X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk, trzymamy kciuki z całych sił,
    co do dentysty to moja szwagierka robiła na mnie kilka specjalizacji, na mnie dentysta nie robi wrażenia, żadnego, ale np moja mama raz uciekła z fotela :-)

Bozia3, Reni, promyk, caffe, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, nieraz sama go nie wyjmuję :P Dzisiaj mi wypadł, nie wiem jak. Sięgam ręką po termometr (po mierzeniu) a tam kuźwa go nie ma. Pierwsza myśl: no qrwa wpadł do środka i jak ja go teraz wyjmę, jaki wstyd iść do lekarza żeby wyciągał... Ale obmacałam i nic nie wyczułam, więc stwierdziłam że musi być na zewnątrz. Ale rusz się teraz i zgnieć go żeby szkła się w tyłek wbiły. Po omacku, a spokojnie na niego natrafiłam i odczytałam temperature z kosmosu. Musiałam mierzyć jeszcze raz :P
    Też tak mam często...:) Mój facet się śmieje ze mnie...co ja wyprawiam....:)

bliska77, Reni, caffe, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mówię, że nie ale różne bóle dzielnie znosiłam
    dla mnie najgorszy dentysta ten smród gabinetu i ten jazgot wiertła koszmar
    Bozia3 wrote:
    o to współczuje Reni, ale zapewniam, ze przy porodzie Twój próg bólu Cię mocno zaskoczy..:) nawet nie masz pojęcia, ile wytrzymasz....tymbardziej, że wtedy już ani paszczy ani niczego innego nie zamkniesz....cofnąć się tego nie da...:)

Ja rodziłąm z nastawienem, że spróbuje bez znieczulenia...po 3 skurczach wycofałam się i nawet powiedziałam lekarce, że rezygnuję z ciąży...:) ale niestety ona nie przyjęła tego do wiadomości....

U dentysty uwielbiam być....siedzę sobie i odpoczywam - trochę boli - trudno...kiedyś na fotelu zasnęłam....lekarz mnie obudził, bo mi sie buzia zamykała...:)

bliska77, Bozia3, caffe, Lucky, Andzia33, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    co do dentysty to moja szwagierka robiła na mnie kilka specjalizacji, na mnie dentysta nie robi wrażenia, żadnego, ale np moja mama raz uciekła z fotela :-)
    Mam tak samo Aguś.....luz totalny....już w podstawówce, kiedy sie chodziło do dentystki szkolnej...z takim grubym wiertłem i srebrnymi plombami - to często wolałam iść do niej na lekcji, niż siedzieć w klasie :)

bliska77, Reni, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak mój tata uciekł przez okno jak był dzieckiem hahaha
    rodzinne
    agafbh wrote:

Bozia3, bliska77, caffe, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mam tak samo Aguś.....luz totalny....już w podstawówce, kiedy sie chodziło do dentystki szkolnej...z takim grubym wiertłem i srebrnymi plombami - to często wolałam iść do niej na lekcji, niż siedzieć w klasie :)
    Kurcze Bozia, jakbym czytała o sobie, jak na lekcji nie chciałam z różnych powodów siedzieć to szłam do szkolnej dentystki :-) ;-) ale fajnie

caffe, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przerażasz mnie Peureux04.gif
    Bozia3 wrote:

caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam mniej inwazyjne alibi
    mówiłam, że zostawiłam zeszyt albo piórnik na stoliku czy gdzieś tam i czy mogę iść i się szło.. wracało się pod koniec lekcji ;-)
    agafbh wrote:
    Kurcze Bozia, jakbym czytała o sobie, jak na lekcji nie chciałam z różnych powodów siedzieć to szłam do szkolnej dentystki :-) ;-) ale fajnie

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Też tak mam często...:) Mój facet się śmieje ze mnie...co ja wyprawiam....:)
    Pierwsza moja reakcja to był szok co się z nim stało :P nigdy wcześniej mi żaden nie wyleciał hahaha Widać otwór się "wyrobił" hahaha

bliska77, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w liceum na matmie opracowałam inną metodę, pan był bardzo zakręcony a ja byłam w klasie humanistyczno językowej wiec matmę każdy olewał, na przerwie przed matematyką zostawiałam torbę w wc i po jakis 20min lekcji pytałam czy mogę wyjść do toalety, pan pozwalał oczywiście i ja już..nie wracałam ;-)

caffe, Lucky, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby Ci śledziona nie wypadła goopek1.gif
    caffe wrote:
    Pierwsza moja reakcja to był szok co się z nim stało :P nigdy wcześniej mi żaden nie wyleciał hahaha Widać otwór się "wyrobił" hahaha

bliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga my na przysposobienoi obronnym często wmawiałyśmy staremu pułkownikowi że nie ćwiczyliśmy jeszcze ewakuacji ;-) i też wracałyśmy na koniec po torby
    facet pyta gdzie byłyśmy a my, że daleko uciekałyśmy,żeby nas siła rażenia nie dosięgnęła ;-) załamywał ręce

bliska77, caffe, Lucky, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wole rodzic niz odwiedzac przybytek dentysty. Moze dlatego ze pierwszy porod byl 4godz a z drugim zmiescilam sie w niecale 2godz. Ale dzielnie stawiam czola mojej panice i chodze do sadysty co pol roku. Jesli cos znajdzie to mamy umowe ze daje mi podwojne znieczulenie on ma szybka robote a ja bol z glowy-choc musze przyznac ze zastrzyki nie naleza do przyjemnych ale za to trwaja krocej niz borowanie. Czuje sie jak w barze - podwojny kin poprosze:-) :-)
    Ide do apteki po test - sama mam nerwa co jest na rzeczy. Jutro nasiusiam i sie zobaczy

bliska77, caffe, Lucky, Andzia33, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro masz bete
    idź lej teraz bo się denerwujemy :-)
    promyk wrote:
    Ja tez wole rodzic niz odwiedzac przybytek dentysty. Moze dlatego ze pierwszy porod byl 4godz a z drugim zmiescilam sie w niecale 2godz. Ale dzielnie stawiam czola mojej panice i chodze do sadysty co pol roku. Jesli cos znajdzie to mamy umowe ze daje mi podwojne znieczulenie on ma szybka robote a ja bol z glowy-choc musze przyznac ze zastrzyki nie naleza do przyjemnych ale za to trwaja krocej niz borowanie. Czuje sie jak w barze - podwojny kin poprosze:-) :-)
    Ide do apteki po test - sama mam nerwa co jest na rzeczy. Jutro nasiusiam i sie zobaczy

bliska77, caffe, Lucky, Andzia33, Mango, promyk, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Reni czasy liceum (ale podstawówki też), powiem tak, problemów z nauką i ocenami nigdy nie miałam ale miałam za to bardzo wybujała wyobraźnię a co się z tym wiąże całe mnóstwo kretyńskich pomysłów ...... ale to były czasy, na wspomnienia chyba nowe forum by się przydało ;-)

caffe, Lucky, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda.. pomysłów miałam zawsze kupę i często podpuszczałam innych do ich realizacji ;-)
    agafbh wrote:
    oj Reni czasy liceum (ale podstawówki też), powiem tak, problemów z nauką i ocenami nigdy nie miałam ale miałam za to bardzo wybujała wyobraźnię a co się z tym wiąże całe mnóstwo kretyńskich pomysłów ...... ale to były czasy, na wspomnienia chyba nowe forum by się przydało ;-)

bliska77, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk po cholerę Ci jutro sikacz, skoro jutro masz betę? Jak coś to tylko dzisiaj i poproś o ten czuły...

bliska77, caffe, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• promyk Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspomnienia stomatologiczne- w podstawowce tak mi dentystka szkolna urzadzila zab ze musialam na wieczor jechac do centrum poniewaz zab mi wrecz rozpadal sie w buzi. Spochnieta twarz to nic. Gdy otworzylam buzie dentysta zrobil oczy jak rozjechana zaba- nie dosc ze rozsadzilo zab to jeszcze popekalo dziaslo wokol. Trzeba bylo wyrwac i pozszywac

bliska77, Reni, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    żeby Ci śledziona nie wypadła goopek1.gif
    Nie wypadnie, bo jak stoję to nogi krzyżuję 0_7cbb1_2f625673_L_pm_orig.png

Reni, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Reni ja też, raz nawet wpadłam i miałam rozmowę z wychowawczynią "pouczającą" cobym więcej klasy nie podpuszczała i nie buntowała ;-), przynajmniej jest co wspominać

Reni, caffe, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 1085 1086 1087 1088 1089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ