35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam! żyw jestem
Wróciliśmy z urlopu, dziś okupilam Młodą do przedszkola. Czas wrócić do normalnego życia
Jeśli tak mają nadal wyglądać wakacje, to ja pi...., znaczy wyrazam swoje niezadowolenie.
Czy ktoś może mi napisać jakieś streszczenie?anna maria, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, Mala79, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Hej Laski - mam pytanie od Burszty. Ja się na tym kompletnie nie znam, bo nie zażywałam - a ona nie wie co ma kupić - czy Inofem czy Inofolik....prosiła o zapytanie Was.
I jeszcze do Morki mam od niej pytanie - jaka jest nazwa firmy z karmą psią, tą dobrą polecaną?
Inofolic ma 20 saszetek - starcza na 10 dni.
Inofem ma 30 saszetek - starcza na 15 dni.
Karma... Sucha czy mokra?Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry upalow cd,
,przeprowadzki cd. zmeczenia cd.milego dnia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 31 sierpnia 2015, 20:18
Sabina, kapturnica, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bozia inofem różni się od inofoliku smakiem i ceną. Działanie to samo. A karma to chyba royal canin, ja taką kupuję dla koty, ale są i psie
Składem niewiele się różni od whiskasa czy innych marketówek.
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Od kilku dni notuje wzrost aktywności Toto. Do tego stopnia, że rusza mi się cały brzuch.
Chyba dopiero teraz do męża dotarło, że to jest żywy potwórkapturnica, ania.g, kkisia, Sabina, anna maria, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Mala79, BISCA, gosia7122, SolarPolar, Magdala, Mega, malgos741, megan8, Arwena, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
weterynaryjne też?
to czym mam karmić psa????????
moremi wrote:Royal jest najgorszą karmą w tym przedziale cenowym. Mają dobry marketing i sponsorują gabinety weterynaryjne.
Składem niewiele się różni od whiskasa czy innych marketówek.Mega lubi tę wiadomość
-
i nie mogłam wytrzymać
zadzwoniłam do Szpitala i umówiłam się na wizytę
20.10
ale przynajmniej już wiem kiedymoremi, kapturnica, caffe, kkisia, Sabina, Bozia3, anna maria, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Mala79, BISCA, beates, gosia7122, paszczakin, Magdala, Mega, malgos741, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i nie mogłam wytrzymać
zadzwoniłam do Szpitala i umówiłam się na wizytę
20.10
ale przynajmniej już wiem kiedy
W każdym razie konkret jest
Ps. Ja celuję na 20.10 z porodemWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:53
kkisia, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
we wrześniu, pod koniec miałam dzwonić, żeby się umówić na wizytę!
i pewnie wtedy miałabym wizytę listopad, grudzień
Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Mega, Arwena lubią tę wiadomość