35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:I ja witam nowy narybek
ałaś odpłatność za paski do glukometru? Mam na recepcie 30% i wydaje mi sie ze kiedyś było mniej. -
Dziobak odnosnie zdjecia Fajnie rodzenstwo wyglada
.Mam własnie taka nadzieje ,ze moj starszy tez tak bedzie z przejeciem sie bawil zabawkami .Udajac oczywiscie ,ze bawi sie z Maksem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:56
anna maria, BISCA, Dziobak, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tu w DE w szpitalu podklady ,podpaski ,gacie siatkowe,wszytko jest w laziekach za darmo nic nie trzeba brac ze soba.
anna maria, Sabina, moremi, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
one zawsze tak robia ,ale dlaczego wie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 1 września 2015, 07:14
kapturnica, Reni555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTomuś był u pani doktor
dostał antyrzygacze, dobre bakteryjki na jelitka, kinder czopki nurofenowe i recznie robioną masz z cynku i oleku migdałowego dopupnie z powodu tej sraczki...antybiotów niet, ma sobie sam radzic...dopóki nie przekracza 38,5Magdala, Dziobak, ania.g, Mega, Bozia3, kkisia, caffe, Mala79, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:hej
testy owulacyjne są standardem + ból owulacyjny (u mnie standard)
cykl dokładny co do dnia, więc owu lokalizuję w prognozach wyjazdowych.
dobra strona to taka - a ile się napodróżuję !!!
no i znów odliczam
będę się oddzywać
spoko - nie wymiękam tak szybkomoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:hej
testy owulacyjne są standardem + ból owulacyjny (u mnie standard)
cykl dokładny co do dnia, więc owu lokalizuję w prognozach wyjazdowych.
dobra strona to taka - a ile się napodróżuję !!!
no i znów odliczam
będę się oddzywać
spoko - nie wymiękam tak szybko
Zeby nie bylo, ze malpa jestem I sie nie dziele tym, co wiem. Ja natenprzyklad wczoraj mialam bol owulacyjny, test dzis praaawie plus, ale troche brakowalo, temperature jeszcze pod kreska, a jaja rosna..Wnioskuje, ze ovu bedzie jutro lub pojutrze. Monitoring trzeba zrobic choc z raz, bo te objawy moga byc zwodnicze.
Czesc Piatka.Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.