X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ciąża k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,055_UN_orig.gif
    no tak, przez chwilę zapomniałam po co tu jesteśmy ;-)

caffe, Andzia33, Lucky, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    U mnie coś wszystko się popierdzieliło,wczoraj plamienie,ale myślałam,ze po badaniu,ale dzisiaj to już chyba okres w 21 dniu cyklu.Wczoraj gin widziała,jakieś ciałko żółte i dojrzewający pęcherzyk w lewym jajniku,i myślała,że owu była 48 godz temu,albo dopiero będzie i cykl się wydłuży,,,,a on się skończył i teraz muszę się już zapisywac na to hsg a chciałam we wrześniu,bo mała w tym nowym przedszkolu nie bardzo się czuje[od tyg ryczy,że chce do swojego przedszkola i swojej pani bo ją kocha]
    Andzia, no to faktycznie coś się popieprzyło, albo ta gin się nie poznała na tym usg.
    Może to nie okres, poczekaj do jutra i zobaczysz.

bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    i mnie głowa męczy, mam niskie ciśnienie i przy takiej pogodzie to już zapadka totalna

Bursztynie powodzenia

Samiro, może faktycznie jakieś zioło by się przydało, albo ziele... ;)

ja tam byłam grzeczna w szkole, przewodnicząca klasy, potem szkoły, zwagarowałam chyba ze dwa razy
    dzięki dobrej opinii duzo łatwiej było mi kombinować :) ale raczej starałam się załatwiać sprawy wprost, szłam do wychowawcy i mówiłam, np że dzisiaj ma być moja kolejka odpytywania z matmy, że niestety nie zdążyłam się wystarczająco przygotować i nie mogę sobie pozwolić na obniżenie średniej. Wychowawca lubił szczerość, sam wypisywał mi zwolnienie na resztę dnia, albo załatwiał u matematyka, żeby mnie tego dnia nie pytał. Zawsze udawało się coś zorganizować, w sumie nigdy nie chodziłam na lekcje gdy nie byłam przygotowana :)
    Lucky, przewodniczącą też bywałam a juz zawsze na obozach młodzieżowych a na harcerskich zastępową, oj działo się działo :-), zwolnienia w szkole sobie sama wypisywałam a moja mam na zebraniu pytana czy to na pewno ona napisała, zawsze potwierdzała, w rodzicach zawsze miałam i mam ogromne oparcie,
    na studiach dopiero zaczęłam tragicznie wszystkim się przejmować i analizować

caffe, Lucky, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no tak, przez chwilę zapomniałam po co tu jesteśmy ;-)
    możesz się przyłączyć :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 12:51

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Andzia dziwna sprawa, miejmy nadzieję, ze szybciutko sie unormuje

Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, to Ty wszystko w białych rekawiczkach załatwiałaś :)

Andzia33, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Lucky, przewodniczącą też bywałam a juz zawsze na obozach młodzieżowych a na harcerskich zastępową, oj działo się działo :-), zwolnienia w szkole sobie sama wypisywałam a moja mam na zebraniu pytana czy to na pewno ona napisała, zawsze potwierdzała, w rodzicach zawsze miałam i mam ogromne oparcie,
    na studiach dopiero zaczęłam tragicznie wszystkim się przejmować i analizować
    Kombinatorka :P

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana i wszędzie mnie było pełno,a 100 pomysłów na minutę ,ale na wagarach byłam może raz,bo miałam inną taktykę ,,zawsze robiło mi się nie dobrze i ktoś musiał mnie odprowadzic do domu,czasem na prawdę ale w większości nie ,no i miałyśmy z przyjaciółką wolne

bliska77, caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska wypoczywaj na wakacjach i przywież nam słoneczko!

bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do koleiki to myślę ,że najpierw Promyk,potem Lucky i Reni też ładnie się pnie w górę ,ale przyznaję że nie oglądałam wszystkich wykresów[to nie bijcie]

caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kombinatorka :P
    caffe coś w tym jest, jak już zaczęłam ze wszystkim na poważnie (łączę to ze studiami), to nie bylo już tak zabawnie. jednak jak lightowo do życia się podchodzi to wszystko jest o wiele prostsze :-)

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafb i Caffe dzięki ,nie wiem co o tym myślec?

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Agafb i Caffe dzięki ,nie wiem co o tym myślec?
    Ja bym poczekała do jutra jak się sprawa potoczy. Jeśli @ się rozkręci, no to wszystko wiadomo, a jeśli nie rozkręci no to trzeba bedzie się zastanowić co się mogło zadziać ;)

Andzia33, bliska77, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślę,może jutro skoczę do gin? albo poczekam do wtorku sama niewiem

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe coś w tym jest, jak już zaczęłam ze wszystkim na poważnie (łączę to ze studiami), to nie bylo już tak zabawnie. jednak jak lightowo do życia się podchodzi to wszystko jest o wiele prostsze :-)
    Pewnie, ze jest prościej :) I stwierdzenie: jakoś to będzie się sprawdzało, bo było dobrze lub źle ale człowiek sobie radził gdy się dana sytuacja pojawiła. A teraz się nakręca albo na "tak" albo na "nie" i ciągle się chodzi podminowanym.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Też tak myślę,może jutro skoczę do gin? albo poczekam do wtorku sama niewiem
    Też bym tak zrobiła, no bo teraz to jesteś trochę w kropce.

bliska77, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin wczoraj widziała jakieś ciałko żółte i dojrzewający pęcherzyk ale myślała,że cykl się wydłuży.A skoro zabieg miałam 8,08 w 8 dniu cyklu,gdzie owu mam 10,12,14 to może jej nie było ,a od 8 +14dpo[przeważnie] to by było 22 więc prawie by się zgadzało ?
    czy można to tak tłumaczyc?
    Czy po zabiegach [histerioskopia itp] miałyście normalny cykl?

caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj chwilę. Dla mnie ta odpowiedź gin trochę dziwna - ovu była lub będzie; ) Czy możliwe są owulacje co dwa dni?

Andzia33, caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w liceum nie chodziłam w pon i wtorki na pierwsze lekcje i na ostatnie bo miałam historię
    potem na wfie się usprawiedliwiało ;-)

caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    było świeże ciałko żółte [48 godz]i był też dojrzewający pęcherzyk ale nie podała rozmiaru,czyli chyba mały,mogło byc tak[tak myślę],że organizm się przygotowywał do owu a przez zabieg do niej nie doszło i teraz głupieje

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ