35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:I nocnej zmiany nie ma...
Dzisiaj była Ikea i chrzest. Jutro Kraków.
Hera, trzymajcie się z Tupkiem. Oby mu szybko te zęby wyszły.
Dobranoc.dorbie, Mega, efcia, malgos741, Magdala, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySpać nie moge..chłop mi nspisał,że tęskni... że nas kocha i sie poryczałam. No ja tfarda jestem nie miętka ale... kurn@ ile można...
I co mam napisać? Dobranoc,dzień dobry,ehh...dorbie, moremi, Mega, caffe, BISCA, ania.g, efcia, Mala79, malgos741, Magdala, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Aasiula, spokojnie. Ja tam wierzę w stymulację, ale nie koniecznie od poerwszego cyklu. Raz dwa i będziesz w ciąży.
A gdzie Dusia? Czy una sikała?
dorbie, Aasiula, Mega, caffe, efcia, kapturnica, Mala79, Magdala, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Asiula wspieram
ale jak nie ten to następny
dzień dobry
wróciłam do biegania, wstaje o 7 i ide biegać razem z mężusiem - robimy 5km ścieżką rowerowa po lesie, dobiegamy do jeziora i wracamy do domu na śniadanie
zakwasy masakryczne - hm... dziwne bo przecież ćwicze z choda, pewnie wzruszyłam mięśnie których wcześniej nie używałam
ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, Mala79, malgos741, anna maria, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry! Świnie nie świnie, teściu z flaszką czekał
cza było pić. Kiepsko wchodziło, chyba mam już wstręt do prasowania.
Bozia już napisała. Zapomniała dodać, że ma piękne gęste włosy i obie z Bursztynem je macałyśmyBurszta wygląda jak elf (nie mylić z Elfem
) - jasna karnacja i płomienne długie kręcone z lekka włosy nadają jej delikatności. A ja? Wpadłam w biegu, posiedziałam dłużej niż mogłam, ale warto było. Moje pierwsze spotkanie forumowe uważam za udane, choć za krótkie. Kcem jeszcze!
Jedziemy już z m do domu. Piękna pogoda. Koniec wypoczynku od poniedziałku do roboty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 11:30
Bozia3, ania.g, moremi, efcia, kapturnica, Mala79, Arwena, malgos741, Dziobak, anna maria, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Asiula wspieram
ale jak nie ten to następny
dzień dobry
wróciłam do biegania, wstaje o 7 i ide biegać razem z mężusiem - robimy 5km ścieżką rowerowa po lesie, dobiegamy do jeziora i wracamy do domu na śniadanie
zakwasy masakryczne - hm... dziwne bo przecież ćwicze z choda, pewnie wzruszyłam mięśnie których wcześniej nie używałammy też biegamy. To znaczy za dużo powiedziane, drugi raz biegłam, ale i nie ostatni. Jeszcze na basen wracamy. Trzeba się ruszać.
efcia lubi tę wiadomość
-
Ale sie wyspalam.
Zrobilam rano mlodemu nalot do pokoju, a że spał tak smacznie to wieloryb wcisnał mu sie do łóżka .Jak miło przytulic dzieciora nawet jeśli jest juz wiekszy od własnej matki.No i zasnęłam prawie do 11
.
Mala79, ania.g, Arwena, Magdala, efcia, anna maria, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny