35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Morka wstrzel sie z porodem na 23 października w moje urodziny
Mala79 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Ja mam ze swojskiej kury
no i domowa vegeta, a i warzywka też swoje, także ten tego...
wiesz... warzywka to tak pasują do zupki z kurki.Mega, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Dzieki, dzieki ale prrrrrrr ! nie tak szybko ! Jaki porod ? powoli, etapami. Jak zajde, to musze sie nacieszy ciaza. O porodach, popekanym kroczu, zakrwawionych brodawkach i kupach mam czas myslec
BISCA lubi tę wiadomość
-
Bisca, cieszę się, że ruszacie
Tak samo nie mogę się doczekać kolejnego podejścia Renisławy
Dobrze, że Sabcia wróciła
U nas ruszył remont. Mąż się do niego zabrał i muszę przyznać, że coś mu tam wychodzi. Jak dobrze pójdzie, to jeszcze w tym tygodniu żaluzje będę mogła zamówić, to może przed końcem września je zamontują.
Z zakupami też już mam prawie wszystko. Zostały mi koszule na poród i do karmienia. I trochę drobiazgów dla małego. Ufff!!!gosia7122, macduska, beates, Dziobak, Magdala, Sabina, BISCA, kkisia, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycześć dziewczyny
ale fajnie tu u Was, takie zaawansowane tematy, a ja dopiero się staram
w listopadzie skończę 42 lata i jeszcze mam nadzieję
staramy się 4 mce
za 10 dni termin @
wzorowa wykorzystanaowulacja
ostatni nieudany miesiąc starń sporo kosztował mnie emocji i zawodu
dołączam do Was bo jakoś tak raźniejgosia7122, malgos741, Mega, moremi, Heretyczka, megan8, Dziobak, Magdala, Sabina, anna maria, kkisia, ania.g, Bozia3, Arwena, efcia, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Reni555. Miło, ze wpadłaś. Wiesz, ze my tu już jedna Renię mamy?
Także ten, jeśli masz zamiar zostać na dłużej to trzeba Ci jakąś ksywkę wymyśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:43
gosia7122, Mala79, malgos741, Mega, moremi, Dziobak, Sabina, BISCA, kkisia, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja na poród nie kupowałam koszuli wzięłam taką domową ale rozpinana od góry której nie szkoda mi było zniszczyć.Nie ma co za dużo do szpitala brac bo jak wszystko dobrze idzie to parę dni się leży i nie ma kiedy ubierać.Sabina lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Cześć Reni555. Miło, ze wpadłaś. Wiesz, ze my tu już jedna Renię mamy?
Takżr ten, jeśli mesz zamiar zostać na dłużej to trzeba Ci jakąś ksywkę wymyśleć.macduska, gosia7122, Mala79, Mega, moremi, Sabina, anna maria, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Ja na poród nie kupowałam koszuli wzięłam taką domową ale rozpinana od góry której nie szkoda mi było zniszczyć.Nie ma co za dużo do szpitala brac bo jak wszystko dobrze idzie to parę dni się leży i nie ma kiedy ubierać.
Racja, tylko znowu poci się człowiek jak mysz. Nieprzyjemnie w takiej nieświeżej leżeć.moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Ja na poród nie kupowałam koszuli wzięłam taką domową ale rozpinana od góry której nie szkoda mi było zniszczyć.Nie ma co za dużo do szpitala brac bo jak wszystko dobrze idzie to parę dni się leży i nie ma kiedy ubierać.
gosia7122, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Racja, tylko znowu poci się człowiek jak mysz. Nieprzyjemnie w takiej nieświeżej leżeć.
moremi lubi tę wiadomość
-
A ja se spierniczyłam drukarkę i muszę od nowa instalować.
No to sobie przyszłam poczytać, bo ten proces trochę trwa.
Nowa jakaś? Nasza pani ma klona??!!
I ja się pytam gdzie Krycha. I gdzie Krakonka. I gdzie Mimik. Nie mówiąc o starej gwardii.
Yhym... I nie wiem co to koszula z gaciamimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny !!!!
mogę być Reni2
dołączam do Was na dłużej, wypowiadałam się juz w innych wątkach i trochę pisałam o moich staraniach
no mo mam te swoje magiczne prawie 42 lata
i dorosłą córkę
a do tego na czas owu latam na drugi koniec Europy do mojej drugiej połowy na kolejne próby
to jest złożona..... logistycznie operacja rezerwacji biletów lotniczych, planowania urlopu, wyliczania i prognozowania trafnie owu i potem wyczekiwania, testowania i takich tam emocji
ale nie poddaję się
dołączam do Was i staram się wierząc, że się udamacduska, caffe, kapturnica, Mala79, Mega, moremi, gosia7122, megan8, Dziobak, Magdala, Sabina, anna maria, BISCA, kkisia, Arwena, efcia, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurfa no przepraszam droga Moderatorke ale musialam pot po dupie po prasowaniu mi sie leje jak cholera.
Szkoda ze wanny brak chociaz z drugiej strony woda kosztuje to przynajmniej zaoszczedze na niej i sie wyprysznicuje:-)
Cel osiagniety koszula Mlodego sztywna i bez zagnietow no i Siostrzenicy bluzka tyz nie bylam swinka
Teraz siedze i patrze w fona
Dzien dobry Reni555moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Kurfa no przepraszam droga Moderatorke ale musialam pot po dupie po prasowaniu mi sie leje jak cholera.
Szkoda ze wanny brak chociaz z drugiej strony woda kosztuje to przynajmniej zaoszczedze na niej i sie wyprysznicuje:-)
Cel osiagniety koszula Mlodego sztywna i bez zagnietow no i Siostrzenicy bluzka tyz nie bylam swinka
Teraz siedze i patrze w fona
Dzien dobry Reni555
Aaaaaa!!!!!
Kurde, zapomniałam o koszulach!
Dzięki Mała! Idę prasować!kapturnica, Mala79, moremi, Sabina, BISCA, kkisia, efcia lubią tę wiadomość