35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Kapta boisz sie porodu ?
Ale chyba najbardziej sie obawiam tego ,że coś mogłoby pójść nie tak .anna maria, moremi, Mega, Bliska 77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ja z Michalem mialam ciezki porod ,i jak z Hela bylam w ciazy to na sama mysl o porodzie rece mi sie pocily i wpadalm w panike.Wiem ze teraz sa inne czasy ,inne podejscie do rodzacej i takie tam bla,bla,bla.....kapturnica wrote:Jakbym napisała ,że nie to pewnie bym skłamała. Wiem co moze mnie czekac i czasem sram żarem .No nie ma co sie czarować
Ale chyba najbardziej sie obawiam tego ,że coś mogłoby pójść nie tak .kapturnica, iwcia77, Mega, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ja z Michalem mialam ciezki porod ,i jak z Hela bylam w ciazy to na sama mysl o porodzie rece mi sie pocily i wpadalm w panike.Wiem ze teraz sa inne czasy ,inne podejscie do rodzacej i takie tam bla,bla,bla.....
anna maria, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój syn wrócil z obozu kadry. Co za młodzież! Popsuli mu ładowarkę, rozwalili gniazdo w głośniku, zarysowali szybke w mp4. I tłumacz synowi, że ma nic nie brać, ze sobą, ale jak to nie może wziąć nic i co robić w wolnym czasie. Wiecie co tam wyprawiali? 15-17 lat. I co z tego, że trener tamtych to wie jak nie można udowodnić kto co zrobił.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry.... Poniedziałek wrrrr....nie lubię....
U mnie wczoraj prasowanie ciuchów na cały tydzień, dziś po pracy musimy odwiedzić bibliotekę, a potem znowu mnie prasowanie czeka - ciuchów męża na wyjazd (prasowanie - w sensie wygładzanie)
Młoda ma rozpoczęcie roku poza szkoła - jakas wojewódzka inauguracja i ma byc w szkole na 7 rano, już mi jej szkoda
Miłego dnia baby, AasiulkaBliska 77, moremi, Mala79, Magdala, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Moja starsza corka rowniez jutro ma rozpoczecie swojej szkolnej kariery i nie powiem, jestem lekko poddenerwowana, ona chyba tez, mlodsza idzie domzlobka ape tym razem juz na "caly etat"
Wszystkim zycze wszystkiego dobrego, za "potrzebujace" trzymam kciuki
Milego dnia laskimoremi, dorbie, Bozia3, Mala79, Magdala, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Mój syn wrócil z obozu kadry. Co za młodzież! Popsuli mu ładowarkę, rozwalili gniazdo w głośniku, zarysowali szybke w mp4. I tłumacz synowi, że ma nic nie brać, ze sobą, ale jak to nie może wziąć nic i co robić w wolnym czasie. Wiecie co tam wyprawiali? 15-17 lat. I co z tego, że trener tamtych to wie jak nie można udowodnić kto co zrobił.
-
Dzien dobry!
Ale sie nie wyspałam heh.Od 6tej mi kurde od drogi piłowanie slychac ,normalnie mozna sie wściec .Ja wiem ,że droge robia ale nie sadziłam ,że jak powycinaja wiekszość tych drzew przy drodze to będzie tak hałas niosło.Jakaś makabra !
Ostatni dzien laby. Moj juz przezywa ,że znow bedzie musial wstawac rano do szkoly.
Moż jeestem wredna matka ale ja tam się ciesze bo wolne wolnym ale rozpasanie jest wtedy tragedia.A tak znów normalnym rytmem dnia trzeba bedzie iśc
Aasiula, dorbie, Bozia3, Mala79, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry , siedze w Invicta , robie raz jeszcze to AMH tylko tym razem tutaj a nie w osiedlowej przychodni zwanej Brussem
Milego dniapeppapig, kapturnica, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, Mala79, Magdala, kkisia, Heretyczka, anna maria, efcia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja też sie nie wyspałam..co pół godziny sie przewracałam z lewa na prawo. Brzuch mnie pobolewał a na ktg wszystki ok.
Pisałam w nocy ale mi pożarło.
Jutro musze z ordynatorem pogadać co dla mnie szykują,poród sn czy cesarke. Bosze ta niepewność,jedno wiem znieczulenia nie chcą dawać
Jeśli mnie wypuszczą moge szukać szpitala w Krakowie ewentualnie gdzie znieczulają na fundusz. Lub rodzić tu gdzie jestem i zapłacić. No zobaczymy co ordynator powie.
Asiula kciuki.
Wszystkim dobrego poniedziałku.
kapturnica, Aasiula, moremi, Mala79, Magdala, ania.g, kkisia, anna maria, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja pospalam do 9.00, także moglam sobie pozwolic na bezsenność o 4.00 w nocy. Ide na 13.00 do pracy i mam w tym tyg 3 dyżury, a potem po 1-2 w tygodniu.
Ciocia zawiezie chłopaków do fryzjera, to mam z głowy strzyżenie maszynkąJutro szkoła.
moremi, Magdala, Aasiula, kkisia, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu takie ch..je jeden z drugim w szpitalach nie chcą dawać znieczulenia na nfz, mimo że nfz wprowadziło? Może i bym zrozumiała w czasie akcji porodowej, że pojawiły się jakieś przeciwwskazania, ale jak się zastrzegają odgórnie, że w tym szpitalu w ogóle nie dają to nie rozumiem tego. Ależ mnie to wkurzyło.
dorbie, Aasiula, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Aasiulauda sie, zobaczysz
Kometa, przepis przepisem ale co zrobic jak anestezjologa niema? Zreszta ministerstwo zaczęło sie wycofywać z pomysłu, ze niby wszystko zależy od przypadku...
Ja na razie porodu sie nie boje. Trochę zaczynam sie cykać tego zamieszania pózniej. Nie wiem czy posyłać młodego do przedszkola w tym czasie? Boje sie ze zwlecze mi choróbskoa z drugiej strony ile ma siedzieć w domu.
Dzis jadę do poradni cukrzycowej, ciekawe co mi powiedzą. Na razie radzę sobie z dieta, tylko jest problem z pieczywem.
Miłego dnia!ComeToMeBaby, moremi, Mala79, Magdala, Aasiula, ania.g, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Na Śląsku i w Krakowie były upały, teraz są na Podlasiu. Mąż ma akurat wolne i postanowił rozwalić ścianę w sypialni.
Ciekawa jestem czy sprawdzi się moja teoria. Wieczorem dam znaćBozia3, Mala79, Magdala, Aasiula, kkisia, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Acha, czyli enefzetowski bubel. Skoro wprowadzają co wprowadzają to powinni zadbać o realizację. O wiele łatwiej się wycofać.
Jakoś wielki szum w mediach się pojawił wraz z pojawieniem się znieczulenia. Ach, jak było pięknie, kochany nfz. Potem widziałam tylko jedną wzmiankę o tym, że to zależy od indywidualnego przypadku, w trakcie akcji porodowej. O tym jak się rzeczywiście sprawa teraz przedstawia nie mówi się nic.Mega lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Acha, czyli enefzetowski bubel. Skoro wprowadzają co wprowadzają to powinni zadbać o realizację. O wiele łatwiej się wycofać.
Jakoś wielki szum w mediach się pojawił wraz z pojawieniem się znieczulenia. Ach, jak było pięknie, kochany nfz. Potem widziałam tylko jedną wzmiankę o tym, że to zależy od indywidualnego przypadku, w trakcie akcji porodowej. O tym jak się rzeczywiście sprawa teraz przedstawia nie mówi się nic.moremi, macduska, ComeToMeBaby, Mala79, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość