35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:kuźwa znając życie do kolejnej stymulacji podejdę w styczniu, bo pewnie kasy już nie ma
Ale październikowy berbeć był zawsze moim marzeniemMogę się tym marzeniem z Tobą podzielić
moremi lubi tę wiadomość
-
no mało jakoś było
mam nadzieję, że teraz trochę podkręcą tempo
bo jednak chciałabym 2 szczeniakiBozia3, Sabina, kkisia, caffe, macduska, efcia, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, gosia7122, Magdala, Mega, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Kisławo ale dlaczemu się boisz?
Ty się bój uciekającego czasu!
Tego tez sie boje
Czekam na @ i zadzwonie
Obiecalam chlopu
A przez wyjazd moze sie poprzestawiac
A z @ nie chce isc
Na bank koniec wrzesnia lub poczatek pazdziernika ( zalezy od @ )
Zaczynam od nowa zabawe z iglami i strzykawkamiSabina, Reni, caffe, efcia, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Mega, malgos741, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Inofem i inofolic mają niemal identyczny skład. Inofem jest tańszy, ale jeżeli ktos nie trawi cytrynowego smaku, to lepszy bedzie inofolic. Mi osobiście bardziej pasował inofolic, ale...
Inofolic ma 20 saszetek - starcza na 10 dni.
Inofem ma 30 saszetek - starcza na 15 dni.
Karma... Sucha czy mokra?
A tak swoją drogą to na co jet ten inofem? Może ja bym se to zakupiła? To jest po prostu kwas foliowy?moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no mało jakoś było
mam nadzieję, że teraz trochę podkręcą tempo
bo jednak chciałabym 2 szczeniakimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Tak, ale bardzo rzadko - może z 3 razy. Raz - jak miałam nawał i mały już nie miał siły ściągnąć - i ze dwa razy, jak musiałam gdzieś wyjść pilnie- a on był tylko na cycku - to zostawiałam mu gotową porcję. Mam extra maszyne medele - ale w sumie jak dla mnie - nie wykorzystana. Na te kilka razy wystarczyłby ręczny.
Kapta, to bedzue twój drugi poród. Bedzie lepiejzobaczysz
-
z tego co wiem, to nawet przed iui badają
a my mieliśmy ICSI więc tu wybrali najlepsiejszegoBozia3 wrote:Reńka - a czy Wy w końcu sprawdziliście tą morfologię chłopa? Bo to trochę niepoważne, że robią Wam in vitro bez tego badania....chyba, że coś przegapiłam...kkisia, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Bozia a która masz medele? Bo ja sie zastanawiam czy brać czy nie... Karmienie cycem bardziej mnie przeraża niz rodzenie.
Kapta, to bedzue twój drugi poród. Bedzie lepiejzobaczysz
peppapig, Dziobak, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ale Reńka nie zna tej morfologii z tego co pamiętam...to dziwaczne chyba?
Do in vitro nie ma znaczenia
Jesli parametry slabe to wybieraja najlepsze plemniki i zapladniaja pojedynczo
Jesli ok lub w miare ok to wpuszczaja bande i ktory pierwszy ten lepszyBozia3, kapturnica, anna maria, efcia, BISCA, moremi, Mega, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
jeśli chodzi o mój szpital, to ja nic nie wiem
jak czytam wątek IVF, to tam laski mówią o jakiś kategoriach zarodków i takie tam
ja usłyszałam, że jest dwudniowy, bardzo dobrze rokujący
jak pójdę na wizytę w październiku, to zapytam o takie szczegółykkisia, moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z tego co wiem, to nawet przed iui badają
a my mieliśmy ICSI więc tu wybrali najlepsiejszego -
nick nieaktualnyReni wrote:jeśli chodzi o mój szpital, to ja nic nie wiem
jak czytam wątek IVF, to tam laski mówią o jakiś kategoriach zarodków i takie tam
ja usłyszałam, że jest dwudniowy, bardzo dobrze rokujący
jak pójdę na wizytę w październiku, to zapytam o takie szczegóły
Tylko stresuja sie tymi kategoriami
Moje tez niby super hiper 11 komorek i co wielkie g
Ja w sumie moglabym podejsc juz teraz
Ale po urlopie troche z kasa krucho i musze miesiac odroczycmoremi lubi tę wiadomość
-
dlatego, że jestem 35+ i oni, żeby nie marnować czasu i jajec od razu lecą z ICSI
a przede wszystkim dlaetgo, że jest niepłodność idiotyczna
Bozia3 wrote:no zaraz...bo coś nie kumam. Z tego co pamiętam - Twój chłop miał bardzo dobre wyniki badań - choć nie znał morfologii. To dlaczego Wam robili ICSI - skoro Kiśka pisze, że ta metoda tylko przy bardzo słabym nasieniu - żeby jednego dobrego ogiera wybrać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:20
Sabina, kapturnica, kkisia, Bozia3, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no zaraz...bo coś nie kumam. Z tego co pamiętam - Twój chłop miał bardzo dobre wyniki badań - choć nie znał morfologii. To dlaczego Wam robili ICSI - skoro Kiśka pisze, że ta metoda tylko przy bardzo słabym nasieniu - żeby jednego dobrego ogiera wybrać?
Bozia niektore kliniki i szpitale nie bawia sie w bande kto pierwszy ten lepszy
Zalezy od ich polityki
Ja teraz wiem ze dostane ten klej za darmo
A niektore placakapturnica, moremi lubią tę wiadomość