35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:U mnie w szpitalu odradzaja noszenia takich po porodzie i wskazane sa zwykłe za dupsko. Nawet położna na szkole rodzenia sie smiała ,ze jedna laska przyszla w takim kompleciku na porodówke
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Cześć Piątka
No patrz, zaraz się Kapta rozpakowuje, a u niej też owulacje były skomplikowane logistycznie, bo u nich to znowu mąż dojeżdżałczyli się da
A jakieś badania, monitoringi już robiłaś, czy liczysz na palec boży?
Moremi tylko spokojnie. Nie spłoszmy Nowej.kapturnica, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:a ja tylko takie nosiłam, no poza samym porodem. I bardzo polecam dlatego, że mogłam usiąść jak chciałam, a nie martwiłam się, że wszystko mam na wierzchu, a np. w danym momencie u pacjenetek są goście odwiedzający. Poza tym te gacie powodują, że wszystkie majtki srajtki i podpaski są na miejscu.
I nie ma obawy, ze zgubisz podkład w drodze do łazienki!caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Cześć Piątka
No patrz, zaraz się Kapta rozpakowuje, a u niej też owulacje były skomplikowane logistycznie, bo u nich to znowu mąż dojeżdżałczyli się da
A jakieś badania, monitoringi już robiłaś, czy liczysz na palec boży?I kombinowanie z cyklami za pomoca antyków by sie dopasowac dały rezultat
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I nie ma obawy, ze zgubisz podkład w drodze do łazienki!
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:hej dziewczyny !!!!
mogę być Reni2
dołączam do Was na dłużej, wypowiadałam się juz w innych wątkach i trochę pisałam o moich staraniach
no mo mam te swoje magiczne prawie 42 lata
i dorosłą córkę
a do tego na czas owu latam na drugi koniec Europy do mojej drugiej połowy na kolejne próby
to jest złożona..... logistycznie operacja rezerwacji biletów lotniczych, planowania urlopu, wyliczania i prognozowania trafnie owu i potem wyczekiwania, testowania i takich tam emocji
ale nie poddaję się
dołączam do Was i staram się wierząc, że się udamoremi, anna maria, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ale podklad sie nosi przeca w majtkach jednorazowych albo wielorazowych siatkowych a nie tupta z wiechciem jak skosnooka(tak bylo kilka lat temu ) A jaklezysz se w łózku to z podkładem pod dupa by wietrzyc interesy .
Żartowałam przeca.
Zresztą tematy okołoporodowe sa ode mnie odległe o lata swietlne.
Porody były daaaawno a na nowy raczej szanse marne.
Także ten.... no, idę miotłę wypucować na jutro. Do później wiedźmy!!!Mala79, Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ale podklad sie nosi przeca w majtkach jednorazowych albo wielorazowych siatkowych a nie tupta z wiechciem jak skosnooka(tak bylo kilka lat temu ) A jaklezysz se w łózku to z podkładem pod dupa by wietrzyc interesy .
ja nie leżałam na samym podkładzie z tyłkiem na wierzchu, bo nawet sobie tego nie wyobrażam żeby być upaćkaną i dodatkowo pod sobą też mieć bajorko.
Ja nie byłam cięta, więc u mnie to było jak @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:29
gosia7122, Mala79, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi bylo wszystko jedno po cesarce znaczy bylam na intensywnej przez 1dobe a piguly lataly wokol mnie nawet gdy tego nie chcialam
Taki dostaly prikaz a ja bylam ta z adhd wiec mialy co robic przy mnie bo co chwile im wylazilam z wyra i mialam zamiar dreptac do Synka
Chyba sie cieszyly nastepnego dnia ze sobie ide do gory na oddział bo mialy mnie zapewne dosyc:-)
Ja to wspominam calkiem niezle oprocz marudzenia mojego M ze mam uwazac na siebie bo szwy mi moga chlasnac hahaha -
Witam i witrażam.
Reni, widzę, że się działo. Tak słabego kodowania nie czytałam nigdy
No i ciesze się, że rusza coś w końcu bardziej na polu starań. Fajnie widzieć daty, czy to na IVF czy na pierwszą randkę w klinice.
Co do in vitro, to nie jest tak, że tylko przy złej morfologii robią ICSI. U nas było wporzo, zapladniali po połowie, rozwijały sie 4 z IVF i 3 ICSI. Młody jest z IVF akurat, a Simba ma po jednym z każdej metody.
Co do karmienia piersią to ja łącze się z Natka i koleżanka Bozi- nic w tym fajnego nie znalazłam. Lepiej mi było laktatorem odsysac, Medela mini electric jest rewelacyjna, odsysala więcej niż młody.
Mala79, kapturnica, Sabina, moremi, Natka_79, Reni, kkisia, Mega, Bozia3, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Każdy niech robi jak mu pasuje
ja nie leżałam na samym podkładzie z tyłkiem na wierzchu, bo nawet sobie tego nie wyobrażam żeby być upaćkaną i dodatkowo pod sobą też mieć bajorko.
Ja nie byłam cięta, więc u mnie to było jak @.
I nie na widoku boszz.Tylko pod cienka poszwa .Pfrzeca piczkinsa w spzitalu na pokaz nie wystawialamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:54
Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U nas jest 32 w cieniu.
Od dwóch godzin rwiemy na pełnym słońcu maliny. Solarium za free.
A idz pan w proncie.
O. Tak bylo. Dar Mlodziezy I jeden mlodziez
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a23fcfa9d618.jpgmalgos741, kapturnica, ania.g, Dziobak, moremi, anna maria, peppapig, BISCA, kkisia, dorbie, Bozia3, paszczakin, SolarPolar, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Siema Piatka! Obys wytrzymala z nami.
Mam dosc roboty. Kiedy bedom wakacje?? Dzieciaki w pracy mnie wkurzaja na maxa, to chyba nie jest dobry znak w tym fachu?
Jestem kazdego dnia tak padnieta, ze nie cwiczylam od 2 tygodni ( od pojscia do pracy ), bo nie jestem w stanie sie zmusic. Dramat! Gdybym jeszcze miala codziennie gotowac i ogarniac chate, to bym chyba uciekla do mamusi...
Za to zremy codziennie lody i ciastki.Szesciopak mam w zaniku...
A w penisa, ide sobie dolozyc lodow... Milego wieczoru.
Sabina, Heretyczka, moremi, BISCA, kapturnica, megan8, kkisia, dorbie, Mega, Bozia3, caffe, Mala79, SolarPolar, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Witam świeży narybek
widzę że tematy poporodowe. Ja przerabiałam tylko cc i po nich wystarczyły mi zwykłe podpaski oraz siatkowe gacie przez pierwsze 24 h a potem bawełniane ale wysokie na tyle aby nie drażniły szwu.Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:No ale podklad sie nosi przeca w majtkach jednorazowych albo wielorazowych siatkowych a nie tupta z wiechciem jak skosnooka(tak bylo kilka lat temu ) A jaklezysz se w łózku to z podkładem pod dupa by wietrzyc interesy .
Litosci.
moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.