35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co Ty je w Peweksie kupowałaś?
caffe wrote:Dzisiaj bylismy z małym po jego wyprawkę do "szkoły". Za chusteczki do mycia, mleko, pieluchomajki i pampersy zapłaciłam 413 złWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:34
caffe, kapturnica, kkisia, Sabina, efcia, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:co Ty je w Peweksie kupowałaś?
Reniek, tera wykład dla Ciebie:
im dziecko większe, tym pieluchy droższe... jak dla noworodka wychodzi (mam na myśli pampersy) ok. 56gr/szt to dla takiego co waży ok. 12-14kg 90gr/szt
mleka też zjada więcej, a mój mleko uwielbia i takie 800g ma na 6 dni... a opakowanie ok. 53 zł
pieluchomajtki są bardzo wygodne gdy dziecko biega, bo mu przynajmniej "matnia" pampersowa między nogami do kolan nie zwisa. Jedna szt takich majtek to 1,12 zł...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:40
peppapig, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:w rossmannie, ze zniżką to było...
Nawet ze zniżkami
Ja mojemu do 3 gimnazjum zapł 600 zets za ksiązki i zeszyty buty plecak to kolejne 300,tragedia..
Dobrze że pierwsza gimnazjum ma za free podrecznikiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:40
kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
popuści mężowi?
"SYN Co jest najbardziej znane Szopena?
JA Szopena?!... Polonez As-dur?.. Etiuda Rewolucyjna?..
SYN Ale taki najbardziej. Ze od początku już wiadomo.
JA To Etiuda Rewolucyjna.
SYN Podobno napisał to dla jakiejś dupy.
JA Dla dupy to nie rewolucyjna. Chyba.
SYN Ciekawe czy popuściła mu szpary.
JA Czy co zrobiła?
SYN No - czy zapiął ją. Gwint zerwał...
JA No ja lecę, śpieszę się, lecę.
SYN Gdzie ty się znowu śpieszysz tato kurwa!" A. Miauczyński
caffe wrote:Czyli jak palec boży pogmera to będzie, a jak nie pogmera to nie będzie? Na luzaka teraz?caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Sz..kurde drogie te dzieci
Nawet ze zniżkami
Ja mojemu do 3 gimnazjum zapł 600 zets za ksiązki i zeszyty buty plecak to kolejne 300,tragedia..
Dobrze że pierwsza gimnazjum ma za free podrecznikipeppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde no jak to ??? !!!
I spadł mi zapał.
Chyba to dobrzeżycie się prostsze zrobiło
Bedzie jak Caffe napisała, jak wpadniemy to fajnie, jak nie to nie.kapturnica, peppapig, kkisia, efcia, caffe, Mala79, BISCA, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia nam dozuje emołszyn kurde!
E tam! Próbuję obiad zjeśc. Z roboty wróciłam dopiero co.
Nawet testu jeszcze nie mam. Zaraz jadę kupić. U mnie to cała wyprawa bo w naszej aptece (wsiowej znaczy) nie chcę kupować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:49
Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość