X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash ja tez coraz czesciej mysle o wyjezdzie. Ja mam prace,umowe na stale, "dorosla"corke,kredyt hipoteczny na jeszcze 25lat. Ale coraz czesciej wkreca mi sie mysl ze gdy mlodsza skonczy gimnazium trzeba podjac decyzje w jedna albo w druga strone.
    Czyli zostaly dwa lata. Praca jest ale pensja jest smieszna -po 16latach zarobek 1600 bez zakladowych pozyczek to smieszne, a jak dodam do tego ze pracuje fizycznie na trzy zmiany to juz robi sie kabaret. Jak pomysle ze moj pracuje segregujac pod zamowienie kartki pocztowe lub inne duperelki i zarabia 2czasem3razy wiecej .......Jasny szlak.....

grosza, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wiesz Promyk, i tak źle i tak niedobrze. Ważne, że się ma wspólne cele i się do nich dąży, a reszta się jakoś ułoży.
    I tu sie z toba zgadzam:-) :-) :-) :-) !!!!!!

Andzia33 lubi tę wiadomość

Promyk
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    a ja swojego mam na miejscu a z seksem bywa problem czasem nam się po prostu nie chce.Może ta rozłąka to ma swoje plusy bo człowiek wyposzczony to ma większą ochotę.
    Gosiu to chyba normalne że czasami się zwyczajnie nie chce, w końcu człowiek nie jest robotem.

Mango lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Rozlaki za plusy- poprawa finansowa, i minusy- brak tej drugiej polowki. Czesciej minusy przewazaja. Problem z dziecmi,problem w pracy - zawsze mozna sie wygadac a teraz wszystko co zle na jednego. A przez telefon to nie to samo....przytulac sie do sluchawki....nigdy nie sadzilam ze zycie razem ale osobno bedzie takie trudne i wyboiste. Czasem gdy ide z zakupami i widze pary trzymajace sie za reke lub obejmujace sie to robi mi sie przykro. No coz Polska rzeczywistosc.....popieprzone to wszystko
    Też tak czuję jak widzę pary idące razem. A przytulać się do M uwielbiam. między innyi dlatego myślimy o tym żebym do niego pojechała.

promyk, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz, tutaj jeszcze trzyma Cię szkoła dziecka.
    Mnie tylko rodzice, no i może ta praca.
    Ale tak jak piszesz tez mam pracę na stałe, ale pieniadze żadne rewelacje 2000 z kawałkiem. Kazdy mówi że prace mam dobrą, może i dobra, bo pewna, ale co z tego jak M daleko. Zbieramy na mieszkanie stad ta rozłaka.
    Czasem mysle tyle osób które znam wyjechało i żadna nie narzeka. Sa tez takie które wróciły, ale tez nie narzekały czasem mysle ze jestem patriotką i tu mi dobrze, ale czy tak faktycznie jest nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 20:29

promyk, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash czesto nic nie mowia bo się wstydz
    Mam znajomych za granicą dorobili się wielu rzeczy ale myślą o powrocie, bo jednak kolorowo nie jest
    slash wrote:
    No widzisz, tutaj jeszcze trzyma Cię szrowkoła dziecka.
    Mnie tylko rodzice, no i może ta praca.
    Ale tak jak piszesz tez mam pracę na stałe, ale pieniadze żadne rewelacje 2000 z kawałkiem. Kazdy mówi że prace mam dobrą, może i dobra, bo pewna, ale co z tego jak M daleko. Zbieramy na mieszkanie stad ta rozłaka.
    Czasem mysle tyle osób które znam wyjechało i żadna nie narzeka. Sa tez takie które wróciły, ale tez nie narzekały czasem mysle ze jestem patriotką i tu mi dobrze, ale czy tak faktycznie jest nie wiem.
    W

promyk, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Reni, to prawda tam też kolorowo nie jest. Czasami w pewnych sprawach gorzej niż u nas. Dlatego ja jeśli bym wyjechała do Męża to pewnie po jakimś czasie tzn po paru latach byśmy wrócili.

Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie wiem jak jest gdzie indziej ale z opini mojego meza w angli polak polaka gnebi. Najbardziej wkurza go ze ciapaki i inne nacje trzymaja sie razem a nasi....no coz bez komentarza.......
    Moj maz nie czuje sie tam dobrze, i tak naprawde trzymaja go tylko zarobki bo jesli chcesz pracowac to prace znajdziesz.

bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszędzie jest tak że jak jest grupa Polaków to jeden drugiego za euro by utopił w łyżce wody. Mój M na szczęście tam gdzie pracuje jest tylko jeszcze jeden Polak.

bliska77, promyk, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, współczuję Wam tych odległości, ja już bardzo dziwnie się czułam jak mąż wyjeżdżał kilkakrotnie do pracy na miesiąc (w trakcie urlopu), pamiętam że ten miesiąc okropnie mi się dłużył.....
    co do rodziców, właśnie ja jestem z nimi za bardzo związana żeby być daleko od nich, przynajmniej póki co nie wyobrażam sobie tego
    :-)

promyk, Mango, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez jest baaaaardzo zwiazany z mama bo tylko ona mu zostala

bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:00

anek42, Lucky, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:00

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Chyba sobie jednak strzelę tego drinka :P nie wiem czy to od bromka, ale cały czas od wczoraj (gdy zwiększyłam dawkę) mi się odbija od żołądka bleee
    chłe chłe - to po tych żeberkach...;)

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawno się nie odzywałam, ale śpieszę donieść, że udało nam się począć maleństwo. Starym i nowym znajomym przypomnę, że w tym roku kończę 39 lat, wyniki hormonów tez nie były rewelacyjne. Pierwsze podejście było w grudniu, więc książkowe pół roku uwzględniając 2 cykle które wypadły z przyczyn zewnętrznych :)

pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów

Reni, bliska77, samira, angela, Andzia33, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • promyk Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati super wiadomosc!!!!!!!! Uwazaj na siebie :-) :-) :-)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Nati super wiadomość
    nie wszystko rozumiem, szkoda że nie napisałaś więcej
    czy to oznacza że od grudnia 2012 jesteś w ciąży?
    czy podejście oznacza że to było iui i invitro?
    niemniej jednak gratuluję i życzę zdrowego maluszka

bliska77, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolo 11 wyniki bety moze i mi zaswieci zielone....

bliska77, Reni, Lucky, caffe, Andzia33, polarmiś, anek42 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już po usg, musiałam podejść do szpitala, bo gin mega zajęty i na wizytę w gabinecie musiałabym czekać do nast tygodnia, a pewnie jak każdą z Was zżera mnie ciekawość

owu była!!!! jest piekne ciałko żółte, był jeszcze płyn w zatoce D
    poprzednio niepęknięty pęcherzyk jeszcze jest ale szczątkowy, co więcej Clo naprodukowało 4 dodatkowe jajka, największe ma już 13mm!!! i one czekają na nowy cykl
    teraz tylko pytanie czy się udało nam wcelować w owu
    to czekanie mnie dobija

bliska77, Reni, wenus, angela, Andzia33, polarmiś, megan8, anek42 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam

Nati super wiadomość
    nie wszystko rozumiem, szkoda że nie napisałaś więcej
    czy to oznacza że od grudnia 2012 jesteś w ciąży?
    czy podejście oznacza że to było iui i invitro?
    niemniej jednak gratuluję i życzę zdrowego maluszka

miało być : " iui czy invitro"

bliska77 lubi tę wiadomość

‹‹ 1092 1093 1094 1095 1096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ