35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Andzia - według mnie miałaś owulację,a to po prostu zostało jajo inne niepęknięte i samo się wchłonie przy @. Mnie też zostało jedno jajko ostatnio pomimo owulki...
A może to już z nowego cyklu malutkie jajko,bo ja mam wcześnie owulke 8,10,12,14?Lucky, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
no cóż popiszę sama ze sobą,wpracy też mam tak często,że z kolegą potrafimy przez cały dzień powiedziec;
cześc
chcesz kawę
chcesz herbatę
podaj tel
cześc
A dzisiaj jestesmy na siebie obrażeni to jest tych słów jeszcze mniej
Ale to taki typ mruka,ja jestem gadułą i duszę się tu z nim,już chce do domu,gdzie czeka na mnie robienie korali z jarzębiny ,bo obiecałam rano córuniLucky, grosza, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:tak ale 14 najpóżniej,a 8,10 to raczej wcześnie
Ja przy krótkich cyklach wolałabym mieć 9 dnia owulke,bo byłaby szansa większa na zagnieżdżenie,a tak mam cykle krótkie,a owulacje ok.14 d.c i tak źle i tak nie dobrze.
A wogóle to wszystko dziś do bani jest jakoś,denerwuje mnie wszystko,głowa boli.Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:jak czytam o tych Waszych wymiarach, cyckach i innych dupach to dochodzę do wniosku, że nawet gdybym miała okazję to nie wiem czy się z Wami spotkam, ja przy Was to jakiś zapaśnik normalnie jestem ......
Powodzenia dla wszystkich CLOwiczek-przy mnie poczujesz sie Panda!!!!
Andzia33, Lucky, Reni, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:jak czytam o tych Waszych wymiarach, cyckach i innych dupach to dochodzę do wniosku, że nawet gdybym miała okazję to nie wiem czy się z Wami spotkam, ja przy Was to jakiś zapaśnik normalnie jestem ......
Powodzenia dla wszystkich CLOwiczek-przy mnie poczujesz sie Panda!!!!
Bozia3, grosza, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:no raczej wcześnie,ale to też zależy od długości cyklu.
Ja przy krótkich cyklach wolałabym mieć 9 dnia owulke,bo byłaby szansa większa na zagnieżdżenie,a tak mam cykle krótkie,a owulacje ok.14 d.c i tak źle i tak nie dobrze.
A wogóle to wszystko dziś do bani jest jakoś,denerwuje mnie wszystko,głowa boli.
Cykle mam 28-29 więc raczej norma ,a faza lutealna jest długa bo 12-14-16 reguluję ją luteiną w razie konieczności,a bez 12-14Lucky lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyNo to ja wam w ramach przerywnika opowiem, ze kupiliśmy biurko I szafę (z łóżka zrezygnowalismy Bo mikroskopijne) w ikea. Miało być z dostawa i złożeniem. Mój mąż (musi być z pochodzenia Szkotem albo Poznaniakiem) zapłacił za dostawę ale ambitnie stwierdził ze sam je złoży. A teraz słyszę z pietra ja sie wkurw... I krzyczy ze to jakiś szwedzki kryminał! A niech ma za swoje sknerostwo. Ja po wczorajszej przygodzie z drabina jestem niedysponowana. Ale mam radoche za jego wkurwka!!!!!!
Andzia33, Reni, bliska77, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Gosiu 7122 zawsze jest nadzieja - on umiera ostatnia. Nie mozna sie poddawac!!!!! Ja zawsze mialam nadzieje i nie pozwole sobie zeby to sie zmienilo. Czego tobie i reszcie dziewczyny zycze z calego serducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za Twoją bete.Andzia33, promyk, Lucky, megan8, Dorka71 lubią tę wiadomość