35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/813e621b5e34.jpg
aaaaaaaaaa no tak
Kometa dzwoniłaś????????
to było olśnienie na miarę potężnej imprezy i jeszcze lepszych poprawinReni, efcia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:w rossmannie, ze zniżką to było...
Reniek, tera wykład dla Ciebie:
im dziecko większe, tym pieluchy droższe... jak dla noworodka wychodzi (mam na myśli pampersy) ok. 56gr/szt to dla takiego co waży ok. 12-14kg 90gr/szt
mleka też zjada więcej, a mój mleko uwielbia i takie 800g ma na 6 dni... a opakowanie ok. 53 zł
pieluchomajtki są bardzo wygodne gdy dziecko biega, bo mu przynajmniej "matnia" pampersowa między nogami do kolan nie zwisa. Jedna szt takich majtek to 1,12 zł...caffe lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Kometa, a mogłabyś z łaski swojej powiedzieć czy się dodzwoniłaś?
dla tych co byli na poprawinach: dzwoniłam, dodzwoniłam się, a potem napisałam, że 22.09 o 16:40 będziemy na wizycie.kkisia, kapturnica, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra jakbym nie zakodowała, to jutro zapytam
co nie?ComeToMeBaby wrote:oczywiście, mogłabym.
dla tych co byli na poprawinach: dzwoniłam, dodzwoniłam się, a potem napisałam, że 22.09 o 16:40 będziemy na wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:18
ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra jakbym nie zakodował, to jutro zapytam
co nie?
jakby ci długo nie przechodziły te poprawiny to może jedź na kroplówkę na wytrzeźwiałkę, czy cuś...kkisia, Reni, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem tylko wielce zmęczona
i musiałam dzisiaj w nocy szybko spać, żeby dwa dni odespać
także ten..no..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:26
Reni lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a dlaczego CIę przeraża? To najlepsza frajda w całej tej zabawie....na początku tylko jest trudno - bo bardzo boli no i te nawały trzeba opanować, ale potem jest supero..nic się nie bój. Ja mam medela swing - jest świetna.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
jutro jestem zwarta, rozwarta (czekej...niepotrzebne skreślić) i gotowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:33
Mala79, kkisia, BISCA, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoczytalam
Wacia ała nie zazdraszczam bolu zapalnego i podziwiam ze masz jeszcze sily jechac do tej dalszej apteki
Morka wstrzel sie z porodem na 23 października w moje urodziny
Reni oj Bidolku zmeczony szkoda ze nie da się na zapas wyspac i odpocząć
Ja wypralam ale z prasowaniem poczekam do później teraz za goraco żeby kwitnac przy zelazkuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:35
Reni, macduska, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie ,bo tak sie zast czy mi to wogole jest potrzebne.Za mlodego pamietam mialam jeden jakis reczny ale na moje cycki nie dzialal i takie zwykle odciaganie przy nabrzmialych cyckach rekami wystarczalo .I mlody doil dalej. A jak musialam wyjsc to mi latwiej bylo wycisnac pokarm do butelki reka niz tym ustrojstwem.
dorbie, efcia, moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość