X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A mialam pytac dziewczyny koncem ciazy mialyscie takie klucia , ciagniecia i dziwne uczucie urywania podwozia sie i jakby ktos cos w srodku wwiercal w piczkinsie ?Bo u mnie cos tak od 2dni sie dzieje.W tym samym czasie i mlody sie wypina i brzuch twardnieje .To chyba normalne nie , znaczy cwiczymy przed godzina 0 ???
    Nic kompletnie nie pamietam sprzed lat . heh
    Ja Tobie w tej kwestii nie pomoge bo zero czucia czegokolwiek do samego konca z reszta nawet lekarz jak przylazil podczas robienia ktg to siedzial z wywaluszonymi slepiami ze siedze cicho podczas skurczy ja nic kuzwa nie czulam ech ale u mnie to byl hardcore wiec milkne co by Cie nie przerazac przed ta godzina 0

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ja Tobie w tej kwestii nie pomoge bo zero czucia czegokolwiek do samego konca z reszta nawet lekarz jak przylazil podczas robienia ktg to siedzial z wywaluszonymi slepiami ze siedze cicho podczas skurczy ja nic kuzwa nie czulam ech ale u mnie to byl hardcore wiec milkne co by Cie nie przerazac przed ta godzina 0
    Spokojnie ja swoj hardcore 14lat temu przeszlam.Z tym ,ze wtedy nie mialam wogole wlasnych boli ani nic takiego wczesniej.Kompletnie nic .Dopiero oxy musialam miec i nie wspominam tego dobrze.
    Marzy mi sie naturalny porod bez wspomagania oxy , ktora naprawde wywoluje duzo silniejsze i bolesniejsze bole. Brrr

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A ja dzisiaj mam dzien lenia i siedzenia w domu nie zamierzam nigdzie sie wylaniac.
    Umyje se zaraz klaki, zmyje lakier z pazurow u nog i mam w jak wolne popołudnie na dodatek niedzielne o!
    To tak jak ja.Nigdzie sie nie ruszam z domu dzis. 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie I musze, musze Wam powiedziec co mi sie snilo.

Snilo mi sie, ze urodzilam dziecko tak z kopyta, bo nie snilo mi sie , ze bylam w ciazy, zreszta porod tez mi sie nie snil, tylko jak mi je dali takie otulone w bialy kocyk I przystawilam je do cycka I zaczelo ssac tak intensywnie, az sie krztusilo. :-) Boziu jakie to bylo nieziemskie.

Ja juz nie wiem, co za czlonek z tym zachodzeniem jest. Wszystko pieknie, tempka pieknie, ovu pieknie, bzyki sa a test oblany nosz prostytutka jego mac.
    Asiula, prasuj dziewczyno dzis.

Mala79, efcia, kapturnica, ania.g, BISCA, Dziobak, caffe, iwcia77, moremi, Mega, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To tak jak ja.Nigdzie sie nie ruszam z domu dzis. 8)
    Witam w klubie siedzacych w domu:-)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny sen Magdala mialas :-)
    Mi ostatnimi czasy nic sie nie sni, zasypiam i budze sie czesto w tej samej pozycji

kapturnica, Mega, Magdala lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Fajny sen Magdala mialas :-)
    Mi ostatnimi czasy nic sie nie sni, zasypiam i budze sie czesto w tej samej pozycji

Ja tez tak mam nieraz, zasypiam I budze sie jakbym 5 minut tylko spala, ale wczoraj to pjechalam...mam nadzieje, ze na dekiel mi ta chec zaciazenia nie siada. :-/

efcia lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptu, mnie w piczkinsie dzgalo na koniec ciąży, jak rano szłam z pociągu do roboty, to czasami musialam przysiąść.. Podobno to normalne..

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Witam sie I musze, musze Wam powiedziec co mi sie snilo.

Snilo mi sie, ze urodzilam dziecko tak z kopyta, bo nie snilo mi sie , ze bylam w ciazy, zreszta porod tez mi sie nie snil, tylko jak mi je dali takie otulone w bialy kocyk I przystawilam je do cycka I zaczelo ssac tak intensywnie, az sie krztusilo. :-) Boziu jakie to bylo nieziemskie.
    Musi być sen proroczy to był!

Magdala, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Musi być sen proroczy to był!

Sny prorocze

Sny prorocze podobnie jak sny odwrotne mają bardzo podobną konstrukcję. Sny prorocze przedstawiają w sposób dosłowny (czasem z elementami symbolicznymi) przyszłość jaka nas czeka.

mocsnu.pl

;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam dokument Ewa Ewart poleca o safistach i ekstremistach.Jak slysze co mowia Ci dekle to noz sie w kieszeni otwiera. Tchorze i popaprance wysadzajace sie w imie innego popierdolenca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 13:52

Heretyczka lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ogladam dokument Ewa Ewart poleca o safistach i ekstremistach.Jak slysze co mowia Ci dekle to noz sie w kieszeni otwiera. Tchorze i popaprance wysadzajace sie w imie innego popierdolenca
    Nigdy tego nie rozumialam i nie zrozumiem co ich pcha do takiego czynu. Dziwacy i tyle

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie pochlonelam obiad teraz musze posprzątać po nim umyć naczynia i w końcu zabrać się za siebie a potem zalegne z książką na łóżku.
    Ciekawe co mi z tego wyjdzie... Znając moje szczęście wielkie g

Ale jakis plan jest to najważniejsze :-)

Dwie rzeczy z glowy naczynia i umylam wlosy jakis postep poczynilam

Za to teraz patrze na paznokcie i nagle mi sie kolor spodobal chyba sobie cos domazgram na nich zamiast zmywac przynajmniej jakis podklad mam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 14:34

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide na tanksztele
    która co chce?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ide na tanksztele
    która co chce?
    A co mozna chciec? :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A co mozna chciec? :-D
    jusz wruciłam
    mam rużową koszulke

iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele Kapta Ty tez tak masz?
    Ja nie nadazam odbierac domofonu co chwile przychodzi jakas Zuzka i pyta o Młodego czy wyjdzie albo gdzie jest wrr
    Sie wkurzylam i wylaczylam domofon od 14stej jakies 10 razy odbieralam kufa no!

Z wrazenia musialam koncepcje paznokci zmienic bo porypalam kolejnosc ech

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jusz wruciłam
    mam rużową koszulke

Hehe no to fajnie ja mam kilka rozowych paznokci reszta niebieska

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzie wszyskie?obżarły sie i leżo?

efcia, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dzie wszyskie?obżarły sie i leżo?
    Zgadlas jeszcze troche i zapodam kawke i upichconego sernika poki co leze jak zwierzę

‹‹ 10990 10991 10992 10993 10994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ