35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbbcia pozbylas sie juz calej watahy z domu ??
kapturnica, kkisia, macduska, efcia, moremi, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tak. My w poniedziałek wybiliśmy w góry, a we wtorek odjechali ostatni goście. Jak wróciliśmy do domu było już cicho i spokojnie.Miodzio
kkisia, Sabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc baby
Straszny war..pije i pije zimne z lodówki..to wode to sok uff
Anna maria pytałaś jak rodziłam,dwa porody sn ale sie i tak bojeeee.
Drugi luzik bo na podtrzymaniu malizna 2kg ale pierwszy,brrrrrrr
Co do karmy warto poczytać o BRIT
Nie pamietam dokł jak sie pisze ale ma bardzo dobry skład. Kupuje kotu i psom. Lubiąkkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
no nie kumam
seryjnie
wytłumaczysz?
bo mi się trochę system wiesza po weselu i poprawinachkapturnica wrote:No jak Renek nie rozumeisz ?kapturnica, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no nie kumam
seryjnie
wytłumaczysz?
bo mi się trochę system wiesza po weselu i poprawinachkkisia, Reni, Bozia3, macduska, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no nie kumam
seryjnie
wytłumaczysz?
bo mi się trochę system wiesza po weselu i poprawinachkapturnica, peppapig, kkisia, Reni, Bozia3, macduska, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/813e621b5e34.jpg
aaaaaaaaaa no tak
Kometa dzwoniłaś????????
kapturnica wrote:Hheheheheh Renek rozśmiechujkałas mnie.No nasza satelita miała dzis dzwonićkkisia, kapturnica, Sabina, caffe, peppapig, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja jutro do roboty po urlopie wracam
Dzisiaj bylismy z małym po jego wyprawkę do "szkoły". Za chusteczki do mycia, mleko, pieluchomajki i pampersy zapłaciłam 413 złSabina, kapturnica, kkisia, peppapig, efcia, Dziobak, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny