35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam , kijowo się czuje od wczoraj tak mnie ciągnie i boli ,i sztywnieje szyjny, ramiona barki i promieniuje do kręgosłupa ze od tego tak głowa w nocy bolała ,pulsowała,ze aż mnie mdliło ,dziś chyba powtórka z rozrywki ... :evil: no i ciśnienie wczoraj przez to mi skoczyło no albo przez pogodę ?!
ale pociesza mnie fakt ze dziś Urodziła moja kumpela z drugiego forum (pisze tam od dawna i już mamy prywatne teraz) o 9:35 Denisa wg 3250 55 cm, 4 dni po terminietaka miła wiadomość z rana , atak chciała urodzić teraz już bo jej wredna teściowa ma 26 ur i nie chciała za nic hehe tego terminu i synuś posłuchał grzecznie mamusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 11:57
caffe, bliska77, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dzieczynki
Jak zawwsze w biegu z kafejki, nie zdazylam nic przeczytac, ale mam nadzieje ze Bozia mi wszystko opowie kiedy sie zobaczymy
Wizyta u gina ok, badania tez(przynajmniej pierwsza czesc, jutra robie druga).
Pozdrawaim WAS waszystkie serdecznie z Krakowacaffe, bliska77, Reni, Lucky, Andzia33, Mango, samira, polarmiś, grosza, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Samirka, głowa do góry, jutro będzie lepiej, ostatnio ogólnie są zawirowania w pogodzie a to na pewno nie wpływa dobrze na nasze samopoczucie,
Bursztyn,powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 12:23
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dzieczynki
Jak zawwsze w biegu z kafejki, nie zdazylam nic przeczytac, ale mam nadzieje ze Bozia mi wszystko opowie kiedy sie zobaczymy
Wizyta u gina ok, badania tez(przynajmniej pierwsza czesc, jutra robie druga).
Pozdrawaim WAS waszystkie serdecznie z Krakowaa co Ci Bozia dała, ze się z nią spotykasz, a z nami nie?
bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie coś wszystko się popierdzieliło,wczoraj plamienie,ale myślałam,ze po badaniu,ale dzisiaj to już chyba okres w 21 dniu cyklu.Wczoraj gin widziała,jakieś ciałko żółte i dojrzewający pęcherzyk w lewym jajniku,i myślała,że owu była 48 godz temu,albo dopiero będzie i cykl się wydłuży,,,,a on się skończył i teraz muszę się już zapisywac na to hsg a chciałam we wrześniu,bo mała w tym nowym przedszkolu nie bardzo się czuje[od tyg ryczy,że chce do swojego przedszkola i swojej pani bo ją kocha]
caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
i mnie głowa męczy, mam niskie ciśnienie i przy takiej pogodzie to już zapadka totalna
Bursztynie powodzenia
Samiro, może faktycznie jakieś zioło by się przydało, albo ziele...
ja tam byłam grzeczna w szkole, przewodnicząca klasy, potem szkoły, zwagarowałam chyba ze dwa razy
dzięki dobrej opinii duzo łatwiej było mi kombinowaćale raczej starałam się załatwiać sprawy wprost, szłam do wychowawcy i mówiłam, np że dzisiaj ma być moja kolejka odpytywania z matmy, że niestety nie zdążyłam się wystarczająco przygotować i nie mogę sobie pozwolić na obniżenie średniej. Wychowawca lubił szczerość, sam wypisywał mi zwolnienie na resztę dnia, albo załatwiał u matematyka, żeby mnie tego dnia nie pytał. Zawsze udawało się coś zorganizować, w sumie nigdy nie chodziłam na lekcje gdy nie byłam przygotowana
bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość