35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A mialam pytac dziewczyny koncem ciazy mialyscie takie klucia , ciagniecia i dziwne uczucie urywania podwozia sie i jakby ktos cos w srodku wwiercal w piczkinsie ?Bo u mnie cos tak od 2dni sie dzieje.W tym samym czasie i mlody sie wypina i brzuch twardnieje .To chyba normalne nie , znaczy cwiczymy przed godzina 0 ???
Nic kompletnie nie pamietam sprzed lat . heh -
Mala79 wrote:Ja Tobie w tej kwestii nie pomoge bo zero czucia czegokolwiek do samego konca z reszta nawet lekarz jak przylazil podczas robienia ktg to siedzial z wywaluszonymi slepiami ze siedze cicho podczas skurczy ja nic kuzwa nie czulam ech ale u mnie to byl hardcore wiec milkne co by Cie nie przerazac przed ta godzina 0
Marzy mi sie naturalny porod bez wspomagania oxy , ktora naprawde wywoluje duzo silniejsze i bolesniejsze bole. Brrrefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A ja dzisiaj mam dzien lenia i siedzenia w domu nie zamierzam nigdzie sie wylaniac.
Umyje se zaraz klaki, zmyje lakier z pazurow u nog i mam w jak wolne popołudnie na dodatek niedzielne o! -
Witam sie I musze, musze Wam powiedziec co mi sie snilo.
Snilo mi sie, ze urodzilam dziecko tak z kopyta, bo nie snilo mi sie , ze bylam w ciazy, zreszta porod tez mi sie nie snil, tylko jak mi je dali takie otulone w bialy kocyk I przystawilam je do cycka I zaczelo ssac tak intensywnie, az sie krztusilo.Boziu jakie to bylo nieziemskie.
Ja juz nie wiem, co za czlonek z tym zachodzeniem jest. Wszystko pieknie, tempka pieknie, ovu pieknie, bzyki sa a test oblany nosz prostytutka jego mac.
Asiula, prasuj dziewczyno dzis.Mala79, efcia, kapturnica, ania.g, BISCA, Dziobak, caffe, iwcia77, moremi, Mega, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Fajny sen Magdala mialas
Mi ostatnimi czasy nic sie nie sni, zasypiam i budze sie czesto w tej samej pozycji
Ja tez tak mam nieraz, zasypiam I budze sie jakbym 5 minut tylko spala, ale wczoraj to pjechalam...mam nadzieje, ze na dekiel mi ta chec zaciazenia nie siada.efcia lubi tę wiadomość
Magdala wrote:Witam sie I musze, musze Wam powiedziec co mi sie snilo.
Snilo mi sie, ze urodzilam dziecko tak z kopyta, bo nie snilo mi sie , ze bylam w ciazy, zreszta porod tez mi sie nie snil, tylko jak mi je dali takie otulone w bialy kocyk I przystawilam je do cycka I zaczelo ssac tak intensywnie, az sie krztusilo.Boziu jakie to bylo nieziemskie.
Magdala, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Musi być sen proroczy to był!
Sny prorocze
Sny prorocze podobnie jak sny odwrotne mają bardzo podobną konstrukcję. Sny prorocze przedstawiają w sposób dosłowny (czasem z elementami symbolicznymi) przyszłość jaka nas czeka.
mocsnu.pl
Ogladam dokument Ewa Ewart poleca o safistach i ekstremistach.Jak slysze co mowia Ci dekle to noz sie w kieszeni otwiera. Tchorze i popaprance wysadzajace sie w imie innego popierdolenca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 13:52
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ogladam dokument Ewa Ewart poleca o safistach i ekstremistach.Jak slysze co mowia Ci dekle to noz sie w kieszeni otwiera. Tchorze i popaprance wysadzajace sie w imie innego popierdolenca
-
nick nieaktualnyWlasnie pochlonelam obiad teraz musze posprzątać po nim umyć naczynia i w końcu zabrać się za siebie a potem zalegne z książką na łóżku.
Ciekawe co mi z tego wyjdzie... Znając moje szczęście wielkie g
Ale jakis plan jest to najważniejsze
Dwie rzeczy z glowy naczynia i umylam wlosy jakis postep poczynilam
Za to teraz patrze na paznokcie i nagle mi sie kolor spodobal chyba sobie cos domazgram na nich zamiast zmywac przynajmniej jakis podklad mamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 14:34
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pierdziele Kapta Ty tez tak masz?
Ja nie nadazam odbierac domofonu co chwile przychodzi jakas Zuzka i pyta o Młodego czy wyjdzie albo gdzie jest wrr
Sie wkurzylam i wylaczylam domofon od 14stej jakies 10 razy odbieralam kufa no!
Z wrazenia musialam koncepcje paznokci zmienic bo porypalam kolejnosc echmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny