35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Rodzenstwo. 13 lat roznicy. Kto bardziej przejety straza pozarna Duplo?
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 22:12
Sabina, Heretyczka, gosia7122, moremi, Magdala, anna maria, peppapig, Reni, BISCA, kapturnica, megan8, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Piątka
Ja całe popołudnie szalalam z zelazkiem. Od tego gorąca było ni niedobrze, ale skończyłam. Za to na jutro upralam sobie ręczniki i znowu trzeba będzie pracować. Ale chyba poczekam już na ochłodzenie
Kapta ciekawe kiedy coś się u Ciebie ruszybo Pepciol czeka na decyzję lekarzy, tak?
moremi, malgos741, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Witam świeży narybek
widzę że tematy poporodowe. Ja przerabiałam tylko cc i po nich wystarczyły mi zwykłe podpaski oraz siatkowe gacie przez pierwsze 24 h a potem bawełniane ale wysokie na tyle aby nie drażniły szwu. -
nick nieaktualny
-
Dla podgrzania atmosfery dodam, ze wlaczlam sobie goraca dmuchawe jak wrocilam z tych pokazow. Nogi mialam jak lody. Kocyk I herbatka teraz.
Pokaz byl super. Ok 20 duzych jednostek plywajacych zaglowych I na koncu Dar. Wszystkie one (wiekszosc pod holenderska bandera) wygladaly jak popierdulki przy naszym. Za kazdym razem jak ktorys przeplywal to dawal trzy razy syrena, a nasi tez trzy razy w odpowiedzi, ale million razy glosniej. Ciarki milam, bylo kul.moremi, malgos741, peppapig, kkisia, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:zajebiste zdjęcie dziobak...przytulna masz kuchnie
A nastoj przytulosci tworzy zapewnie suszarka z gaciami. Tak swojsko jest.Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Magdala u nas dziś było 35 w cieniu. Jutro córka to mi się chyba ugotuje w przedszkolu
Nie ma sprawiedliwosci na swiecie. Wymieszac wasza I nasza pogode I byloby po rowno I w sam raz.Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Dla podgrzania atmosfery dodam, ze wlaczlam sobie goraca dmuchawe jak wrocilam z tych pokazow. Nogi mialam jak lody. Kocyk I herbatka teraz.
Pokaz byl super. Ok 20 duzych jednostek plywajacych zaglowych I na koncu Dar. Wszystkie one (wiekszosc pod holenderska bandera) wygladaly jak popierdulki przy naszym. Za kazdym razem jak ktorys przeplywal to dawal trzy razy syrena, a nasi tez trzy razy w odpowiedzi, ale million razy glosniej. Ciarki milam, bylo kul.Heretyczka, Dziobak, malgos741, Magdala, Sabina, kapturnica, megan8, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A ja spędziłam na Darze dwa tygodnie nie schodząc na ląd. Jeden z najlepszych rejsów w moim życiu. A przyjaźnie stamtąd bezcenne
Wiem. Myslalm o Tobie jak na niego patrzylam.
Kilometrow tam narobilas w ta I z powrotem. To 110 metrow ma pisali u nas gazetach.BISCA, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
I ja witam nowy narybek
No o tez sobie nie wyobrażam leżenia na samym podkładzie. Pamietam ze po prysznicu założyłam te majty siateczkowe ale dziwnie mi ba tyłku leżały. Do tego ten przerażający podkład z belli. Teraz podobno baby ono ma cos mniejszych gabarytów a tez chłonne. No i wezmę ze soba majty bawełniane i zwykle nocne podpaski ale bez tej warstwy siateczkowej. Na drugi dzien juz krwawienie było hak okres a przynajmniej wygodnie bedzie
Kapta, jaka miałaś odpłatność za paski do glukometru? Mam na recepcie 30% i wydaje mi sie ze kiedyś było mniej.
Młody sobie dzis upodobał mój pęcherz...ałaaamłody duży zasnąć nie moze a jutro pobudka do przedszkola
kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
jestem tak zmęczona, że nie mogę zasnąć
tzn. mogłam w metrze
obudził mnie ten suczysyn, że stacja końcowa
chamstwo tak się wydzierać
a teraz juz mi się nie chceBISCA, Dziobak, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość