35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie bo nie mamy domofonu w domu prywatnym
.
Poza tym młody juz w takim wieku ,że raczej komunikuje sie ze znajomymi telefonicznie. A ja najwyżej robie dla niego za szofera jak chce gdzieś dalej jechac -
witam sie niedzielnie
Asiula-tulaski sle
Kapta - mnie dzgalo i kulo (jak chodzilam ) w piczkinsie jak Paszcze..niby nie bolalo ale bylo to strasznie nieprzyjemne i dyskomfortowe
Hera- daj jutro znac co z Tupkiem a tymczasem usciskaj go ode mnie skoro calusy go bola
zazdraszczam krakowskiego spotkania ale ja tez musze sie pochwalic- wczoraj Iwone w drodze powrotnej z Rimini wpadla z rodzinka do Padwy mnie odwiedzic, troche czasu nam bylo malo ale miejmy nadzieje , ze jeszcze sie spotkamy
. Iwone to usposobienie dobroci i spokoju, syn energiczny i ciekawy ale troche sie nudzil z nami a z ivo jeszcze bawic sie nie mogl
, maz Iwone dowcipny , wesoly czlowiek i godol po slunsku
- super sympatycznie bylo. powymienialismy sie prezentami ( magnesy byly , dostalam miodek z ich pasieki ( mniam) a ivo swietna ksiazeczke do kapieli , ktora piszczy
. bylo fajnie chociaz krotko.
a ja sie pakuje znow nad morze - minimum tydzien zabawie
caffe, Mala79, Arwena, Dziobak, kapturnica, SolarPolar, anna maria, efcia, Heretyczka, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, moremi, malgos741, Mega, Aasiula, kkisia, paszczakin, Bozia3, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, moja starsza poczyniła kolejny krok do prowadzenia życia zwykłej nastolatki. Na wczorajszej imprezie poznała studenta drugiego roku politechniki. Najpierw ok dwóch godz zbierał się na odwagę żeby do niej podejść. Jak podszedł to myślałam że go spławi a oni bardzo przypadli sobie do gustu
Nawet umówili się na jutro. Może wreszcie pożegna tego wirtualnego turbana z Indii. Nie żebym zaraz była rasistką ale zdecydowanie wolę rzeczywistego chłopaka z naszego kraju.
kapturnica, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, Dziobak, Mala79, caffe, dorbie, Mega, Aasiula, anna maria, Heretyczka, Arwena, kkisia, macduska, Magdala, Bliska 77, peppapig, paszczakin, Bozia3, BISCA, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula, co się dzieje?
Gdzie ostatni wykres?
Jakie ostatnie podejście?
Oć tu się tłumaczyć. Natentychmiast!
Doła masz? A już chu, jak trzeba to się z tobą naprasuję, choć miałam już prasowanie zarzucić.Aasiula, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula, przecież wiesz jak ze stymulacja jest, pierwsza probna, następna bardziej skuteczna. A poza tym jeszcze nie dostałaś @