludzi, ale zaszywac sobie dziurke?? a jak zaszyja za ciasno?
Reni wrote:a cesarke można tak sobie wybrać?
słyszałam, że lekarze nie chcą tak za bardzo ciąć
Viola jak coś to potem pójdziemy do dr Szczyta i zoperuje rozklapioche (jak to mówi ta z ONA) spoko damy radębliska77, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
no nie zrobią piękną plastykę, że będziesz chciała się wszystkim pochwalić np w tvnViola wrote:No niby nie chca kroic ale jak idziesz do prywatnej kliniki to tna az sie kurzy:-)
slyszalam o tych operacjach waginy, w sumie wszystko jest dla ludzi, ale zaszywac sobie dziurke?? a jak zaszyja za ciasno?bliska77, Viola, szczęśliwa 2, Bozia3, Nati74 lubią tę wiadomość
-
qrcze Bozia nie kuś...bo zaczne to rozwazac;-)...ciekawe swoja droga ile to kosztuje? sztuczne baloniki kosztuja kolo 12 tys., to plastyka waginy tez pewnie kolo tego...kurde niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic dmuchana lalke w sexshopie niz utrzymywac kobiete, a niestety faceci lubie takie plastikowe lale typu Doda i bula kupe kasy na operacje...
Bozia3 wrote:Viola - co się za ciasną martwisz....mąż się na pewno ucieszy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 15:52
Mango, szczęśliwa 2, Bozia3, Nati74, megan8 lubią tę wiadomość
-
tych facetów jest znikoma ilość
większość woli jednak kobiety naturalne
Viola wrote:qrcze Bozia nie kuś...bo zaczne to rozwazac;-)...ciekawe swoja droga ile to kosztuje? sztuczne baloniki kosztuja kolo 12 tys., to plastyka waginy tez pewnie kolo tego...kurde niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic dmuchana lalke w sexshopie niz utrzymywac kobiete, a niestety faceci lubie takie plastikowe lale typu Doda i bula kupe kasy na operacje...Andzia33, Mango, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
czasami oglądamy ten program i jesteśmy zgodni,że to przesada,rozumiem dzieci z bardzo odstającymi lub żle wykształconymi uszami to nawet powinno byc na nfz a nie płacic tyle kasy.Chore to nasze państwo,tylko ma na swoich przydupasów kasę a normalny zjadacz chleba nic ich nie obchodzi ,to niech sobie stoi w kolejkach do 2018 jak dożyje.Strasznie mnie to wnerwia i pewnie prolaktyna mi skoczu.Reni jedziemy do Ciebie i idziemy z tymi namiotami
Bozia3, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
a jak byłam się zapisac w szpitalu ,to zajrzałam do takiej laski pokój dalej,niz ja byłam i jutro rodzi przez cesarkę bliżnięta chłopca i dziewczynkę a w domu ma dwulatka,niezły szał.Maluchy przed terminem ale już mają ciasno.Trzymajmy kciuki&&&
Reni, szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, bliska77, megan8, Panda lubią tę wiadomość
Andzia33 -
troje małych absorbujących dzieci w tym dwoje rozwrzeszczanych.. hm.. moja psychika tego jednak nie ogarnia
Andzia33 wrote:a jak byłam się zapisac w szpitalu ,to zajrzałam do takiej laski pokój dalej,niz ja byłam i jutro rodzi przez cesarkę bliżnięta chłopca i dziewczynkę a w domu ma dwulatka,niezły szał.Maluchy przed terminem ale już mają ciasno.Trzymajmy kciuki&&&Andzia33, szczęśliwa 2, Bozia3, Panda lubią tę wiadomość
-
ta laska ,też mówiła,że była w szoku,bo wcale się nie starała,poszła na kontrolę do gin a tu ciąża,na kolejnej wizycie dwa serduszka,a teraz cały miesiąc i trochę jest w szpitalu.A tak wogóle to miała pierwszego męża i nie mogli miec dzieci,długo się starali w końcu rozwiedli i teraz on ma 1 córkę a ona 3.Może tak miało byc,ma pomoc mamy napewno da radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 16:18
szczęśliwa 2, Bozia3, Reni, bliska77, megan8, Panda lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Niestety chyba masz trochę RACJI. Niedawno oglądałam program o Japonii, gdzie branża erotyczna kwitnie aż miło! Wypowiadał się młody Japończyk, który miał dziewczynę z którą nawet mieszkał, ale wolał iśc do takiego przybytku w którym robił sobie dobrze w taką specjalną tubę plus filmik. Stwierdził, że nie chce mu się zabiegać o kobietę, znosić jej humory skoro tam miał wszystko za kilka jenów czy co tam oni mają; ) Potem wpowiadały się różne Japonki, że one spotykają się z mężami w sypialni tylko na prokreację!Viola wrote:qrcze Bozia nie kuś...bo zaczne to rozwazac;-)...ciekawe swoja droga ile to kosztuje? sztuczne baloniki kosztuja kolo 12 tys., to plastyka waginy tez pewnie kolo tego...kurde niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic dmuchana lalke w sexshopie niz utrzymywac kobiete, a niestety faceci lubie takie plastikowe lale typu Doda i bula kupe kasy na operacje...
szczęśliwa 2, Bozia3, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango - Japończycy są w ogóle pojechani jeśli chodzi o te sprawy - nie dość, że dziwacznie wyglądają to jeszcze uwielbiają wszelkiej maści perwersje...
Mykam do ginki sprawdzić jajoprodukcję.....zapytam o tą ich odnawialność i czy to możliwe, ze z poprzedniego cyklu teraz mogą kiełkować....
Andzia33, szczęśliwa 2, bliska77, Lucky, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość