X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    a swoja droga to co sie moze stac? co to jest przestymulowanie? peknie mi jajnior;-)
    nie ale objawy sa bardzo bolesne i często z tych przestymulowanych pęcherzyków robią sie np torbiele o wielkości 38mm-42mm, nic przyjemnego

Lucky lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violu mi gin tłumaczył że Clo to nie tylko na produkcję jajek ale też na poprawienie ich jakości
    przecież ja też mam normalnie owulacje, jajka ładnie rosną i pękają, ale gin powiedział że właśnie Clo poprawia inne ich parametry!
    może nie odpuszczaj i zrób 1-2 cykle z Clo przy monitoringu!
    myślę że warto

Nati, to sam początek
    aaaaale Ci zazdroszczę :) cudownie, rośnij pięknie i przy nas
    tak miło cieszyć się ciażą na forum, zupełnie inaczej niż tymi ciążami kolącymi w oczy dookoła
    najwyraźniej worek z zielonymi kropkami się rozsypał
    czekam na Promyka!

caffe, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny:-) Czekamy na wyniki Promyka!

caffe lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak jak napisała Lucky i jak podejrzewałam, CLo moze też być na poprawę, tylko monitoring to podstawa, tym bardziej przy naturalnie rosnących jajach ;-)

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ginka mowila to samo...Clo nie tylko powoduje wzrost ale poprawia jakosc....jedynie boje sie tego ze "przerosna" mi sie te jaja...
    Lucky wrote:
    Violu mi gin tłumaczył że Clo to nie tylko na produkcję jajek ale też na poprawienie ich jakości
    przecież ja też mam normalnie owulacje, jajka ładnie rosną i pękają, ale gin powiedział że właśnie Clo poprawia inne ich parametry!
    może nie odpuszczaj i zrób 1-2 cykle z Clo przy monitoringu!
    myślę że warto

Nati, to sam początek
    aaaaale Ci zazdroszczę :) cudownie, rośnij pięknie i przy nas
    tak miło cieszyć się ciażą na forum, zupełnie inaczej niż tymi ciążami kolącymi w oczy dookoła
    najwyraźniej worek z zielonymi kropkami się rozsypał
    czekam na Promyka!

bliska77, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec tak w skrocie-musze czekac az dostane normalna @.Zrobil mi usg i powiedzial ze wszystko mi sie w srodku zablokowalo-jest scisniete i dlatego tak pomalu to sie saczy Moze to jeszcze potrwac...Jesli w koncu dostane @ taka jak powinnam to w 7,8 albo 9 dniu mam przyjsc i sprawdzi jak moje jajka wygladaja(pytanie tylko czy wogole beda).Jak cos bedzie nie tak to mi cos da,ale nie mam pojecia co bo moj M chyba nie bardzo zrozumial...W kazdym badż razie moze mi to dac tylko max.8 razy.Macie moze pojecie co to moze byc,ze mozna tylko 8 razy?
    Miłego dnia Wam życze i wielkich zielonych kropek:)

bliska77, Reni, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    A wiec tak w skrocie-musze czekac az dostane normalna @.Zrobil mi usg i powiedzial ze wszystko mi sie w srodku zablokowalo-jest scisniete i dlatego tak pomalu to sie saczy Moze to jeszcze potrwac...Jesli w koncu dostane @ taka jak powinnam to w 7,8 albo 9 dniu mam przyjsc i sprawdzi jak moje jajka wygladaja(pytanie tylko czy wogole beda).Jak cos bedzie nie tak to mi cos da,ale nie mam pojecia co bo moj M chyba nie bardzo zrozumial...W kazdym badż razie moze mi to dac tylko max.8 razy.Macie moze pojecie co to moze byc,ze mozna tylko 8 razy?
    Miłego dnia Wam życze i wielkich zielonych kropek:)
    Kurcze, może chodzi o jakies leki stymulujące ;-)

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Moja ginka mowila to samo...Clo nie tylko powoduje wzrost ale poprawia jakosc....jedynie boje sie tego ze "przerosna" mi sie te jaja...
    Viola ja bym zaryzykowała, pod warunkiem ciągłego monitoringu. Chodzi o to, że Tobie te jaja pękają za wcześnie- czyli są duże, ale niepełnowartościowe. Clo może to wyrównać, a jeśli będziesz pod stałym monitoringiem, to nic złego nie powinno się stać - bo Ci poda ginka pregnyl na pęknięcie jakby co.....Ale jak masz umierać z niepokoju, to może idź do innej ginki i powiedz jej o pomyśle tamtej i zobacz jak to skomentuje....

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Boziu....ide dzisiaj, juz postanowilam, wezme zapas czegos do czytania, bo ta moja "stara" ginka przyjmuje nawet do polnocy...ale jest super...tylko nie wyobrazam sobie chodzic do niej w ciazy i siedziec 5 godzin w poczekalni z brzuchem, z tego tez powodu zmienilam ja, moze zle zrobilam...zobaczymy dzisiaj...
    Bozia3 wrote:
    Viola ja bym zaryzykowała, pod warunkiem ciągłego monitoringu. Chodzi o to, że Tobie te jaja pękają za wcześnie- czyli są duże, ale niepełnowartościowe. Clo może to wyrównać, a jeśli będziesz pod stałym monitoringiem, to nic złego nie powinno się stać - bo Ci poda ginka pregnyl na pęknięcie jakby co.....Ale jak masz umierać z niepokoju, to może idź do innej ginki i powiedz jej o pomyśle tamtej i zobacz jak to skomentuje....

bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, nie martw się na zapas, a moze akurat okaże się że będzie wszystko ok po cyklu z CLO

• promyk Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i czarna duuuuupa....przepalila sie dla mnie zielona zarowka...szlak...
    Beta >2

samira, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    No i czarna duuuuupa....przepalila sie dla mnie zielona zarowka...szlak...
    Beta >2
    Kurcze, Promyczku, przykro mi ale trzymam wciąż kciuki za kolejny cykl

promyk, Lucky, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wkur....i rozczarowana....mieszanka odczuc
    Czekam teraz- bo co mi pozostalo na ta cholerna @
    Poprostu wkurw totalny....napisze sms do mojego z info. i zadzwonie do mojej gin co jest grand. Ale do niej to za chwile jak mi troszke cisnienie opadnie

samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • angela Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest to wielce prawdopodobne, bo albo za chwilę albo wcale , ale już bez walki i ze spokojniejszą głową
    Reni wrote:
    jeszcze chwila i znowu dołączysz do Nas starając się o kolejne :-)

Lucky, bliska77, Reni, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak i to wszystko jest takie cudne - nie wiadomo na co się zdecydować
    Andzia33 wrote:
    myślę ,że powinny już byc pęcherzyki w 8
    Angela -super takie przygotowania naj bardziej cieszą

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Jestem wkur....i rozczarowana....mieszanka odczuc
    Czekam teraz- bo co mi pozostalo na ta cholerna @
    Poprostu wkurw totalny....napisze sms do mojego z info. i zadzwonie do mojej gin co jest grand. Ale do niej to za chwile jak mi troszke cisnienie opadnie
    witam w cieplutkim dniu ..
    współczuję,rozumiem i przytulam ale beta była 5 a to mógł być naturalny skok hormonu a do 5 nie ma ciąży i tylko kolejna to potwierdziła, po prostu wzrost przed @ ...tak się zdarza dlatego kiedyś słyszałam od lekarza że bete robić parę dni po term @ a test z moczu jeszcze później (no chyba ze jest zalecenie od gina to beta wcześniej)

bliska77, Reni, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku kochany przytulam Cię mocno
    może to była ciąża biochemiczna, coś się zadziało, ale nie do końca warunki były sprzyjające
    podejdź do tego pozytywnie, PRAWIE się udało
    za chwilę uda się na 100% i będziesz jak Angela wybierać ciuszki
    trzymaj się mocno

angela, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - wiem , ale też troszkę się stresuję, boję się ,że sobie nie poradzę, nie pamiętam kiedy trzymałam takie maleństwo w rękach
    agafbh wrote:
    Angela w pięknym okresie jesteś, szykujcie sobie wszystko powolutku :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja tylko 2 razy w życiu
    takie maluchy mnie przerażają ;-)
    angela wrote:
    Aga - wiem , ale też troszkę się stresuję, boję się ,że sobie nie poradzę, nie pamiętam kiedy trzymałam takie maleństwo w rękach

angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 - 50 hCG at 16dpo -- Four women in this study had hCG levels below 50 at this stage. The researchers concluded that with these levels less than 25% would continue on with their pregnancy with more than 75% miscarrying.
    50 - 100 hCG at 16dpo -- Of 16 women, 25% continued on with their pregnancies.
    100 - 199 hCG at 16dpo -- Of 27 women with these levels, 73% continued on with their pregnancies.
    200 - 299 hCG at 16dpo -- Of 48 women, 96% continued on with their pregnancies
    Over 300 hCG -- All 105 women continued on with their pregnancies.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1095 1096 1097 1098 1099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ