35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:Kiedy byłam w ciąży pozamacicznej to maluch umiejscowił się w prawym jajowodzie , miał 4,5 cm - wielkością odpowiadał 10 tygodniowej ciąży - to był mój Kubuś , w macicy zagnieździł się zarodek , który podczas usuwania miał 4 tyg , czyli sumując zaszłam w drugą ciążę będąc już w ciąży 6 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 14:33
Lucky lubi tę wiadomość
-
Caffe - zdam relację Bursztynkowi, bo ona już wróciła z Zakopanego - spotkamy się chyba w piątek....więc wszystko jej wyopowiadam co i jak.
Miałam dylemat - bo moja lekarka przyjmuje we wtorki i czwartki. Kazała mi przyjśc po clo w 9-12 dc, żeby zobaczyć co tam rośnie...>Jutro czwartek - wypada 8dc, a we wtorek 13dc..no i nie wiedzialam co zrobić...umówiłam się na jutro - 8dc, ale cholera wie, czy nie za wcześnie....pewnie pójdę też w 13 dc i wydam kolejne 60 zł...
Aga - miałam tak samo - jak młoda to spontaniczna i wszystko wychodziło, a teraz to wieczna analiza i napięcie....jak mi brakuje tamtej mnie..bliska77, caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Jak ja się cieszę , że już nie muszę robić tych monitoringów, testów i wszystkich innych stresujących rzeczy !!!!
Wróciłam z zakupów - zamówiłam mebelki do pokoju córeczki, kupiłam materac, pościele, prześcieradła, kołderkę i poduszkę , rożek i ręczniczki z kapturkami i jestem bardzo szczęśliwa, mój mąż trochę mniej , bo kasa bardzo szybko wypływa z portfela.
Acha - zamówiłam naklejkę na ścianę do pokoju oraz tabliczkę z imieniem nad łóżeczko - zaczynam budować gniazdo - faktycznie ten trzeci trymestr to masa przygotowań na przyjście dzieciątka
Pozdrawiam i życzę miłego dniabliska77, Andzia33, caffe, Mango, Lucky, samira, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
jeszcze chwila i znowu dołączysz do Nas starając się o kolejne
angela wrote:Witajcie!
Jak ja się cieszę , że już nie muszę robić tych monitoringów, testów i wszystkich innych stresujących rzeczy !!!!
Pozdrawiam i życzę miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 15:18
Andzia33, caffe, Mango, Lucky, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe - zdam relację Bursztynkowi, bo ona już wróciła z Zakopanego - spotkamy się chyba w piątek....więc wszystko jej wyopowiadam co i jak.
Miałam dylemat - bo moja lekarka przyjmuje we wtorki i czwartki. Kazała mi przyjśc po clo w 9-12 dc, żeby zobaczyć co tam rośnie...>Jutro czwartek - wypada 8dc, a we wtorek 13dc..no i nie wiedzialam co zrobić...umówiłam się na jutro - 8dc, ale cholera wie, czy nie za wcześnie....pewnie pójdę też w 13 dc i wydam kolejne 60 zł...
Aga - miałam tak samo - jak młoda to spontaniczna i wszystko wychodziło, a teraz to wieczna analiza i napięcie....jak mi brakuje tamtej mnie..Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Witajcie!
Wróciłam z zakupów - zamówiłam mebelki do pokoju córeczki, kupiłam materac, pościele, prześcieradła, kołderkę i poduszkę , rożek i ręczniczki z kapturkami i jestem bardzo szczęśliwa, mój mąż trochę mniej , bo kasa bardzo szybko wypływa z portfela.
Acha - zamówiłam naklejkę na ścianę do pokoju oraz tabliczkę z imieniem nad łóżeczko - zaczynam budować gniazdo - faktycznie ten trzeci trymestr to masa przygotowań na przyjście dzieciątka
Pozdrawiam i życzę miłego dniaLucky, angela lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:U mnie coś wszystko się popierdzieliło,wczoraj plamienie,ale myślałam,ze po badaniu,ale dzisiaj to już chyba okres w 21 dniu cyklu.Wczoraj gin widziała,jakieś ciałko żółte i dojrzewający pęcherzyk w lewym jajniku,i myślała,że owu była 48 godz temu,albo dopiero będzie i cykl się wydłuży,,,,a on się skończył i teraz muszę się już zapisywac na to hsg a chciałam we wrześniu,bo mała w tym nowym przedszkolu nie bardzo się czuje[od tyg ryczy,że chce do swojego przedszkola i swojej pani bo ją kocha]
A wogóle do ferelnej ciąży pozamacicznej 7 lat temu cykle mi się skróciły z 28-29 dni na 23-26,a teraz na 20 dni.Mam nadzieje,że powoli się wydłuzy choć do 24 dni.Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Anna 39 a co na to Twój gin,przecież 20 to za mało?
Mam ten komfort,że pracuje prawie na oddziale ginekologiczo-położniczym i z lekarką swoją jestem jakby na Ty,więc usg mam kiedy chce.Andzia33, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
ja nie wiem co z moim polipem,był i znikł,czy go nie było,wkazdym razie na histerioskopii było czysto,myślę że luteina jest ok i po niej zawsze miałam 11 dni brania i 2-3 po @ tylko teraz nie wiem o co kaman?
Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33