35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
może się mylę ale z tego co wiem te pęcherzyki które nie pękły a urosły to przy @ one także zanikają i tworzą się nowe od początku cyklu
Lucky wrote:jest piekne ciałko żółte, był jeszcze płyn w zatoce D
poprzednio niepęknięty pęcherzyk jeszcze jest ale szczątkowy, co więcej Clo naprodukowało 4 dodatkowe jajka, największe ma już 13mm!!! i one czekają na nowy cyklbliska77, Lucky, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Lucky no to miejmy nadzieję, że bzykoserca były w odpowiednim momencie
powodzenia
Lucky wrote:ja już po usg, musiałam podejść do szpitala, bo gin mega zajęty i na wizytę w gabinecie musiałabym czekać do nast tygodnia, a pewnie jak każdą z Was zżera mnie ciekawość
owu była!!!! jest piekne ciałko żółte, był jeszcze płyn w zatoce D
poprzednio niepęknięty pęcherzyk jeszcze jest ale szczątkowy, co więcej Clo naprodukowało 4 dodatkowe jajka, największe ma już 13mm!!! i one czekają na nowy cykl
teraz tylko pytanie czy się udało nam wcelować w owu
to czekanie mnie dobijaLucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Nati gratuluje !!!!! dbaj o siebie i maluszka
Promyk, czekamy razem z Tobą i kciuki ściskamy
Lucky, fajnie, ze owulka była, teraz trzymamy kciuki za powodzenie
no i super że tak pięknie zareagowałaś na CLO, u mnie po maksymalnej dawce był tylko jeden i nie za duży pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 08:40
Reni, Lucky, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:witajcie
może się mylę ale z tego co wiem te pęcherzyki które nie pękły a urosły to przy @ one także zanikają i tworzą się nowe od początku cykluReni, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:witajcie
może się mylę ale z tego co wiem te pęcherzyki które nie pękły a urosły to przy @ one także zanikają i tworzą się nowe od początku cyklu
no patrz a gin mówił, że one na nast cykl!
nic nie rozumiem
ważne że Clo działa, wyprodukowało co najmniej 5 pęcherzyków, jeden na pewno pękłtym się cieszę
co do bzykosercto mam podobną nadzieję!
Reni, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni mam mam neta ale sama chyba sie posikam z niecierpliwosci - dla passa przerwana moze to jakis omen.....
Ale same powiedzcie : cichaczem..cichaczem ...i nabroili maluszka
Ciekawe czy Nati byla na wspomaganiu lekami czy tez natura zadzialala?Nati74, bliska77, Lucky, Mango, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
Promyk -
Lucky wrote:witam
Nati super wiadomość
nie wszystko rozumiem, szkoda że nie napisałaś więcej
czy to oznacza że od grudnia 2012 jesteś w ciąży?
czy podejście oznacza że to było iui i invitro?
niemniej jednak gratuluję i życzę zdrowego maluszka
Zaczęliśmy się starać od grudnia 2012, ale w międzyczasie 2 cykle albo męża nie było, albo ja byłam chora więc "zaskoczyło" w ciągu 6 cykli starań (co w tym wieku jest dobrym wynikiem).
Ciąża całkowicie naturalna. Bez żadnych wspomagaczy.Lucky, Reni, samira, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Reni mam mam neta ale sama chyba sie posikam z niecierpliwosci - dla passa przerwana moze to jakis omen.....
Ale same powiedzcie : cichaczem..cichaczem ...i nabroili maluszka
Ciekawe czy Nati byla na wspomaganiu lekami czy tez natura zadzialala?
bez leków - pure naturebliska77, Lucky, promyk, samira, angela, Mango lubią tę wiadomość
-
Ja miałam nastawienie, ze albo zadziała natura, albo odpuszczam. NIe chciałam wspomagania.
Lucky, promyk lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki Kochane,
czytalam was caly czas ale nie chcialam sie wciagac w dyskusje, aby nie zwariowac....jednak sie nie da.
Tez mi gin powiedzial ze te pecherzyki male czyli takie wlasnie 10/13 mm ktora widac w fazie lutealnej to nie sa na nast cykl...za kazdym razem po @ tworza sie nowe, swieze.....
a poza tym mam wkurwa....
Reni wrote:witajcie
może się mylę ale z tego co wiem te pęcherzyki które nie pękły a urosły to przy @ one także zanikają i tworzą się nowe od początku cykluLucky, Mango, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Nati - serdeczne gratulacje:) Pojechałaś książkowo
Lucky - coś to przekombinowane z tymi pęcherzykami. One się wchłaniają i od nowego cyklu powstają nowe - po prostu CI nie pękły - przecież poprzedno też CI jeden został - ale żeby nie było wątpliwości - to dopytam dziś ginki o to - mam pretekst, bo też mam clo....żeby nie było, że wciąż zadaję jej mnóstwo pytań
Wszystkim życzę miłego dnia - jutro o 17.00 spotykam się z Bursztynkiem...Lucky, Reni, Nati74, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie musicie mi pomoc. Ja wczesniej pisalam moje jaja szybko rosna i sa ogromniaste. No i jak bylam ostatnio u ginki to zasugerowala CLO. Zdziwilam sie bo nie znam tego leku ale z tego co tu czytam to bierzecie go raczej na porost jajuszek. No i ona wytlumaczyla mi ze moze u mnie jest tak ze te moje jaja nie maja czasu dojrzec skoro pekaja w 8-10 dniu. Jak wezme clo to ma to niby spowodowac prawidlowe dojrzewanie jaja. Co myslicie, jakie macie opinie o Clo?
bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati a na jakim jesteście etapie ciąży?
co do moich jajek, to ja też tak myślałam jak Wy piszecie, że zanikają a na nowy cykl rosną nowe, może być że coś źle usłyszałam, byłam tak podekscytowana, gapiłam się bokiem na monitor, zadawałam pytania, bałam się że o czymś zapomnęReni, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość