35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bozia Ty uzywalas laktatora ???
Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak, ale bardzo rzadko - może z 3 razy. Raz - jak miałam nawał i mały już nie miał siły ściągnąć - i ze dwa razy, jak musiałam gdzieś wyjść pilnie- a on był tylko na cycku - to zostawiałam mu gotową porcję. Mam extra maszyne medele - ale w sumie jak dla mnie - nie wykorzystana. Na te kilka razy wystarczyłby ręczny.
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dlatego ja coraz swiadomiej przyswajam , ze bede rodzic znow bez znieczulenia.No coz przezylam wtedy , przezyje i teraz.Chyba wyjscia nie bede miala innego niestety.
Cionże jakie som!?
Bo my ciągle o rodzeniu a tu zachodzić trzebamoremi, kkisia, Magdala, kapturnica, efcia, BISCA, Mega, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie ,bo tak sie zast czy mi to wogole jest potrzebne.Za mlodego pamietam mialam jeden jakis reczny ale na moje cycki nie dzialal i takie zwykle odciaganie przy nabrzmialych cyckach rekami wystarczalo .I mlody doil dalej. A jak musialam wyjsc to mi latwiej bylo wycisnac pokarm do butelki reka niz tym ustrojstwem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:38
moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cholera..ja naprawde zaczynam sie bać. Staram sie nie panikować. Może jutro sie cokolwiek wyjaśni.
Cionże jakie som!?
Bo my ciągle o rodzeniu a tu zachodzić trzebamoremi, Sabina, kapturnica, peppapig, efcia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
ale była impreza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78fae162f7d5.jpg
bry sie z Wami
ComeToMeBaby wrote:Reni, jak tam zabawa u siostry?ania.g, kkisia, Magdala, Bozia3, moremi, Sabina, Niuta, kapturnica, macduska, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, Dziobak, BISCA, beates, Mega, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dobry. Ale upalow, mow co chcesz Kapta
, zazdroszcze. U mnie leje bez opamietaia. W ogrodku powodz.
Skoro mam ten Bank Holiday to zaordynowalam wcieczke do Greenwich. Odbywa sie tam w ten weeked Sail Royal Greenwich 2015 I mozna ogladac parade roznych statkow oraz nimi plywac, a najwieksza atrakcja sa dwa najwieksze statki Santa Maria Manuela z Portugalii I nasz rodzimy Dar Mlodziezy. To jedziemy ogladac. Szczegolnie spektakularne ma byc popludniowe zakonczenie widowiska parade calej flotylli I jej odplyw z Tamizy w kierunku otwartego morza.
Milego poniedzialku.
Acha zalecenie dla mnie:
od dzis seks raz dziennie przez najblizsze 4 dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:04
ania.g, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, Heretyczka, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, BISCA, beates, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Hej Laski - mam pytanie od Burszty. Ja się na tym kompletnie nie znam, bo nie zażywałam - a ona nie wie co ma kupić - czy Inofem czy Inofolik....prosiła o zapytanie Was.
I jeszcze do Morki mam od niej pytanie - jaka jest nazwa firmy z karmą psią, tą dobrą polecaną?