35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, no i co tam ?
Jeśli chodzi Ci o test to olałam jeden.
Negatyw.
Jutro najszczam jeszcze raz dla pewności ale nie mam złudzeń. To 27dc. Termin spodziewanej @.
Ale najszczam. A co se bede żałować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 17:58
moremi, Mega, Sabina, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bisca, to trzymam kciuki za udane rozmnażanie, transferowanie, zaciążanie, ciążę i poród! Tak w pakiecie od razu za wszystko

Dzieki, dzieki ale prrrrrrr ! nie tak szybko ! Jaki porod ? powoli, etapami. Jak zajde, to musze sie nacieszy ciaza. O porodach, popekanym kroczu, zakrwawionych brodawkach i kupach mam czas myslec
dorbie, moremi, caffe, Mega, megan8, Sabina, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jeśli chodzi Ci o test to olałam jeden.
Negatyw.
Jutro najszczam jeszcze raz dla pewności ale nie mam złudzeń. To 27dc. Termin spodziewanej @.
Ale najszczam. A co se bede żałować!
Z trzymanego siku robilas ? Bo jak nie, to sie nie liczy. Trzba potrzymac z 4 godziny bez picia.
Jutro rano powtorz.
Nie nakrecam, ale trzymam kciuki
macduska, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dzieki, dzieki ale prrrrrrr ! nie tak szybko ! Jaki porod ? powoli, etapami. Jak zajde, to musze sie nacieszy ciaza. O porodach, popekanym kroczu, zakrwawionych brodawkach i kupach mam czas myslec

Mój młody w sobotę miał 12 urodziny. Przypomniało mi się to uczucie jak go pierwszy raz zobaczyłam.
Bezcenne.
BISCA, Mala79, dorbie, gosia7122, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, caffe, Mega, Sabina, anna maria, kkisia, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No wlasnie ,bo tak sie zast czy mi to wogole jest potrzebne.Za mlodego pamietam mialam jeden jakis reczny ale na moje cycki nie dzialal i takie zwykle odciaganie przy nabrzmialych cyckach rekami wystarczalo .I mlody doil dalej. A jak musialam wyjsc to mi latwiej bylo wycisnac pokarm do butelki reka niz tym ustrojstwem.
nie miałam wcale ,bałam się tego ustrojstwa jak ognia ,położna mi przyniosła na pierwszą wizytę ale ja nawet przy nawale nie użyłam,często przystawiałam i jakoś szło.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro nowy rok szkolny. Nie wiem gdzie sie Simba podziewa ale ma przrabane u Pani jak jej nie bedzie na apelu .....
O reszcie nie wspomne
Mala79, Heretyczka, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, megan8, Magdala, Sabina, Reni, kkisia, ania.g, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja cały czas używam rossmanowskich nawet dla noworodka kupiłam jak masz kartę to stale mają zniżkę ,mleko też tam kupuję za 500 gramowę płacę 15 zł i jestem zadowolona,nie ma Marysia żadnych uczuleń ,desery i obiadki tez mają fajne z serii badydreeam .Co do karmienia to ważna jest technika ja dopiero przy trzecim dziecku dowiedziałam sie że żle to robię i naczyłam się z filmików z internetu.Natka_79 wrote:Caffe, a próbowałaś moze tych pieluch i majtek rossmanowskich? Ale z serii play&fit czy jakoś tak. U mnie sie sprawdziły
nawet zamierzam teraz szybciej wejść w te pieluszki. Zreszta to bedą testy czy cos nie uczula 
Z Biedronki dady też są dobre ale to wszystko kwestia wypróbowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:27
dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja kiedyś tez używałam tych Dada z Biedronki i były jak Pampersy, a teraz będę oszczędzać, więc pewnie tez się na te Rossmanowskie skuszęgosia7122 wrote:ja cały czas używam rossmanowskich nawet dla noworodka kupiłam jak masz kartę to stale mają zniżkę ,mleko też tam kupuję za 500 gramowę płacę 15 zł i jestem zadowolona,nie ma Marysia żadnych uczuleń ,desery i obiadki tez mają fajne z serii badydreeam .Co do karmienia to ważna jest technika ja dopiero przy trzecim dziecku dowiedziałam sie że żle to robię i naczyłam się z filmików z internetu.
Z Biedronki dady też są dobre ale to wszystko kwestia wypróbowania.
Dobrze, że piszesz, że sa ok. Ja pamietam, że się zawiodłam na Bella Happy bo były gorsze od papmpersów, przeciekaly bokiem, jakies falbanki były źle wyprofilowane, a kosztowaly prawie tyle co Pampersy
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny