35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola wrote:a swoja droga to co sie moze stac? co to jest przestymulowanie? peknie mi jajnior;-)
Lucky lubi tę wiadomość
-
Violu mi gin tłumaczył że Clo to nie tylko na produkcję jajek ale też na poprawienie ich jakości
przecież ja też mam normalnie owulacje, jajka ładnie rosną i pękają, ale gin powiedział że właśnie Clo poprawia inne ich parametry!
może nie odpuszczaj i zrób 1-2 cykle z Clo przy monitoringu!
myślę że warto
Nati, to sam początek
aaaaale Ci zazdroszczęcudownie, rośnij pięknie i przy nas
tak miło cieszyć się ciażą na forum, zupełnie inaczej niż tymi ciążami kolącymi w oczy dookoła
najwyraźniej worek z zielonymi kropkami się rozsypał
czekam na Promyka!caffe, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja ginka mowila to samo...Clo nie tylko powoduje wzrost ale poprawia jakosc....jedynie boje sie tego ze "przerosna" mi sie te jaja...
Lucky wrote:Violu mi gin tłumaczył że Clo to nie tylko na produkcję jajek ale też na poprawienie ich jakości
przecież ja też mam normalnie owulacje, jajka ładnie rosną i pękają, ale gin powiedział że właśnie Clo poprawia inne ich parametry!
może nie odpuszczaj i zrób 1-2 cykle z Clo przy monitoringu!
myślę że warto
Nati, to sam początek
aaaaale Ci zazdroszczęcudownie, rośnij pięknie i przy nas
tak miło cieszyć się ciażą na forum, zupełnie inaczej niż tymi ciążami kolącymi w oczy dookoła
najwyraźniej worek z zielonymi kropkami się rozsypał
czekam na Promyka!bliska77, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A wiec tak w skrocie-musze czekac az dostane normalna @.Zrobil mi usg i powiedzial ze wszystko mi sie w srodku zablokowalo-jest scisniete i dlatego tak pomalu to sie saczy Moze to jeszcze potrwac...Jesli w koncu dostane @ taka jak powinnam to w 7,8 albo 9 dniu mam przyjsc i sprawdzi jak moje jajka wygladaja(pytanie tylko czy wogole beda).Jak cos bedzie nie tak to mi cos da,ale nie mam pojecia co bo moj M chyba nie bardzo zrozumial...W kazdym badż razie moze mi to dac tylko max.8 razy.Macie moze pojecie co to moze byc,ze mozna tylko 8 razy?
Miłego dnia Wam życze i wielkich zielonych kropek:)bliska77, Reni, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:A wiec tak w skrocie-musze czekac az dostane normalna @.Zrobil mi usg i powiedzial ze wszystko mi sie w srodku zablokowalo-jest scisniete i dlatego tak pomalu to sie saczy Moze to jeszcze potrwac...Jesli w koncu dostane @ taka jak powinnam to w 7,8 albo 9 dniu mam przyjsc i sprawdzi jak moje jajka wygladaja(pytanie tylko czy wogole beda).Jak cos bedzie nie tak to mi cos da,ale nie mam pojecia co bo moj M chyba nie bardzo zrozumial...W kazdym badż razie moze mi to dac tylko max.8 razy.Macie moze pojecie co to moze byc,ze mozna tylko 8 razy?
Miłego dnia Wam życze i wielkich zielonych kropek:)Lucky lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Moja ginka mowila to samo...Clo nie tylko powoduje wzrost ale poprawia jakosc....jedynie boje sie tego ze "przerosna" mi sie te jaja...
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dzieki Boziu....ide dzisiaj, juz postanowilam, wezme zapas czegos do czytania, bo ta moja "stara" ginka przyjmuje nawet do polnocy...ale jest super...tylko nie wyobrazam sobie chodzic do niej w ciazy i siedziec 5 godzin w poczekalni z brzuchem, z tego tez powodu zmienilam ja, moze zle zrobilam...zobaczymy dzisiaj...
Bozia3 wrote:Viola ja bym zaryzykowała, pod warunkiem ciągłego monitoringu. Chodzi o to, że Tobie te jaja pękają za wcześnie- czyli są duże, ale niepełnowartościowe. Clo może to wyrównać, a jeśli będziesz pod stałym monitoringiem, to nic złego nie powinno się stać - bo Ci poda ginka pregnyl na pęknięcie jakby co.....Ale jak masz umierać z niepokoju, to może idź do innej ginki i powiedz jej o pomyśle tamtej i zobacz jak to skomentuje....bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem wkur....i rozczarowana....mieszanka odczuc
Czekam teraz- bo co mi pozostalo na ta cholerna @
Poprostu wkurw totalny....napisze sms do mojego z info. i zadzwonie do mojej gin co jest grand. Ale do niej to za chwile jak mi troszke cisnienie opadniesamira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Jest to wielce prawdopodobne, bo albo za chwilę albo wcale , ale już bez walki i ze spokojniejszą głowąReni wrote:jeszcze chwila i znowu dołączysz do Nas starając się o kolejne
Lucky, bliska77, Reni, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
oj tak i to wszystko jest takie cudne - nie wiadomo na co się zdecydowaćAndzia33 wrote:myślę ,że powinny już byc pęcherzyki w 8
Angela -super takie przygotowania naj bardziej ciesząLucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Jestem wkur....i rozczarowana....mieszanka odczuc
Czekam teraz- bo co mi pozostalo na ta cholerna @
Poprostu wkurw totalny....napisze sms do mojego z info. i zadzwonie do mojej gin co jest grand. Ale do niej to za chwile jak mi troszke cisnienie opadnie
współczuję,rozumiem i przytulam ale beta była 5 a to mógł być naturalny skok hormonu a do 5 nie ma ciąży i tylko kolejna to potwierdziła, po prostu wzrost przed @ ...tak się zdarza dlatego kiedyś słyszałam od lekarza że bete robić parę dni po term @ a test z moczu jeszcze później (no chyba ze jest zalecenie od gina to beta wcześniej)bliska77, Reni, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
Promyku kochany przytulam Cię mocno
może to była ciąża biochemiczna, coś się zadziało, ale nie do końca warunki były sprzyjające
podejdź do tego pozytywnie, PRAWIE się udało
za chwilę uda się na 100% i będziesz jak Angela wybierać ciuszki
trzymaj się mocnoangela, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aga - wiem , ale też troszkę się stresuję, boję się ,że sobie nie poradzę, nie pamiętam kiedy trzymałam takie maleństwo w rękachagafbh wrote:Angela w pięknym okresie jesteś, szykujcie sobie wszystko powolutku
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Angela ja tylko 2 razy w życiu
takie maluchy mnie przerażają
angela wrote:Aga - wiem , ale też troszkę się stresuję, boję się ,że sobie nie poradzę, nie pamiętam kiedy trzymałam takie maleństwo w rękachangela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
5 - 50 hCG at 16dpo -- Four women in this study had hCG levels below 50 at this stage. The researchers concluded that with these levels less than 25% would continue on with their pregnancy with more than 75% miscarrying.
50 - 100 hCG at 16dpo -- Of 16 women, 25% continued on with their pregnancies.
100 - 199 hCG at 16dpo -- Of 27 women with these levels, 73% continued on with their pregnancies.
200 - 299 hCG at 16dpo -- Of 48 women, 96% continued on with their pregnancies
Over 300 hCG -- All 105 women continued on with their pregnancies.