X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Na Śląsku i w Krakowie były upały, teraz są na Podlasiu. Mąż ma akurat wolne i postanowił rozwalić ścianę w sypialni.

Ciekawa jestem czy sprawdzi się moja teoria. Wieczorem dam znać :-)

Jaka teoria?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam poniedziałkowo w ostatni dzień sierpnia.
    grrr.gif

ComeToMeBaby, BISCA, Mala79, moremi, Aasiula, kkisia, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, czyli skurwysyństwo.
    Sorry Bozia, ale tylko to słowo oddaje mój nastrój w tej chwili :-(

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry,

Wacia, Ty nie mialas sikac ?

Magdala, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja

Nie za bardzo mam wene na pisanie wiec napisze ogólnie

Udanego poniedziałku, trzymajcie sie

Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja coraz swiadomiej przyswajam , ze bede rodzic znow bez znieczulenia.No coz przezylam wtedy , przezyje i teraz.Chyba wyjscia nie bede miala innego niestety.

Bozia3, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia kupilas szczaczo-patyka ?

efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Ty uzywalas laktatora ???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bozia Ty uzywalas laktatora ???
    Tak, ale bardzo rzadko - może z 3 razy. Raz - jak miałam nawał i mały już nie miał siły ściągnąć - i ze dwa razy, jak musiałam gdzieś wyjść pilnie- a on był tylko na cycku - to zostawiałam mu gotową porcję. Mam extra maszyne medele - ale w sumie jak dla mnie - nie wykorzystana. Na te kilka razy wystarczyłby ręczny.

Natka_79, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak, ale bardzo rzadko - może z 3 razy. Raz - jak miałam nawał i mały już nie miał siły ściągnąć - i ze dwa razy, jak musiałam gdzieś wyjść pilnie- a on był tylko na cycku - to zostawiałam mu gotową porcję. Mam extra maszyne medele - ale w sumie jak dla mnie - nie wykorzystana. Na te kilka razy wystarczyłby ręczny.
    No wlasnie ,bo tak sie zast czy mi to wogole jest potrzebne.Za mlodego pamietam mialam jeden jakis reczny ale na moje cycki nie dzialal i takie zwykle odciaganie przy nabrzmialych cyckach rekami wystarczalo .I mlody doil dalej. A jak musialam wyjsc to mi latwiej bylo wycisnac pokarm do butelki reka niz tym ustrojstwem.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dlatego ja coraz swiadomiej przyswajam , ze bede rodzic znow bez znieczulenia.No coz przezylam wtedy , przezyje i teraz.Chyba wyjscia nie bede miala innego niestety.
    Cholera..ja naprawde zaczynam sie bać. Staram sie nie panikować. Może jutro sie cokolwiek wyjaśni.
    Cionże jakie som!?
    Bo my ciągle o rodzeniu a tu zachodzić trzeba ;)

moremi, kkisia, Magdala, kapturnica, efcia, BISCA, Mega, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wlasnie ,bo tak sie zast czy mi to wogole jest potrzebne.Za mlodego pamietam mialam jeden jakis reczny ale na moje cycki nie dzialal i takie zwykle odciaganie przy nabrzmialych cyckach rekami wystarczalo .I mlody doil dalej. A jak musialam wyjsc to mi latwiej bylo wycisnac pokarm do butelki reka niz tym ustrojstwem.
    A to widzisz - ja rękami nie potrafię ściągnąć. Za pierwszym razem tym ręcznym dawałam radę. W każdym razie ten wypaśny to wydatek niepotrzebny jak dla mnie, ale może niektórym dziewczynom się przydaje. Ja mam taką kumpelę, którą brzydzi karmienie piersią i ona cały czas na laktatorze jedzie - to dla niej warto mieć dobry sprzęt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:38

moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Cholera..ja naprawde zaczynam sie bać. Staram sie nie panikować. Może jutro sie cokolwiek wyjaśni.
    Cionże jakie som!?
    Bo my ciągle o rodzeniu a tu zachodzić trzeba ;)
    już za późno na strach hehe nie uciekniesz...lepiej odpoczywaj i ciesz się, że Ci zabrali wariatkę od pilota...bo już niedługo nie pośpisz za bardzo...:)

moremi, Sabina, kapturnica, peppapig, efcia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale była impreza
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78fae162f7d5.jpg

bry sie z Wami
    ComeToMeBaby wrote:
    Reni, jak tam zabawa u siostry? :-)

ania.g, kkisia, Magdala, Bozia3, moremi, Sabina, Niuta, kapturnica, macduska, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, Dziobak, BISCA, beates, Mega, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. Ale upalow, mow co chcesz Kapta ;-), zazdroszcze. U mnie leje bez opamietaia. W ogrodku powodz.

Skoro mam ten Bank Holiday to zaordynowalam wcieczke do Greenwich. Odbywa sie tam w ten weeked Sail Royal Greenwich 2015 I mozna ogladac parade roznych statkow oraz nimi plywac, a najwieksza atrakcja sa dwa najwieksze statki Santa Maria Manuela z Portugalii I nasz rodzimy Dar Mlodziezy. To jedziemy ogladac. Szczegolnie spektakularne ma byc popludniowe zakonczenie widowiska parade calej flotylli I jej odplyw z Tamizy w kierunku otwartego morza.

Milego poniedzialku.

Acha zalecenie dla mnie:
    od dzis seks raz dziennie przez najblizsze 4 dni. B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:04

ania.g, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, Heretyczka, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, BISCA, beates, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś Ci nie poszło z tymi emotami ;-)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ostatni dzień laby...
    Peppa, przyduś tam tego ordynatora. Ile można w niepewności siedzieć. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli.

kkisia, Magdala, Sabina, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja witam :)

Milego dnia

A Bisca czekamy na wiesci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:10

Sabina, ania.g, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    coś Ci nie poszło z tymi emotami ;-)

A za cholere. Nic to.

Reni lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski - mam pytanie od Burszty. Ja się na tym kompletnie nie znam, bo nie zażywałam - a ona nie wie co ma kupić - czy Inofem czy Inofolik....prosiła o zapytanie Was.

I jeszcze do Morki mam od niej pytanie - jaka jest nazwa firmy z karmą psią, tą dobrą polecaną?

FZuMp1.png

‹‹ 10993 10994 10995 10996 10997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ