X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezłe byłyście laseczki
    ja to raczej z tych grzeczniejszych byłam jedynie to kumpela mnie na waksy namawiała w LO i tam się działo że hoho
    Reni wrote:
    aga my na przysposobienoi obronnym często wmawiałyśmy staremu pułkownikowi że nie ćwiczyliśmy jeszcze ewakuacji ;-) i też wracałyśmy na koniec po torby
    facet pyta gdzie byłyśmy a my, że daleko uciekałyśmy,żeby nas siła rażenia nie dosięgnęła ;-) załamywał ręce

bliska77, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Promyku dziękuję CI za wsparcie ale jak można mieć nadzieje jak co miesiąc przychodzi @ a wydaje ci się że robisz wszystko co należy.Serduszkujesz w dni płodne, pilnujesz tem.i takie tam a ciązy jak nie ma tak nie ma.
    Trzymam kciuki za Twoją bete.

Gosia ja też się wkur..am bo właśnie spojrzałam w moje notatki i to już 17 cykl się kończy a na początku nie robiłam wykresów,i nie wiem co jeszcze mogę zrobic chyba tylko to hsg no i może clo i brak mi pomysłów,Ale poddawac się nie zamierzam i Wam Wszystkim ,życzę wytrwałości!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 17:58

gosia7122, promyk, Reni, bliska77, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    wcześnie zaczęłaś i tym samym zrobiłas mi smaka :P
    zostało mi jeszcze pól butelki , mleko jest a lodu masa,

Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosik mnie tez wkurza taka sytuacja. Zwlaszcza ze dlugo oboje zwlekalismy z decyzja o kolejnym dziecku. Ale niestety kwestie materialne zmuszaly na zwloke. A teraz gdy oboje tego chcemy niestety jestesmy oddaleni od siebie. Czysta parodia i zlosliwosc losu....
    Mam nadzieje ze jestem przy nadzieji a jesli nie to bede dalej mojego molestowac.
    Mam marzenie i cel i bede do jego spelnienia dazyc. Nie odpuszcze !!!!!

gosia7122, bliska77, Mango, caffe, Lucky, wenus, Iwone, anek42, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam naprawdę wielkie szczęście, że mój mąż sam wszystko robi i składa i jeszcze to lubi ;-)
    szafy, szafki sam śmiga :-)
    polarmiś wrote:
    No to ja wam w ramach przerywnika opowiem, ze kupiliśmy biurko I szafę (z łóżka zrezygnowalismy Bo mikroskopijne) w ikea. Miało być z dostawa i złożeniem. Mój mąż (musi być z pochodzenia Szkotem albo Poznaniakiem) zapłacił za dostawę ale ambitnie stwierdził ze sam je złoży. A teraz słyszę z pietra ja sie wkurw... I krzyczy ze to jakiś szwedzki kryminał! A niech ma za swoje sknerostwo. Ja po wczorajszej przygodzie z drabina jestem niedysponowana. Ale mam radoche za jego wkurwka!!!!!!

bliska77, Mango, caffe, Lucky, polarmiś, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! a on będzie z tego powodu nieszczęśliwy :-) znowu seeeeks? ;-)
    promyk wrote:
    Mam nadzieje ze jestem przy nadzieji a jesli nie to bede dalej mojego molestowac.
    Mam marzenie i cel i bede do jego spelnienia dazyc. Nie odpuszcze !!!!!

bliska77, promyk, Mango, caffe, Lucky, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niemożliwe baby jesteście

Mango, caffe, Lucky, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela w pięknym okresie jesteś, szykujcie sobie wszystko powolutku :-)

Mango, caffe, Lucky, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo moze juz nie ma we mnie takiego sadyzmu jak wtedy gdy mialam 25 lat a moj maz uciekal przedemna do lazienki bo biedak juz nie mial sily :-) :-) :-) na samo wspomnienie pojawia sie rogal na twarzy :-) :-) :-) :-)

gosia7122, Mango, caffe, Lucky, bliska77, Iwone, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cierpialo cialo bo sie nam chcialo....oj chcialo

Mango, Lucky, bliska77, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość

Promyk
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha! a on będzie z tego powodu nieszczęśliwy :-) znowu seeeeks? ;-)
    osobiście znałam takiego faceta co to przetrenowany przez żone przez 3 miesiące,bo w ciąże chciała zajść zaczął niemal uciekać z domu.
    Myśle,że dzień w dzień 3 miesiące to dla każdego faceta może być jednak za dużo,haha

promyk, gosia7122, Mango, caffe, Lucky, Andzia33, megan8, Iwone lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny i znowu nie zabawie tu dluzej ,bo musze pojechac na mecz kibicowac mojemu synkowi,moze jakas brameczke dla mamusi strzeli;-)Milego wieczoru wszystkim zycze.

Mango, caffe, Lucky, polarmiś, anek42, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka prawda....facet raz strzeli i musi odczekac az mu sie magazynek naladuje.....bidulki :-) :-) :-)

Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, podczytuję Was tu cichaczem :)
    Lubię Was czytać, naprawdę.

Promyk u mnie też te odległości z Mężem. Zastanawiam się nad wyjazdem do Męża, bo juz mamy dość rozłąki, a i może szybciej zapracujemy na własne mieszkanko. Ale jak to zwykle bywa, nie wiem jaką decyzję podjac.

gosia7122, Mango, caffe, promyk, Lucky, bliska77, anek42, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie już syn Anny Marii strzelił bramkę dla mamusi.

Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie, podczytuję Was tu cichaczem :)
    Lubię Was czytać, naprawdę.

Promyk u mnie też te odległości z Mężem. Zastanawiam się nad wyjazdem do Męża, bo juz mamy dość rozłąki, a i może szybciej zapracujemy na własne mieszkanko. Ale jak to zwykle bywa, nie wiem jaką decyzję podjac.
    a ja swojego mam na miejscu a z seksem bywa problem czasem nam się po prostu nie chce.Może ta rozłąka to ma swoje plusy bo człowiek wyposzczony to ma większą ochotę.

Mango, caffe, promyk, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Mango i Iwone jak tam nad morzem?
    Venus jak poszły badania,nic się nie odzywasz?
    Nad morzem jest super ;) Pogoda dopisuje pomimo zbliżającego się końca lata :( Dużo "bzykoserduszek" jak mawia Reni :) Mam nadzieję, że wreszcie trafimy i będzie upragniona fasolka: )
    Nie umiem się oderwać myślami od staranek ;), ale może to nie zaszkodzi ;)

caffe, Lucky, polarmiś, bliska77, Iwone, samira, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    zostało mi jeszcze pól butelki , mleko jest a lodu masa,
    Chyba sobie jednak strzelę tego drinka :P nie wiem czy to od bromka, ale cały czas od wczoraj (gdy zwiększyłam dawkę) mi się odbija od żołądka bleee

Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozlaki za plusy- poprawa finansowa, i minusy- brak tej drugiej polowki. Czesciej minusy przewazaja. Problem z dziecmi,problem w pracy - zawsze mozna sie wygadac a teraz wszystko co zle na jednego. A przez telefon to nie to samo....przytulac sie do sluchawki....nigdy nie sadzilam ze zycie razem ale osobno bedzie takie trudne i wyboiste. Czasem gdy ide z zakupami i widze pary trzymajace sie za reke lub obejmujace sie to robi mi sie przykro. No coz Polska rzeczywistosc.....popieprzone to wszystko

caffe, Lucky, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Rozlaki za plusy- poprawa finansowa, i minusy- brak tej drugiej polowki. Czesciej minusy przewazaja. Problem z dziecmi,problem w pracy - zawsze mozna sie wygadac a teraz wszystko co zle na jednego. A przez telefon to nie to samo....przytulac sie do sluchawki....nigdy nie sadzilam ze zycie razem ale osobno bedzie takie trudne i wyboiste. Czasem gdy ide z zakupami i widze pary trzymajace sie za reke lub obejmujace sie to robi mi sie przykro. No coz Polska rzeczywistosc.....popieprzone to wszystko
    Wiesz Promyk, i tak źle i tak niedobrze. Ważne, że się ma wspólne cele i się do nich dąży, a reszta się jakoś ułoży.

Lucky, promyk, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1091 1092 1093 1094 1095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ