35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
5 tc
promyk, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Troche mam obawy co do tego Clo, bo co innego luteina a co innego juz stymulacja. Boje sie tez ze skoro rosna mi wielkie jaja, to co dopiero bedzie po Clo?
Qcze, zastanawiam sie czy nie isc dzisiaj do innego gina na konsultacje.
No podpowiedzcie mi cos prosze...Aga Ty bierzesz Clo, Bozia chyba tez. HELP!bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
słuchaj wniosek z tego taki, że musisz tu być cały czas bez znikania, żebyśmy mogły postawić Cię do pionu
Viola wiem, że trudno ale postaraj się nie nakręcać
u mnie najlepsze w tym jest to, że jak nie biorę dupka to mam wyższą temp
kurcze może faktycznie owu była później
gin mówił, że prawdopodobnie bezowu ..bo może być ok 17 dc
Viola wrote:A wkura mam bo chyba znouw nici ze staran...dzisiaj juz spadek tempki...niby mialam sie nie nakrecac, nie mierzyc a jednak nie wytrzymala i zaczelam mierzyc od polowy....idiotka...bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
no i wlasnie zaczynaja mnie wkur....ci niby lekarze...moja tez ostatnio po owulce nie byla pewne czy byla owulacja, czy nie, czy pecherzyk wyglada na pekniet czy nie...kuzwa co za konowaly...
Reni wrote:słuchaj wniosek z tego taki, że musisz tu być cały czas bez znikania, żebyśmy mogły postawić Cię do pionu
Viola wiem, że trudno ale postaraj się nie nakręcać
u mnie najlepsze w tym jest to, że jak nie biorę dupka to mam wyższą temp
kurcze może faktycznie owu była później
gin mówił, że prawdopodobnie bezowu ..bo może być ok 17 dcbliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola, powiem Ci szczerze że dziwne to dla mnie, bo jeśli masz piękne i duże jaja to nie wiem po co CLO, jesli jest problem z ich pęknięciem to podaje sie pregnyl lub ovitrelle, czytałam już o lekarzach, którzy w podobnych przypadkach podają ale ja obawiałabym sie przestymulowania (mi to nie grozi
) może u Ciebie CLO będzie miało za zadanie je unormować ale za cholerę nie wiem, dziwne, przecież sa kobiety które maja wczesna owulację właśnie 7-10 dc i normalnie zachodzą w ciąże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 09:41
caffe, Reni, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dokladnie to samo powiedzialam ginekolozce Aga, a ona na to ze Clo spowoduje ze jaja dojrzeja jak powinny, bo teraz to moze one pieknie rosna ale nie dojrzewaja i clo u mnie ma spowodowac wlasnie ich dojrzenie.
A z drugiej strony cos tam burknela ze Clo powoduje wczesna owulacje i sama sie zastanawiala nad tym bo ja mam juz wystarczajaca wczesna....no i co ja mam zrobic?
Chyba pojde dzisiaj do mojej poprzedniej ginekolozki, w sumie do niej mam wieksze zaufanie ale przyjmuje daleko ode mnie i czeka sie po 5 godzin w poczekalni, no ale sie dzisiaj poswiece.
agafbh wrote:Viola, powiem Ci szczerze że dziwne to dla mnie, bo jeśli masz piękne i duże jaja to nie wiem po co CLO, jesli jest problem z ich pęknięciem to podaje sie pregnyl lub ovitrelle, czytałam już o lekarzach, którzy w podobnych przypadkach podają ale ja obawiałabym sie przestymulowaniabliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nati a jak się czujesz? Czy już Cię poniewiera czy zero mdłości? zawrotów głowy?
na razie spać nie mogę i trochę mi słabo. No i piersi mi urosły - duuużobliska77, Reni, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola, ja chyba skonsultowałabym to jednak jeszcze z innym lekarzem, bo co innego jeśli jest tak jak u mnie, ze te pęcherzyki bez CLo nawet nie myśla o jakimkolwiek "dorastaniu" i po maksymalnej dawce ledwo wyhodował sie jeden a skutki przestymulowania mogą być dość bolesne...może ona ma rację ale tak jak napisałam, jeśli bez CLo rosłyby piękne pęcherzyki, konsultowałabym to jeszcze z innym ginekologiem
Lucky lubi tę wiadomość
-
a swoja droga to co sie moze stac? co to jest przestymulowanie? peknie mi jajnior;-)
agafbh wrote:Viola, ja chyba skonsultowałabym to jednak jeszcze z innym lekarzem, bo co innego jeśli jest tak jak u mnie, ze te pęcherzyki bez CLo nawet nie myśla o jakimkolwiek "dorastaniu" i po maksymalnej dawce ledwo wyhodował sie jeden a skutki przestymulowania mogą być dość bolesne...może ona ma rację ale tak jak napisałam, jeśli bez CLo rosłyby piękne pęcherzyki, konsultowałabym to jeszcze z innym ginekologiembliska77 lubi tę wiadomość